❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta35 wrote:Genialne zdjęcia, nawet sesje ciążowe są bardzo subtelne,więc można już teraz zacząć kompletować zdjęcia do albumu póki nie wyglądamy jak morświny 😂
Zapisałam się wstępnie na 6 czerwca. O ile to cholerstwo trochę odpuści. Najwyżej odwołam 😁 ale terminy ma na 3 miesiące do przodu wiec lepiej teraz niż później .
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Nadzieja777 wrote:Ja o wyborze imienia dla mojej córki tez pewnie będę słuchać - Mia ale mam to w nosie. Dla mnie najważniejsze jest jego znaczenie i pochodzenie. A co kto o tym myśli - jego sprawa
będzie Milunia czy się to komuś podoba czy nie
My dla chłopca mamy wybrane Aleksander i mój tato mówi, ze jemu się kojarzy z Kwaśniewskim 😳 no ale to ma się nam rodzicom podobać a nie reszcie świata...
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Zozo wrote:Hehe ja tez sie zasypie tymi rzeczami, fotelik w tygodniu jeszcze przyjdzie i kosz Mojżesza . A mialam kupowac dopiero w maju jak bedziemy na swoim zeby tyle gratów nie nosic i nie moge wytrzymac 😅
I jako wybrałaś kosz mojżesza ? Na normalnym stojaku, bujany czy może na kółkach ? Mnie kusi ten na kółkach bo mam parterowy dom i bym sobie jeździła z sypialni do salonu na początku.
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Kropka4 wrote:My dla chłopca mamy wybrane Aleksander i mój tato mówi, ze jemu się kojarzy z Kwaśniewskim 😳 no ale to ma się nam rodzicom podobać a nie reszcie świata...
O rany, nie wpadłabym na to 😁7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
nick nieaktualnyZozo wrote:Hehe ja tez sie zasypie tymi rzeczami, fotelik w tygodniu jeszcze przyjdzie i kosz Mojżesza . A mialam kupowac dopiero w maju jak bedziemy na swoim zeby tyle gratów nie nosic i nie moge wytrzymac 😅
No my zrobilismy liste i chcemy czaic sie na jakies promki i kupowac jak wlasnie beda okazje 😃 mamy wozek i kupilam ostatnio pare ubranek w super cenach 😄 jakos po polowkowych, jak zobaczylam buzke malej, poczualm ze to sie dzieje naprawde i tak mnie wzielo na ogarnianie tego tematu 😍 -
Kropka4 wrote:I jako wybrałaś kosz mojżesza ? Na normalnym stojaku, bujany czy może na kółkach ? Mnie kusi ten na kółkach bo mam parterowy dom i bym sobie jeździła z sypialni do salonu na początku.
Tak na normalnym stojaku, bo mi w sumie tylko do salonu potrzebny zeby miec gdzie dziecko odlozyc, zeby bylo w zasięgu wzroku👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualnyMyslicie, ze od walkowania kruchego ciasta moze wystapic minimalne plamienie? Taki leciutko zabarwiony sluz, nawet nie delikatnie rozowy, tylko zwykly z niteczkami. W trakcie walkowania jakos tak nie za dobrze na brzuchu sie poczulam, wiec zaraz oddalam mezowi walek. Poszlam siku, a tam wlasnie taki sluz. Ja ogolnie, mam wrazenie ze wiekszy wysilek i juz mi sie pojawia takie cos, ale po walkowaniu to sie zdziwilam..
-
Ciężko powiedzieć w zależności do jakiego wysiłku jest przyzwyczajony organizm. Ja atsram się nie zasiedzieć właśnie i codziennie 3.5km spacerkiem chodzę dodatkowo oczywiście jakieś czynności w domu i codziennie seks na poprawę krążenia 😂
agniecha2101, megson91, aniołkowa_mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
darkestfear wrote:Ja to przed ciaza robilam dziennie 10-20km, ale caly i trymestr plamilam bez przyczyny i musialam odpuscic, ostatnio przy 8km dosyc intensywnego spaceru zaczelam plamic i tez mi nic nie bylo, a dzisiaj po tym walkowaniu 😳
Może napielas jakiś mięsień za mocno. Myśle , ze jeśli ostatnio było wszystko oki to teraz tez będzie 😘darkestfear lubi tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
AsIuLa2020 wrote:Dziewczyny, czuję już ruchy małej, ale niekiedy ciekawości lubię użyć detektora i posłuchać serduszka.
Dziś dźwięk był jakiś nieczysty ale wyczuwałam ruchy.
Czy mam się czym martwić? Czy to kwestia ułożenia dziecka? Jak myślicie?
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Też myślę, że jak czujesz ruchy normalnie to nie ma sie co martwić, sprzęt to jednak tylko sprzęt, może różnie zadziałać. Chociaż w sumie nie powinnam się wypowiadać na temat detektorów, bo nigdy nie korzystałam z takich urządzeń.
A co do tych plamien Darkestfear, to może po prostu masz taka tendencję przy większym wysilku właśnie z uwagi na większe ukrwienie teraz? Ja ostatnio wałkowałam ciasto na pierogi i to wcale nie jest takie lekkie zajęcie (nie znoszę wałkować ciasta)
Ja za to dzisiaj robiłam burgery wołowe i w trakcie jedzenia, jak już zjadłam pół burgera, to spojrzałam i mięso było w środku trochę jaśniejsze, więc wydłubałam 🙈 A naprawdę specjalnie długo go trzymałam na grillu, bo był dość gruby. Nie było to surowe mięso, złapało temperaturę na pewno, ale już mi to nie daje spokoju czy przypadkiem nie za mało się smazylo...
-
nick nieaktualnyMam taka nadzieje, ze jest tak jak mowicie, mysle ze faktycznie mam po prostu tendencje do tych plamien i juz, mala kopala wiec chyba ma sie dobrze ❤️
A co do mieska, nie martw sie na pewno tempreatura zrobila swoje, ale wiem co czujesz ostatnio niedosmazylam pankejkow i tez rozkminialam nad jajkiem surowym 😂 eh, chyba do konca ciazy juz bedziemy tak swirowac..
A to moje ciacho, moze poprawi mi troche humor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 20:52
Mirabelka02, Kropka4, MomOfBoys, aniołkowa_mama, ticia9, MartitaS, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycela1518 wrote:Darketsfeart zapodaj przepis wygląda to ciasto obłędnie 🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 21:07
-
nick nieaktualnyMirabelka02 wrote:Wygląda pysznie 😍
Ja to mam ogólnie bzika na punkcie takich surowizn, a w ciąży to już całkiem. Niby wiem, że powinno być ok, ale będę się cały wieczór zadręczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 21:14