Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunnysunsun wrote:Super 🤩
Czy tu na grupie będzie jakaś dziewczynka? 😅
Przydałaby się nam tu rozpiska kto ma kogo, na kiedy termin i kiedy następna kontrola u lekarza ☺️
Ja dodałam sobie w suwaku specjalnie bobasa w niebieskich gaciach 😅Cerva lubi tę wiadomość
-
Kitana wrote:Ja dodałam sobie w suwaku specjalnie bobasa w niebieskich gaciach 😅Trudna droga IVF
01.2021 ❄❄
03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
08.2021 FET
11.2021 ❄❄❄
11.2021 ET
01.2022 FET 3BB,1BB🎉
09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
11. 2023 - SZOK, naturalny cud
07.2024 Sz. 3885g
-
Ewappp wrote:A dziewczyny bo miałam Was zapytać. Wyszło mi na prenatalnych ryzyko porodu przed 34tyg 1:146, lekarz tego nie skomentował, tylko ogólnie był zadowolony że wszystko wyszło dobrze. Ja dopiero to zobaczyłam po powrocie do domu. I nie wiem czy to ryzyko jest wysokie jak na statystykę porodów przedwczesnych czy normalne. W internecie trudno znaleźć jakieś rzetelne informacje. Jak jest u Was? A może któraś z Was rozmawiała o tym z lekarzem? 🙂
-
klaudia_23 wrote:Ja oddalam dzis krew na pappe i czas oczekiwania na wyniki to okolo 3 tygodni 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego, 18:22
-
Cerva wrote:Może Betti będzie mogła dodać pod swoim pierwszym postem każdą? 😊
Mamy na grupie wysyp chłopaków jak nic 🤭😁Małgosiagosia, Emzet92, Betkaa, Anetka1610, Kinia197 lubią tę wiadomość
👫33 lata
🐕2019
👶12.2022 💙
👶08.2024 💙 -
Emzet92 wrote:Ekstra!! Jak zrobić taki suwak? Ja bym chciała...😃
Małgosiagosia, Kitana, Emzet92 lubią tę wiadomość
👫33 lata
🐕2019
👶12.2022 💙
👶08.2024 💙 -
Asiasia1 wrote:Może od dzisiaj jak każda doda nowego posta po raz pierwszy niech napisze na koniec tp wg OM (by nie było rozbieżności z USG bo to zwariować idzie) + płeć jak jest znana. Ja to mogę kopiować do notatnika i np za tydzień Betti by wkleiła i jak którejś nie będzie to się dopisze. Dajcie tylko znać, czy dla Was ok lub czy macie jakieś inne propozycje ☺️
Mamy na grupie wysyp chłopaków jak nic 🤭😁
Więc 07.08.2024, (niepotwierdzone) chłopakAsiasia1 lubi tę wiadomość
-
Asiasia1 wrote:Chyba rozwiązałam zagadkę, nad suwaczkiem u Kitany jest strona: TickerFactory.com, wybierasz pregnancy tracker i na koniec chyba BBcode (@Kitana, zgadza się?). Muszę też w końcu usiąść do stopki i tego suwaczka. Super jest ❤️
Udało się! 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego, 18:32
Asiasia1, Kitana lubią tę wiadomość
-
Chyba u mnie będzie dziewczynka 😊😊 Ale dzisiaj wysyp wiadomości!
@Lolcia37 przytulam ❤️ i wierzę że wszystko będzie dobrze, pappa to tylko statystyka i jak będziesz dbała o siebie plus przyjmowała leki to myślę że zagrożenia nie będzie 😘😘
@Evvee27 jak wyniki? czekam z zacisnetymi kciukami ❤️ -
Sunnysunsun wrote:Super 🤩
Czy tu na grupie będzie jakaś dziewczynka? 😅
Przydałaby się nam tu rozpiska kto ma kogo, na kiedy termin i kiedy następna kontrola u lekarza ☺️
U mnie będzie dziewczynka 🙂Ewappp, Cerva, Kinia197, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/plik-2gwHEal2vM
Ja już po prenatalnych 😊Chwalę się swoim maleństwem 🥰 niskie ryzyka uff wszystko jest OK 💕 i będzie dziewczynka 💕 tak jak przeczuwałam 🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego, 18:56
Małgosiagosia, klaudia_23, Asiasia1, Kitana, Cerva, Nietypowa30, Betkaa, Bettti03, Ewappp, Kinia197, justinas, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
Anetka1610 wrote:https://zapodaj.net/plik-UnE6yr44vB
Ja już po prenatalnych 😊Chwalę się swoim maleństwem 🥰 niskie ryzyka uff wszystko jest OK 💕 i będzie dziewczynka 💕 tak jak przeczuwałam 🥰🥰
Anetka, usuń sobie nazwisko z usg (chyba że nie chcesz).Anetka1610 lubi tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:Na stronie maja napisane, ze na wynik czeka sie okolo 7 dni, wiec moze sie pielegniarka pomylila 😅
Wyniki krwi pewnie do nich trafią o wiele szybciej, ale może taki termin jest u genetyka po prostu. Ja mam USG i krew już, ale na 13.02 miałam właśnie umówioną to ostateczną konsultację.31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Anetka1610 wrote:https://zapodaj.net/plik-UnE6yr44vB
Ja już po prenatalnych 😊Chwalę się swoim maleństwem 🥰 niskie ryzyka uff wszystko jest OK 💕 i będzie dziewczynka 💕 tak jak przeczuwałam 🥰🥰
Suuper 😍Anetka1610 lubi tę wiadomość
-
Cerva wrote:Wyniki krwi pewnie do nich trafią o wiele szybciej, ale może taki termin jest u genetyka po prostu. Ja mam USG i krew już, ale na 13.02 miałam właśnie umówioną to ostateczną konsultację.
Wlasnie ta Pani powiedziala mi, ze za 3 tyg beda dopiero wyniki samej krwi, a ze moj lekarz prowadzacy na wizycie polaczy to usg z wynikami krwi i powie co i jak 😂 mysle ze cos pomieszala, ale no zobaczymy11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Kochane mam wyniki ! Konsultowałam je jeszcze z lekarzem , wszystko jest dobrze , bardzo dobra frakcja płodowa więc maluszek jest zdrowy ! I będzie synek 🥰🩵
klaudia_23, Asiasia1, Małgosiagosia, Emiliia, Cerva, Betkaa, Kitana, Ewappp, Emzet92, Anetka1610, Lannati_, Kinia197, justinas, Sunnysunsun, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
-
Małgosiagosia wrote:Śliczne zdjęcie, gratuluję dziewczynki!
Anetka, usuń sobie nazwisko z usg (chyba że nie chcesz).
Śliczne zdjęcie 🫠 gratuluję dziewczyny. U mnie płeć jeszcze nirpotwierdzona, gin mi tylko powiedział, że sterczącego nic nie widział 🤣 ale, że dziewczyny często lubią się okazywać chłopakami nie potwierdzał płci, żeby nie tracić na wiarygodności, dopóki nie będzie pewien 😁Anetka1610 lubi tę wiadomość