Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Kochane mam wyniki ! Konsultowałam je jeszcze z lekarzem , wszystko jest dobrze , bardzo dobra frakcja płodowa więc maluszek jest zdrowy ! I będzie synek 🥰🩵👫33 lata
🐕2019
👶12.2022 💙
👶08.2024 💙 -
Evvee27 wrote:Kochane mam wyniki ! Konsultowałam je jeszcze z lekarzem , wszystko jest dobrze , bardzo dobra frakcja płodowa więc maluszek jest zdrowy ! I będzie synek 🥰🩵
-
Betkaa wrote:Widzę Nowy Targ, to ja z niedaleka ale bliżej Zakopanego 😁 w którym szpitalu planujesz rodzić? 🙂
Śliczne zdjęcie 🫠 gratuluję dziewczyny. U mnie płeć jeszcze nirpotwierdzona, gin mi tylko powiedział, że sterczącego nic nie widział 🤣 ale, że dziewczyny często lubią się okazywać chłopakami nie potwierdzał płci, żeby nie tracić na wiarygodności, dopóki nie będzie pewien 😁 -
Betkaa wrote:Widzę Nowy Targ, to ja z niedaleka ale bliżej Zakopanego 😁 w którym szpitalu planujesz rodzić? 🙂
Śliczne zdjęcie 🫠 gratuluję dziewczyny. U mnie płeć jeszcze nirpotwierdzona, gin mi tylko powiedział, że sterczącego nic nie widział 🤣 ale, że dziewczyny często lubią się okazywać chłopakami nie potwierdzał płci, żeby nie tracić na wiarygodności, dopóki nie będzie pewien 😁Betkaa lubi tę wiadomość
-
Cerva wrote:Może Betti będzie mogła dodać pod swoim pierwszym postem każdą? 😊
-
Evvee27 wrote:Kochane mam wyniki ! Konsultowałam je jeszcze z lekarzem , wszystko jest dobrze , bardzo dobra frakcja płodowa więc maluszek jest zdrowy ! I będzie synek 🥰🩵
-
Małgosiagosia wrote:Chyba chciałaś Anetę zacytować. 😄
-
Evvee27 wrote:Pewnie białka ! Ja też okolice ale nieco bliżej Krk bo Nowy Sącz 🤪
A ja nie mam imienia dla dziewczyny jak się okaże 🤣🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego, 19:46
-
Wspaniale!!! Wiedziałam że będzie dobrze 🥰 Odetchnij teraz i spróbuj jakoś się zrelaksować żeby ten stres jak najszybciej zszedł 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego, 19:59
-
klaudia_23 wrote:Jakie jakie? 😁
Leon. 🙂
Niby popularne, ale w rodzinie nie ma ani jednego, wśród znajomych też nie, aż dziwne. Jak zaszłam i zobaczyłam po terminie porodu, że prawdopodobnie znak zodiaku będzie lew to tak mi się skojarzyło. A zawsze miałam problem z imionami dla chłopców. No i Mężowi też się spodobało. I jeszcze potem się przypomniało, że jego pradziadek miał tak na imię. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego, 20:00
Emzet92, Ewappp, klaudia_23, Asiasia1, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Cerva wrote:Leon. 🙂
Niby popularne, ale w rodzinie nie ma ani jednego, wśród znajomych też nie, aż dziwne. Jak zaszłam i zobaczyłam po terminie porodu, że prawdopodobnie znak zodiaku będzie lew to tak mi się skojarzyło. A zawsze miałam problem z imionami dla chłopców. No i Mężowi też się spodobało. I jeszcze potem się przypomniało, że jego pradziadek miał tak na imię. 😊
Lew Leon jak w reklamie 😄Cerva lubi tę wiadomość
-
U mnie z OM 01.08, jutro usg i mam nadzieję, że Bożydar jest dalej chłopem 😁😁Trudna droga IVF
01.2021 ❄❄
03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
08.2021 FET
11.2021 ❄❄❄
11.2021 ET
01.2022 FET 3BB,1BB🎉
09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
11. 2023 - SZOK, naturalny cud
07.2024 Sz. 3885g
-
Cerva wrote:Leon. 🙂
Niby popularne, ale w rodzinie nie ma ani jednego, wśród znajomych też nie, aż dziwne. Jak zaszłam i zobaczyłam po terminie porodu, że prawdopodobnie znak zodiaku będzie lew to tak mi się skojarzyło. A zawsze miałam problem z imionami dla chłopców. No i Mężowi też się spodobało. I jeszcze potem się przypomniało, że jego pradziadek miał tak na imię. 😊
Piąteczka! My dla chłopca typowalismy imię Leonard 😁 A dla dziewczynki to od dziecka mialam wymarzone imie 😅choć jeszcze dopóki nam lekarz na 100% nie potwierdzi to zwracamy się do bobo "dzidziuś" i kupuję ubranka tylko unisex 😅Cerva lubi tę wiadomość