Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ innej beczki, jakby któraś potrzebowała jeszcze prześcieradeł do wózka, to polecam te, właśnie mi przyszły i są przepiękne
https://www.mamissima.pl/na_prezent/pink_no_more_-_przescieradla_do_gondoli_wisienki_galazki_2szt.html
Musiałam domówić, bo wreszcie złożyliśmy wózek i się okazało, że te z HubiWorld z Allegro dedykowane do gondoli / kołyski nie wchodzą nawet na połowę naszego materaca. A kupiłam, wyprałam i wyprasowałam aż 4 sztuki grrr....
Jeszcze kliknęłam te ze Smyka do łożeczka, też wyglądają spoko i cena fajna
https://beta.smyk.com/p/miminu-las-przescieradlo-bawelniane-z-gumka-60x120-cm-i6488742
-
Emi dobrze że jesteś cały czas pod obserwacją, lekarze na pewno podejmą decyzję tak żebyście oboje byli bezpieczni. Jeśli zdecydują o wcześniejszej cc to pewnie tak będzie dla Małego lepiej, a też jest już na tyle duży i rozwinięty że na pewno świetnie sobie poradzi!
emi2016 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
emi2016 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. Liczyłam na trochę więcej tygodni ale nie będę narzekać, byleby wszystko dobrze się skończyło.
Emi mocno wsieram ❤️❤️❤️emi2016 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Emi, powodzenia! Oby Cię nie trzymali znowu bez sensu.
Ja dziś po wizycie, być może ostaniej 😮 Mały przekroczył 3kg, AFI 13, szyjka 1,5cm, zamknięta, główka dosyć nisko. Pani doktor liczy ze urodze przed terminememi2016, Frida91, E_linka2, Chimera, Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, werni, Vampire, Applejoy lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Emi kciuki!
Ja zarezerwowałam dzisiaj sesję noworodkową Pani życzy sobie 350 zł za tę przyjemność, ale to taka piękna pamiątka, a kobieta już sprawdzona przez moją siostrę i znajomych, więc się już nie zastanawiam.emi2016, Frida91, kayama, Vampire, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Ok, dziś CC nie będzie, jutro znów na czczo do decyzji.. ale dziś mam mieć jeszcze szóste ktg.
Chimera - co do sesji, my mamy umówiona za 325 zł i to jest że zniżka chyba 25 procent. Ale mamy taką sesję Łucji i nie wyobrażam sobie drugiej nie zrobić, wspaniała pamiątka! Oczywiście nie każdemu musi się to podobać, ale to pamiątka dla rodziny więc nikomu więcej podobać się nie musi 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 18:58
-
No to naprawdę spoko cena, bo na umawiam najtańszą sesję za 468 zł (z ulotką z gabinetu mam rabat 15%), a to tylko 8 zdjęć...nie będziemy długo Małej męczyć, a pamiątka będzie 😉"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Dla mnie pępkowe to jest w ogóle jakaś porażka 🙄 mój teść ciągle tylko o tym gada, że lada dzień napije się za zdrowie wnuka... Pomijam fakt, że nawet wczoraj namawiał mojego męża na wypicie drinka tudzież flaszki razem z nim... To dwie godziny gadał o tym, jak ważna jest tradycja pępkowego i że mój mąż MUSI postawić i napić się za syna, najlepiej następnego dnia po porodzie... Nie jest istotne to, że kobieta potrzebuje swojego faceta w pełnej sprawności psychicznej i fizycznej 🤦♀️ dobrze, że syn od ojca mądrzejszy i olewa tą niezwykle ważną tradycję aż się ogarniemy.
wisieninka_89 lubi tę wiadomość
-
Frida, wczoraj jeszcze słyszałam hasełka typu:
- Ciekawe jak głośno będziesz się darła.. 🤦♀️
- dajcie znać jak zaczniesz rodzić to wypijemy drinka na lepszy sen, żeby Twoje krzyki ze szpitala nas nie obudziły 🤦♀️
- jak będziesz parła to będzie bolało 🤦♀️
I milion innych 😂
Spytałam go, czy się uważa za specjalistę od porodów, że ciągle o tym gada bo jak tak to powinien zatrudnić się jako położna do zadań specjalnych.
Jak wrócimy po porodzie do domu to chyba zrobię jakieś zasieki pod drzwiami żeby nie przyszedł nerwów moich szarpać bo to się skończy albo jego dożywotnim fochem albo moim rozwodem🙄Limerikowo, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Mój mąż po narodzinach Julka nie miał żadnego pepkowego. Teraz raczej tez nie będzie bo ze szpitala będzie wracał do Julka. Te całe pepkowe to jest wymysł z czasów kiedy faceci dziećmi się wielce nie interesowali, a do szpitali nie mieli wstępu. Starsze pokolenia jeszcze nie kumają, ze czasy się zmieniły a rola ojca wykracza poza podaż nasienia 🙈
Chimera, Frida91, Domi_tur, emi2016, zielonooka7, Limerikowo, Applejoy lubią tę wiadomość
[/url]