Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfelinko gratulacje!!!
Smerfelinka lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ja już po ktg mam kroplowke. Idę pierwsza na cc o 8.30. Damz znac po.
plinka89, Chimera, DrzewkoPomarańczowe, Niebieska Gwiazda, Marcelina85, werni, Sylvka, Applejoy, wiki2, emi2016, Frida91, zielonooka7, Pierniczkowa, E_linka2, Misi@, Mary Magdalena, OlaWi, Ania95, Bobby29, Vampire, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Smerfelinko gratulacje!! ☺️
Ja dzisiaj jakoś słabo spałam, zapowiada się leniwy dzień. W planach tylko wizyta, bardzo jestem ciekawa jak się sprawy mają. Mąż ma jutro wolne i obiecał że idziemy do parku zrobić kilka zdjęć przed rozładunkiem 😁😁
Magnolia trzymam kciuki!
Domi wszystkiego dobrego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 06:18
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Ja też nie mogę spać, obudził mnie głód, zjadłam, a teraz czuję się wyspana.
Ja kupiłam jedną koszulę rozpinaną na napy, biorę jeszcze 2 nierozpinane, ale z dekoltem odpowiednim do karmienia i w razie czego mam jeszcze w zanadrzu 3 letnie bawełniane sukienki, rozpinane na guziki. Chociaż te sukienki to tak naprawdę awaryjnie, na ostatni dzień. Do CC dadzą szpitalną, ale myślę że na początku też mogą się ubrudzic od rany lub gdy podkład przesiaknie.
Smerfelinko, gratuluję i zazdroszczę, że już tulisz swoje Maleństwo! 😊🎉
Magnolia, trzymam kciuki! Powodzenia! 👊Smerfelinka lubi tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Magnolia kciuki
Baileys właśnie z drugiej strony studenci tez pomagają i się bardziej starają. No zobaczymy jak to będzie.
Udało mi się przespać i wytrzymać choć było blisko żebym poszła do łazienki w nocy. Niedługo się zbieram na ostatnie badania. -
DrzewkoPomarańczowe wrote:Dziewczyny, które czekacie na kolejnego bobasa co sądzicie o kupowaniu prezentu od niuborna dla starszaka? Praktykujecie? Ponoć pomaga w zaakceptowaniu sytuacji, ale jakoś mam wątpliwość.
ja kupuję, ale jeszcze mam trochę czasu, bo moi wracają pod koniec sierpnia... -
DrzewkoPomarańczowe wrote:Dziewczyny, które czekacie na kolejnego bobasa co sądzicie o kupowaniu prezentu od niuborna dla starszaka? Praktykujecie? Ponoć pomaga w zaakceptowaniu sytuacji, ale jakoś mam wątpliwość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 08:06
-
Moja córka dostala właśnie lale i ksiazeczke ,,moja mlodsza siostra". Nie wiem na ile to pomaga, moze zalezy tez od wieku.
Corka byla wczoraj poznac siostrzyczke, ciezko mi okreslic jej reakcje. Popatrzyla, poglaskala i zaczela sie nudzic... Fakt, faktem, ze bobas akurat caly czas spal -
mysle w sumie jest to ok pomysl
corka mego brata tak gonila do sklepu po obiecana lalke ze rano jak sie obudzila to jesc jej sie z emocji nie chcialo😁moje zaczely mnie naciagac na kupowanie, co sklep to : Mamo dlaczego mi nic nie kupisz a w domu gora zabawek 🤣
u nas nowy czlonek rodziny jest "nagroda" dla wszystkich
staramy sie uwage rozdzielac rowno choc wiadomo ze na poczatku 2 rece zajete przy niemowlaku do 6mcy
Dziewczynki juz pytaja kiedy bedzie z nimi rozmawial 😀