Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też donoszona ciąża!
Domi wszystkiego najlepszego! Jeśli jest to Twoim marzeniem to niech Szymuś urodzi się dziś i zrobi Ci najlepszy prezent!
Przypomnijcie mi proszę czy herbata z liści malin jest na przyspieszenie porodu czy zmiękczenie szyjki? Pamiętam, że na zmiękczenie daktyle i dziś sobie kupięAnia95, Vampire, Pierniczkowa, Domi_tur, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Hej dziewczyny. Trochę się tutaj nie udzielałam ale starałam się czytać na bieżąco
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych!
Domi, wszystkiego najlepszego! Niech to będzie udany dzień!
Ja piję już 3 szklanki dziennie tej herbatki z malin. Do tego jem daktyle i łykam wiesiołka 😆 Z tego co wiem to wszystko chyba jest na zmiękczenie szyjki.
Z pozostałych rzeczy to skacze na piłcę i robię wszystkie rzeczy z "S" 😆 Mam nadzieję, że coś zadziała i urodzę najpóźniej w terminieDrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Frida91, wiki2, Domi_tur, Marcelina85, Mary Magdalena, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Domi wszystkiego najlepszego!
Ania95 mi się 2 razy śniło, że mąż mnie zdradza i w obu przypadkach zaraz dowiedziałam się o ciąży 😂
Ja myślę kupić jakiś drobiazg od mlodszej siostry mimo, że mąż tylko skomentował: a co noworodek może jej przynieść? Łożysko? 🙄
Wczoraj chodziłam całą obolała, plecy, brzuch, pachwiny... Ledwo się ruszałam. W dodatku wzięłam się za kosz Mojżesza i okazało sie, że on jakiś nie wymiarowy jest i wkład który dla niego kupiłam jest za mały i muszę kombinować. W dodatku popsułam budkę i nie wiem czy da się to naprawić. Cóż najwyżej będzie bez...
Przez to wszystko zdałam sobie sprawę, że muszę się wziąć na prawdę za organizację wszystkiego, bo albo mi czasu braknie albo sił 🤷Ania95, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Mary Magdalena wrote:Smerfelinka, gratuluję 😀
Domi, wszystkiego najlepszego 🥳
Ja właśnie czekam na wizytę u gina. Pewnie już ostatnia. Potem jadę do szpitala umawiać się na cc. Jakoś mi lepiej na myśl, że będę znała k9nkretna datę.
mary daj znać kiedy, bo może się spotkamy -
Dziewczyny, jeśli planujecie kupować staniki dwupaki do karmienia z hm to przymierzajcie w sklepie oba 😁. Ja dziś przymierzyłam drugi z zestawu i jest wyraźnie mniejszy niż ten który mierzyłam w sklepie. Sprawdziłam na metce i rozmiar niby ten sam ale jest wyraźnie mniejszy. No chyba, ze mi tak w kilka dni cycki wystrzeliły, ale nie zaobserwowałam.[/url]
-
Bobby29 wrote:Wymienilysmy się, ja dopiero w okolicach 5 zasnęłam dziś. Ale jest mały sukces, nasikalam do kubeczka, idę na badania
Bobby tez udało mi się i właśnie wracam z badań. Weszłam i wyszłam z gabinetuBobby29 lubi tę wiadomość
-
Myślałam żeby zajść do Arkadii do h&mu właśnie zobaczyć te staniki ale jednak jadę do domu zachacze jeszcze na pocztę bo mam awizo.
-
nick nieaktualny
-
Magnolia kciuki!
Domi wszystkiego wspaniałego!
Co do herbatki z liści malin to w notatkach że SzR mam że dwie szklanki dziennie, ale w którejś książce pisało zeby pić około litra.
Dziewczyny wstałam dziś z obolałymi kostkami w palcach u rąk, trochę rozruszalam ale było to bolesne i nadal nie jest zbyt komfortowe zaciśnięcie dłoni w pięści. Poza tym same palce jakby lekko opuchnięte. I tak jutro podpytam mojej babki na wizycie o to, ale Dzięki wam wiem że to "normalne"nie nie panikuje że to jakis artretyzm albo zapalenie stawów..
Btw, mimo picia ogromnej ilości wody w (uwierzcie mi, ogromnej! A przez tą dzisiejsza bezsenną noc to nawet w nocy miałam zacna podaż płynów) pielęgniarki miały problem z pobraniem krwi. Dopiero z nadgarstka się udało. Ale fail. Ciekawe o co kaman.Domi_tur, OlaWi lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
kayama wrote:Dziewczyny czy któraś rodziła 36+? Bo nie kojarzę teraz. Czy wszystko było ok czy nie?
Wydaje mi się że niezapominajka, ale nie jestem pewna. Rozumiem że się boisz i masz obawy, ale wiesz że jeszcze niedawno skończony 36tc już był jako ciąża donoszona? A to znaczy że naprawdę z bobasem wszytko powinno być w porządku, uważam że bardzo się męczysz i może warto po konsultacji z lekarzem rozważyć wcześniejsze rozwiązanie. Trzymam kciuki!kayama lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki