Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga Malince ale ona już po więc może któraś z dziewczyn się zgłosi jeszcze♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Próbowałam po zdjęciach ogarnąć kiedy kupilismy stojak Ikea leka, ale nie doszłam. Znalazłam jednak filmik jak dwumiesięczny Julek trąca zawieszona na czymś innym żabkę . Pewnie wtedy poleciałam po stojak .
Bobby29, Agagusia lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnytrzydziecha wrote:Polecam tą stronkę: https://dziecisawazne.pl/zabawki-montessori/
Ja na pewno coś z tego zmontuje, proste i estetyczne byłam na warsztatach montessori i polecali właśnie takie wiszące mobile
Bardzo fajny ten artykuł, dziękitrzydziecha, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Aga się super że jesteście tacy aktywni podziwiam
Domi faktycznie Twój poród to chyba najbardziej wyczekiwany na forum hehe trzymam kciuki żeby w nocy się rozkręciło!!Agagusia, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Muszę się podzielić moim odkryciem recznikowym. Nie byłam przekonana, bo myślałam, że w tej cenie będzie coś takiego jak te ręczniki z Akuku, ale się myliłam. Jest fajny, grubszy, przeszedł pranie plus suszarkę i nic mu nie jest dobrze też chłonie wodę, więc jeśli jeszcze ktoś szuka ręcznika to ten mogę zdecydowanie polecić, na tą chwilę jest na mojej liście top 3 razem z bambusowym z Babyono i ręcznikiem z Motherhood
https://allegro.pl/oferta/ceba-okrycie-kapielowe-recznik-100x100-kapturek-7582670466?snapshot=MjAxOS0wNC0yNFQxOTo0Mjo0My45OTBaO2J1eWVyO2ZmYzJmYThmNTZlYWUwMDFmMDg3NzJlMzZmMzY1MjZmMTM3MjQzMGY1ODk2NjdlNGI0YzMzNTA4ZWJhNzEzNjU%3D
Misi@, werni, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Domi podziwiam twój optymizm i zdrowe podejście ) To czekamy na efekty!
Ja się szykuje do szpitalnej nocki, dziewczyny na sali fajne,można pogadać. Jutro ma być podobno super lekarz niejaki dr Bachanek, oddany i uważny, zobaczymy co powie mi na obchodzie. Dziś z jedzeniem sobie dałam na wstrzymanie, zjadłam uwaga ze 4 kromki suchego chleba na cały dzień i trochę pasty jajecznej 8-], mam dietę lekkostrawna. Troszkę muli więc więcej nie wpycham w ten biedny żołądek. Narazie odpukac nic nie boli. No poza kręgosłupem i plecami przy chodzeniu. Leki mam na życzenie czyli jak boli to kroplowa z no spy i parcetamolu, jak mdli też coś dadzą ale na razie daje rade. Pięknie popadalo w Wawie, od razu jest czym oddychać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 22:02
Limerikowo, Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, werni, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Nie no ocipieję za chwilę 😂
Jutro parzyste a tu się spokój jakiś włączył, skurcze znowu mega nieregularne, pod prysznicem mocne, po prysznicu słabe 😂 tylko krocze ostro pracuje bo aż siedzieć ciężko...
Raczej nic z tego nie będzie, kładę się grzecznie do łóżeczka. Zobaczymy jutro. Może noc przyniesie jakieś niespodzianki
Jesteście mega kochane, wiem że chcecie żebym wreszcie urodziła i przestała pitolić na tym forum heheh ❤️❤️❤️Misi@, Bobby29, werni, Agagusia, trzydziecha lubią tę wiadomość
-
Kayama, no kurczę aż mi Cię szkoda, to nie powinno tak wyglądać może faktycznie przenieś się do innego szpitala i niech Twój gin zrobi Ci szybszą cesarkę
Bobby super pamiątka
Domi, dawaj! po północy już parzysty, Szymek nie męcz już mamusi i wyskakuj.
Czyli jednak to prawda że najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze mam nadzieję że teść będzie pamiętał i da Wam spokój na jakiś czas, a przynajmniej do czasu aż jego małżonka wróci
Wiki, pewnie że dobry pomysł, dobre lody są zawsze świetnym pomyslem
Emi, co tam u Was?
Mary, kciuki za spotkanie z dzieciątkiemBobby29, kayama, werni lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Nie no ocipieję za chwilę 😂
Jutro parzyste a tu się spokój jakiś włączył, skurcze znowu mega nieregularne, pod prysznicem mocne, po prysznicu słabe 😂 tylko krocze ostro pracuje bo aż siedzieć ciężko...
Raczej nic z tego nie będzie, kładę się grzecznie do łóżeczka. Zobaczymy jutro. Może noc przyniesie jakieś niespodzianki
Jesteście mega kochane, wiem że chcecie żebym wreszcie urodziła i przestała pitolić na tym forum heheh ❤️❤️❤️
Domi, nieprawda, jak urodzisz to już nie będzie takich emocji na forum 😂😄 ale ciekawe czy będziesz lipcówką czy nie 😉 -
Dziewczyny ostatnio myślę by kupić karty do zdjęć z 1 rokiem życia. Na 1 wypisać kiedy i o której się urodził mały itd. By mieć pamiątkę.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też spokojnie. Pada deszczyk ...ooo jak przyjemnie
Ale jestem tak opuchnięte, że ledwo ruszam palcami u rok i stóp...cierpna i nie mogę się ruszać...moja mama czuwa przy tel. Mieszka 40 km od nas, ale jak zacznę rodzić to ma przyjechać do małego...Oby się wyspała;) -
nick nieaktualnywerni wrote:Dziewczyny ostatnio myślę by kupić karty do zdjęć z 1 rokiem życia. Na 1 wypisać kiedy i o której się urodził mały itd. By mieć pamiątkę.
Ja.mam kalendarz wygrywamy i Antek ma cały swój postęp zapisany właśnie na tych kartkach i schowany do pudła z pamiątkami. Co miesiąc robiłam mu też zdjęcia na tle tych kartek z informacją typu, że usiadł, ma już pierwszy ząbek...wstaje samodzielnie itp. Zrobiłam z tego fotoksiazke...plus właśnie te karteczki Tak też będę robic. Obym dała radę wykonać plan chciałabym im później podarować te rzeczy. Może na 18 urodzinywerni lubi tę wiadomość
-
Witam się w 37 tygodniu, podobno donoszone
Noc bezsenna, spałam niewiele, mała mi ciągle wchodzi pod lewy łuk zebrowy co skutkuje okropnym klujacym bólem Nie mam pomysłu. W dodatku tu mi uciska na biedny żołądek. Z zoladkiem czuje że lepiej no ale nie jedzenie jako sposób to chyba krótkotrwała metoda Czekam na obchód.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 06:39
Bobby29, werni, emi2016, DrzewkoPomarańczowe, Ania95, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Ja nigdy nie urodzę 😫 już zawsze będę chodzić w ciąży i przynajmniej raz w tygodniu będę się tak męczyć 😫 od 23 do 3 znowu znowu bóle, skurcze, coraz mocniejsze i częstsze a potem cisza jak makiem zasiał... Ze mną jest coś nie tak 😭😭😭
Domi wierzę że masz dosyć. U Ciebie się powoli rozkręca, taki urok. Ale może będzie szybki poród jak ruszy?
Ja mam sporo twardnien i trochę skurczy, wyciszam to no spa i magnesem aby nie było niespodzianek. Ale szyjka zamknięta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 07:03