Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny,
Mam dziś CC - proszę o kciuki.. dłużej nie da się zwlekać, AFI już jest niecałe 4, spadki cukru i ogólnie kiepsko.Ania95, werni, Frida91, Misi@, Domi_tur, Niebieska Gwiazda, natty85, Applejoy, Chimera, Limerikowo, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, E_linka2, Pierniczkowa, Marcelina85, Aga9090, trzydziecha, zielonooka7, IGA.G, kayama, Agagusia, MDW, menka2, Mary Magdalena, Vampire lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Domi może czegoś więcej dowiesz się od lekarza ;)sprawdzi czy masz jakiś postęp.
👊
Ania95, Frida rodzimy razem ?
Frida może jednak w Twoje urodzinki dostaniesz od swojej dziewczynki najlepszy prezent 💕
Ech dziś teściowa ma przyjść więc sprzątam...A najchętniej bym pokazała i obejrzała netfix :p
Możemy rodzić razem 😄 to co, umawiamy się na 1.08? 😁 hahaFrida91, Misi@ lubią tę wiadomość
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:10 km 😱. Ja spaceruje po 3 i kisne potem 😁. Szacun dla Twojej kondycji!
Wszyscy się dziwią, że tyle chodzę w 9 miesiącu 😅 ale mam wrażenie, że w ciąży wyrobiłam sobie kondycję 😄 mój mąż się śmieje, że jak zgubię te ciążowe kilogramy to będę fruwać 😁Domi_tur, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Domi może czegoś więcej dowiesz się od lekarza ;)sprawdzi czy masz jakiś postęp.
👊
Ania95, Frida rodzimy razem ?
Frida może jednak w Twoje urodzinki dostaniesz od swojej dziewczynki najlepszy prezent 💕
Ech dziś teściowa ma przyjść więc sprzątam...A najchętniej bym pokazała i obejrzała netfix :pCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
emi2016 wrote:Dzień dobry dziewczyny,
Mam dziś CC - proszę o kciuki.. dłużej nie da się zwlekać, AFI już jest niecałe 4, spadki cukru i ogólnie kiepsko.
Myślałam dziś w nocy o Was jak nie mogłam zasnąć. Kciuki mocno zacisniete!! ✊🏻✊🏻 Daj nam znać!emi2016 lubi tę wiadomość
[/url] -
Emi kciuki
Bobby to faktycznie mala daje Ci znaki żeby się spakować co do ruchów tez czasami miałam obawy ale wczorajsze usg mnie uspokoiło no i teraz jesteśmy na etapie co słabo się ruszają. Ale po zebrach mały nieźle daje.
Znów dziś upał. Wsadzilam do zamrazarki pojemnik na kostki lodu. Będę przykładac do palców to może się naczynka obkurcza i będę mogła ściągnąć obrączkę spróbuję tez z nitką.emi2016 lubi tę wiadomość
-
Emi kciuki mocno ściśnięte ❤️
Dobra, popłakałam już mi lepiej. Nie jestem typem przegrywa więc nie będę się rozczulać.
Mąż w ramach pocieszenia zadzwonił z pracy żeby powiedzieć, że luzik żadna różnica którego się urodzi, tyle że jak w sierpniu to wiszę mu 500+ za lipiec 😂😂😂
Niebieska Gwiazda, Misi@, Applejoy, Chimera, DrzewkoPomarańczowe, werni, emi2016, Marcelina85, Ania95, natty85, Agagusia, menka2 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Emi kciuki mocno ściśnięte ❤️
Dobra, popłakałam już mi lepiej. Nie jestem typem przegrywa więc nie będę się rozczulać.
Mąż w ramach pocieszenia zadzwonił z pracy żeby powiedzieć, że luzik żadna różnica którego się urodzi, tyle że jak w sierpniu to wiszę mu 500+ za lipiec 😂😂😂
Polubiłam za 500+ -
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Emi kciuki mocno ściśnięte ❤️
Mąż w ramach pocieszenia zadzwonił z pracy żeby powiedzieć, że luzik żadna różnica którego się urodzi, tyle że jak w sierpniu to wiszę mu 500+ za lipiec 😂😂😂 -
Domi spokojnie. Może też postaraj się chociaż parę dni dać sobie luzu i nie myśleć o tym. Twoje cialo też może reaguje na ten stres i przez to hamuje akcję?
To tak jak siedzimy na toalecie a ktoś ciągle wali w drzwi i pyta czy długo jeszcze Do tego potrzeba spokoju. Malutki na pewno wyjdzie w odpowiednim momencie, nie będziesz w tej ciąży do końca świata. Postaraj się odpoczywać i zajmij czymś przyjemnym żeby zająć myśli
Emi trzymam kciuki!Misi@, emi2016, joan85 lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Bobby29 wrote:Któraś z was pytała swojego czasu o ubranka od mamy ginekolog, tylko nie pamiętam czy chodziło o zestaw na wyjście ze szpitala czy coś innego. W każdym bądź razie widziałam dzis na stronie zestaw na wyjście oraz pajace na pewno, dodatkowo dziś jest promo -10% na tekstylia gdyby ktoś był zainteresowany
To ja to ja to ja! Dziękuję 😘😘Bobby29 lubi tę wiadomość
[/url] -
Emi kciuki zaciśnięte!
Domi trzymaj się, mam nadzieję, że już długo Szymek nie będzie Cię męczył i następna akcją to będzie TO...i będzie szybka.
Antybiotyk chyba zaczął wreszcie działać, bo dzisiaj dużo więcej nocy przespałam, miałam tylko 2pobudki. Dzięki temu udało mi się z rana pojechać na pobranie krwi do labu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 05:41
Misi@, DrzewkoPomarańczowe, Domi_tur, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emi powodzenia!
emi2016 lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki