Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nadal czekam, strasznie dużo porodów dziś.. Mam nadzieję, że Młody da radę j nie będzie musiał leżeć na wcześniakach...
Chciałam próbować vbac i wstępnie dostałam zgodę tydzień temu, ale dziś usłyszałam że nie możemy dłużej czekać, a nie ma warunków do wywoływania.. szyjka długa, zamknięta, Młody wysoko. Strasznie się boje tego CC i bólu, ale najbardziej martwię się o Młodego, chociaż to już całkiem niezły czas.. ale miałam nadzieję, na jeszcze jeden lub dwa dni, ewentualnie tydzień w dwupaku.
Domi - cały czas zaciskam za Ciebie kciuki !Melevis lubi tę wiadomość
-
Aaa ja też już mam donoszoną Dzidzię! Tak czekaliśmy na ten dzień i w końcu go przegapiliśmy 😉
Właśnie zjadłam sobie jajecznicę, kiedy dotarło do mnie, że miałam dziś jechać na badanie TSH.
Ja jestem z tych, co długo na czczo nie wytrzymają, zastanawiam się, jak to będzie przy cc, bo najpierw 12h na czczo, a po cięciu jeszcze prawie 24h (podobno dopiero śniadanie dostanę). Kojarzycie może, czy można wcześniej przynajmniej wypić coś treściwego, jak rzadki kisiel, czy chociaż mleko?
Emi, trzymam mocno kciuki!! ✊🏻✊🏻 Domi, za Ciebie niezmiennie też!Misi@ lubi tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Applejoy wrote:Emi kciuki! Bobby Twoja Mozi siedzi pupką w kanale i koksuje czy jednak się naprawiła i zmieniła położenie?
Nadal dupą do podwozia. Trochę się na bok przełożyła, już nie jest na żabę tylko plecy ma po prawej, po lewej głowę i ramię - jakoś tak na skos, ale nadal siedzi na opak czyżby twoje dziecię się szarpnęło na obrót???♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Też nie mogę zdjąć obrączki. Kilka dni temu jakoś zsunęłam na olejek, ale założyłam z powrotem, bo mój małż nie mógł przeżyć, że pójdę do porodu bez obrączki na palcu 😂 zapomniałam, że do cc i tak się zdejmuje całą biżuterię. Najchętniej bym ją sobie lekko powiększyła u jubilera, bo zaręczynowy mam o rozmiar większy i jest wygodny zimą i latem."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Bobby29 wrote:Nadal dupą do podwozia. Trochę się na bok przełożyła, już nie jest na żabę tylko plecy ma po prawej, po lewej głowę i ramię - jakoś tak na skos, ale nadal siedzi na opak czyżby twoje dziecię się szarpnęło na obrót???
Nie u mnie mała też w dupnej pozycji 😂. Więc to że Twoja tez się nie obróciła jest swoistego rodzaju pocieszeniem masz już termin cc nie?[/url] -
A ja z pytaniem niedotyczącym noworodków...co mozna kupić dziewczynce na 2 urodziny pomysłów brak
Applejoy lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Domi_tur wrote:Emi kciuki mocno ściśnięte ❤️
Dobra, popłakałam już mi lepiej. Nie jestem typem przegrywa więc nie będę się rozczulać.
Mąż w ramach pocieszenia zadzwonił z pracy żeby powiedzieć, że luzik żadna różnica którego się urodzi, tyle że jak w sierpniu to wiszę mu 500+ za lipiec 😂😂😂Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja za 20 minut jadę na cc
Frida91, IGA.G, Chimera, zielonooka7, Niebieska Gwiazda, Applejoy, Bobby29, Domi_tur, Misi@, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, werni, Reniiata, kayama, trzydziecha, plinka89, E_linka2, emi2016, Limerikowo, Agagusia, Pierniczkowa, redken, natty85, menka2, Vampire lubią tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Nie u mnie mała też w dupnej pozycji 😂. Więc to że Twoja tez się nie obróciła jest swoistego rodzaju pocieszeniem masz już termin cc nie?
Tak, 16.08. w czwartek idę na konsultację anestezjologiczna. A ty już masz termin CC?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Wiki kciuki!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Wiem wiem, tylko spokój może mnie uratować... Ale jak przez całą ciążę nie byłam przewrażliwiona, nie biegałam po ip, lekarzach, tak teraz mam jakiś niepokój w sobie, że coś może być nie tak
Jestem po ktg, zobaczymy co powie na nie lekarz. Bo skurcz nie zapisał się żaden 🙄 -
nick nieaktualny
-
Wiki powodzenia
Bym chciała ściągnąć obrączkę ale jest jakieś przeciwwdkazanie ze nie można mieć obrączki cz biżuterii? Do cc to wiem ze nie można.
Mały teraz szaleje i ma czkawke jestem spokojna