Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chimera wrote:MDW mnie w nocy pewnie te same błyskawice robiły nadzieję. Myślałam, że się ugotuje, a mój mąż pod kołdrą i mi mówi "może zamknę okno, bo taki przeciąg" 😌😌 On ma zepsuty jakiś regulator temperatury...
Mój Mąż mnie strofuje, żebym go tylko nie dotykała w nocy bo mam jakąś nadludzką temperaturę ciała i go parzęA całe życie moja podstawowa/normalna temp. to było 35,8
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Baileys czemu od nas uciekłaś!? Wracaj!!
Applejoy lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Malinka7 wrote:Hej. Czy którąś z was ma wózek bebetto vulcano? Chciałabym o jedną rzecz zapytać.
Ja mam
Emi gratulacjeemi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmi gratuluje 💕
Domi haha...niezły ten czarodziej...Ale chyba jednak lepiej by mąż zrobił Ci masaż 😅
MDW w takich chwilach cieszę się, że mamy klime.
Ja mam cały czas skurcze, ale chyba nic z tego...mam chyba podobnie jak Domi. Pewnie złapie się jeszcze na poniedziałkowe wizytę 😄
MDW, emi2016, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
MDW wrote:OMG...pod kołdrą?! Ja naszą zrolowałam i zepchnęłam z łóżka hahah
Mój Mąż mnie strofuje, żebym go tylko nie dotykała w nocy bo mam jakąś nadludzką temperaturę ciała i go parzęA całe życie moja podstawowa/normalna temp. to było 35,8
To u mnie jest tak samo) gdzieś od 2 trymestru, a zawsze byłam straszny zmarzlak, nogi ręce nos zimny.
-
Pierniczkowa wrote:Niebieska też mam euthyrox cały czas od lat. Mi pokarm leci tylko przez sen xD ale młoda je na raty bo zasypia przy piersi więc budzę, czekam 10 min i znowu otwiera dzioba. Tylko w nocy je normalnie. Plus dwa razy dziennie femaltiker i jakoś to idzie.
A w jaki sposób budzisz bo jak mój zaśnie to ciężko dobudzić.Poradzili mi by obracać nim jak naleśnikiem w jedną i drugą stronę,zmieniać pieluchę,smyrać po stopach i rączkach i jest ciężko. -
Drzewko u mnie 29, jestem w podobnym stanie. Po ugotowaniu zupy stwierdziłam, że nie dam rady dłużej w takich warunkach i ogłosiłam mężowi, że dzisiaj na obiad wychodzimy. W knajpie mają klimę, a przy okazji -10% dla ciężarówek, to można jeszcze skorzystać na końcówce 😁😁
Agagusia, werni, Misi@, DrzewkoPomarańczowe, E_linka2, menka2 lubią tę wiadomość
-
Misi@ ja myślę, że żaden mąż nie potrafi zrobić takiego masażu szyjki o jaki mi chodzi 😂chyba że jest ginekologiem
Mam od rana brzuch jak kamień, chciałam iść z psem na spacer a skończyło się powrotem spod bloku, jest taki twardy że utrudnia chodzenie...
Poczytałam, że lepszy od coli zero jest tonic, zawiera chininę, która powoduje skurcze mięśni gładkich. Doktorek polecał pić litr dziennie lub pół litra plus dwie kawy. Nie mówiłam mu, że całą ciążę piję dwie kawy dziennie :p -
Niebieska Gwiazda wrote:A w jaki sposób budzisz bo jak mój zaśnie to ciężko dobudzić.Poradzili mi by obracać nim jak naleśnikiem w jedną i drugą stronę,zmieniać pieluchę,smyrać po stopach i rączkach i jest ciężko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 15:22
-
Emi, wielkie gratulacje!
Ja dziś ledwo żyję, wczoraj czułam się dużo lepiej, mimo że też był upał. Jest mi duszno i strasznie ciężko, brzuch waży chyba tonę, bolą plecy i znowu spuchły stopyOby upały się szybko skończyły
emi2016 lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Mój mąż mi właśnie napisał, ze weźmie jutro wolne, Julek normalnie zostanie z niania a my porobimy coś we dwoje poza domem ❤️. W ciągu naszego ponad dwuletniego rodzicielstwa było niewiele sytuacji kiedy robiliśmy coś bez dziecka wiec jaram się jak pochodnia. Do niewielu rzeczy co prawda się nadaje ale mimo wszystko rozczulił mnie tym ruchem!
Misi@, Domi_tur, Bobby29, Ania95, redken, Chimera, E_linka2, Applejoy, Agagusia, Marcelina85 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny