Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam ustalenia z doktorem. Cesarka w sobotę!! Jutro mam się wypisać z Brodna, wieczorem do praskiego i tam zostaje. Dadzą na wszelki wypadek sterydy. Ehh cieszę się i boję się! To będzie 37 i 4 dni, chyba spoko??
Niebieska Gwiazda, Misi@, werni, Domi_tur, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Pierniczkowa, AnaKwiat, Ania95, Frida91, redken, Smerfelinka, Chimera, E_linka2, Applejoy, klamka, Agagusia, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
kayama wrote:Dziewczyny mam ustalenia z doktorem. Cesarka w sobotę!! Jutro mam się wypisać z Brodna, wieczorem do praskiego i tam zostaje. Dadzą na wszelki wypadek sterydy. Ehh cieszę się i boję się! To będzie 37 i 4 dni, chyba spoko??
W Twojej sytuacji jest to bardzo spoko!! Wszystko będzie dobrze ❤️kayama lubi tę wiadomość
[/url] -
DrzewkoPomarańczowe wrote:Niebieska, ja miałam duży problem z pokarmem. Przystawiając mega często, mleko samo kapało, a jakoś go nie starczało. Tez mam problemy z tarczyca ale nie słyszałam wcześniej żeby to mogli mieć wpływ. Ciekawe 🤔
Wpisz w wyszkiwarkę: wpływ ft3 i ft4 na laktacje.Pierwsze co mi wyskakuje to Hafija i wzmianka o tym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzis zaliczyliśmy kino. Bylismy na królu Lwie. Mi sie bardzo podobało bo wiernie odtworzono bajkę 😎 cos tam dodali ale nie tak dużo. Jutro ktg i gin. Ciekawe czy mnie zrypie że przychodzę tydzień szybciej bo miałam byc w dniu terminu porodu jesli do tego czasu nie urodzę 😜
Wszystkim mamuskom gratulacje!Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie sukces. Prawie się spakowałam zostaną mi rzeczy bieżące do dopakowania, kapcie które właśnie wypralam - choć nie wiem czy mi się przydadzą bo ciepło w końcu jest, ale to takie balerinki mięciutkie więc dużo miejsca mi nie zajma, no i ostatnie drobiazgi które muszę dokupić (mała woda termalna i woda w butelce z dziubkiem). Ufff
Frida91, werni, Misi@, Ania95, menka2, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Agagusia, Marcelina85 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Mi też się oczy zamykają ale jakoś nie mogę usnać.
Bobby to już będziesz spokojniejsza ja mam naszykowana zgrzewke wody ale wezmę z jedna butelkę jak coś mój dowiezie
Zła jestem bo była wczoraj awaria i nie ma gazu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 16:43
Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż ma juz w bagażniku wsadzone ze 3 butelki 1,5l-bedzie bez noszenia w pogotowiu, a co zużyje to mi uzupełni. W torbie porodowej mam butelkę 0,7 i druga dla męża, jak coś to w każdej chwili będzie mógł skoczyć do bagażnika po zapas.
U nas popadało jak byliśmy w knajpie i trochę się dzięki temu ochłodziło, ale jak dla mnie to mogłoby jeszcze trochę ulżyć. Chyba też sobie drzemkę zrobię, bo coś mnie ścina. -
Domi_tur wrote:Misi@ ja myślę, że żaden mąż nie potrafi zrobić takiego masażu szyjki o jaki mi chodzi 😂chyba że jest ginekologiem
Mam od rana brzuch jak kamień, chciałam iść z psem na spacer a skończyło się powrotem spod bloku, jest taki twardy że utrudnia chodzenie...
Poczytałam, że lepszy od coli zero jest tonic, zawiera chininę, która powoduje skurcze mięśni gładkich. Doktorek polecał pić litr dziennie lub pół litra plus dwie kawy. Nie mówiłam mu, że całą ciążę piję dwie kawy dziennie :p