Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
MDW - Twoj synek podobny z buźki do mojego, juz jak wstawiałam po porodzie fotki to mi sie tak wydawalo. Oczka i kształt główki maja prawie takie same, nosek tez podobny. Tylko moj teraz troche pućków dostal.
My wyruszyliśmy w drogę powrotna po 18, poki co 1 awaria z powodu wyłączenia miśka-szumiśka, ale ogarnięta bez postoju. Na ok północ powinnismy byc u tesciow pod Lodzia, zostawiamy starszaki i jutro z rana jeszcze poltorej godziny do domku. Mega odpoczelismy, bylo cudnie, pogoda super, spedzilismy czas cala rodzina. I te 3 doby non stop razem duzo nam wszystkim dały, na wszystko byl czas i o dziwo maly nie byl jakos problematyczny. Wiadomo ze sporo spraw bylo podporządkowanych pod rytm karmien i spania, ale przez taka organizacje w spokoju wypoczęliśmy, a nie sie umeczylismy, bo tu np sniadanie, a maly akurat głodny czy śpiący, wolałam pojsc pol godziny pozniej ze śpiącym dzieckiem i w spokoju zjesc i nawet kawke wypić - wierzcie mamy pierwszorazowe, da sie z dzieckiem wyjsc do ludzi i podróżować😁 My juz planujemy przyszly rok nad morzem pod namiotem - zawsze w wakacje ze 2 razy na 3 dni jezdzimy, dzieciaki to uwielbiają, a my sie cieszymy ze caly czas na dworze wtedy sa, momentalnie poznają sie z innymi dziecmi z campingu. Za rok, w piątkę bedzie juz wesoło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 20:16
MDW, Chimera, Misi@, Bobby29, Kalija, DrzewkoPomarańczowe, kayama, werni lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Aga, pod namiot z rocznym dzieckiem ? Ja bym chyba nie ogarnęła.
Piszesz o tym szumisiu , że taki fajny , ja puszczałam szum małej z telefonu, ale w ogóle to nie robi na niej wrażenia. Ciekawe czy te szumy bardzo się różnią 🤔
MDW śliczny synuś, pięknie pozuje i patrzy w obiektyw, wygląda na niemowlaczka nie noworodka 😍
Coś jeszcze miałam skomentować, ale mózg mi już nie działa i nie pamiętam co/kogo 🤪
MDW lubi tę wiadomość
-
Ja szumisiem to mogę sobie poszumieć, Małego czasem wręcz wkurza ten szum😂
Masakra, prawie 2 godziny usypiania. Ten dzień to dramat, żadna drzemka nie trwała dłużej niż 30 minut, od rana maruda z niego.. Jeśli to przez temperaturę to ten tydzień będzie na pewno zajebisty 🙄🙄🙄 -
Domi chyba przez te temperatury. Mój dziś też taka maruda, że masakra. W środę mamy sesję zdjęciową i ma być w jasnej stylizacji, a ja oczywiście w żadną białą/ecru kieckę sprzed ciąży nie wchodzę, ewentualnie wchodzę, ale nie wyglądam 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 20:54
-
ja polezalam sobie 1h plus pod ktg , zaliczylam milczaca oscylacje na plecach i lewym boku moze fakt to od upalu
na szczęście na pr boku wyszlo wreszcie ok i dociagne do srody na ktg i wizyte i wtedy decyzja czy czw szpital czy 3 wrzesnia
bylam tez na pryw usg by zobaczyc jak ukladaja sie po 5 dniach szelki, nie zmienily pozycji ale moga.badz co badz nie siedze jak na szpilkach z tego powodu
waga 3700, przeplywy dobre w lozyskuKalija, MDW, Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, trzydziecha, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny