Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszk@ wrote:Iga, ja nie jestem w stanie zostawić dzieciaków samych 🙈 dziś młody leżał na macie, Iza przyszła się bawić koło niego, bo strasznie ją do niego ciągnie, wzięła swoją kostkę-sorter, więc głupia ja, poprosilam żeby uważała i nie uderzyła Nikosia w główkę, dosłownie pół minuty później młody dostał kostką w głowę 😱 też się nastawialam że będzie trudniej, nie jest źle, ale trzeba sobie coś odpuścić
-
Chimera daj znać koniecznie ❤️
Ja już mam cykora, że czeka nas 3 zabieg, zrobił się Szymkowi maly stan zapalny i kilka dni nie masowałam, wczoraj wkładam palec a tam znowu grubo🙄 może uda mi się rozmasowac jeszcze..
Dziewczyny co na ząbkowanie poza dentinoxem i gryzakiem? Można odprawić jakieś czary? :p
-
Domi_tur wrote:Dziewczyny co na ząbkowanie poza dentinoxem i gryzakiem? Można odprawić jakieś czary? :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 11:24
Pierniczkowa, Vampire, trzydziecha, Camelia, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Chimera daj znać koniecznie ❤️
Ja już mam cykora, że czeka nas 3 zabieg, zrobił się Szymkowi maly stan zapalny i kilka dni nie masowałam, wczoraj wkładam palec a tam znowu grubo🙄 może uda mi się rozmasowac jeszcze..
Dziewczyny co na ząbkowanie poza dentinoxem i gryzakiem? Można odprawić jakieś czary? :p
U starszaka stosowaliśmy leķ homeopatyczny Camilia.Maści nie pomagały a to i owszem. -
Wasze maluchy też tak płaczą? Moja wymagająca jest od zawsze, ale od okresu noworodkowego mało płakała, bardziej marudziła. Od kilku dni potrafi wpaść w taki placz, i to nagle. Nie wiem czy skok czy coś jej dolega.
Z przyjemnych rzeczy, zaczyna próby śmiania się w głos. Aż sie łezka w oku kręci. I takie monologi prowadzi. 😁😁😁💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 16:43
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Nam dziś pediatra potwierdziła że wędzidełko krótkie i mamy skierowanie do chirurga. Mamy też do laryngologa z poprzedniej wizyty ale terminy dopiero na koniec stycznia a o dziwo do chirurga tego samego dnia. Nie wiem czemu tak jest
-
Chimera o ten syrop mi chodziło i się zastanawiałam czy go kupować. Różne ma opinię. Jednym pomaga innym nie. Kupiłam zageszczacz co polecała Bobby ale jeszcze jego nie użyłam. Najpierw pogadam z pediatra.