Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chimera wrote:Znaczy się fizjoterapeutę? Dla dzieci tez mam namiary na babeczkę od ndt-bobath, była u nas i jestem zadowolona. Od stycznia mamy też rehabilitację na nfz w Katowicach.
Jakbyś miała kogoś godnego polecenia do mobilizacji rany po cc, to chętnie skorzystam z namiarów 🙂Chimera lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Chimera daj znać koniecznie ❤️
Ja już mam cykora, że czeka nas 3 zabieg, zrobił się Szymkowi maly stan zapalny i kilka dni nie masowałam, wczoraj wkładam palec a tam znowu grubo🙄 może uda mi się rozmasowac jeszcze..
Dziewczyny co na ząbkowanie poza dentinoxem i gryzakiem? Można odprawić jakieś czary? :p
Ja dawałem przeciwbólowe typ7 ibum/nurofen za radą lekarza bo skoro boki że aż płacze to trzeba konkretnie ulżyć..Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:Pierniczkowa i jak sprawuje się lansinoh?Pytam bo chyba jakiś laktator kupie.Właśnie sypie mi się medela.Rozważam biedronkę bo dobrze o niej piszecie i lansinoha.Jak rana wygoiła się?
Niebieska Gwiazda, werni lubią tę wiadomość
-
Vampire wrote:Wasze maluchy też tak płaczą? Moja wymagająca jest od zawsze, ale od okresu noworodkowego mało płakała, bardziej marudziła. Od kilku dni potrafi wpaść w taki placz, i to nagle. Nie wiem czy skok czy coś jej dolega.
Z przyjemnych rzeczy, zaczyna próby śmiania się w głos. Aż sie łezka w oku kręci. I takie monologi prowadzi. 😁😁😁💕
Moja ma czasami takie akcje, np.dziś. Ale może to że zmęczenia jednak bo jak się przespi z pół godziny to budzi się z uśmiechem. Tylko czym ona się tak męczy?Też zaczyna się śmiać w głos
) Super bo to już takie dziecięce dźwięki. Monologi tez prowadzi, i dyskusje. A do tego jakby śpiewa !
Takie długie aaaaa w różnych tonacjach hehe. Jest coraz bardziej urocza i kochana słoneczko moje...
Vampire, Camelia lubią tę wiadomość
-
werni wrote:Chimera o ten syrop mi chodziło i się zastanawiałam czy go kupować. Różne ma opinię. Jednym pomaga innym nie. Kupiłam zageszczacz co polecała Bobby ale jeszcze jego nie użyłam. Najpierw pogadam z pediatra.
A jaki to zageszczacz? Bo moja Wika też wciąż ulewaZ tym że nie bezp po karmieniu ale np.godzinę czy dwie po, i to albo wodą albo taki serek zmieszany z wodą.
-
Hehe, Kayama, widzę, że też jesteś tak zauroczona. 💕😍 Przyznam, że nawet jak jest nieodkładalna całymi dniami to mnie to nie rusza, bo tylko podejdę a tam dziąsełka na wierzchu i tłumaczy mi coś z uśmiechem. 😍 Tylko ten płacz mnie niepokoi. Często właśnie sen lub pierś pomaga. Czasem wzięcie na ręce. 😁 ale zawsze w głowie zostaje myśl, że może coś boli a matce umknie.. 🤔
Wczoraj zasnęlam na webinarze M. Komsty jak tylko powiedziała, że skoki w konkretnych tygodniach to ściema. 😂😂 Czyli muszę się z moim "przyrostem" żyć dalej. 😁 ale chyba skończę webinar na powtórce, bo może jednak coś pocieszajacego będzie.. Jakaś wymówka, że to minie. 😁 Wczoraj nocne przytulanki były od 21:00 do 2:00, ale też dlatego że przysypialam. 😋😋
Pierniczkowa, infekcyjne? Życzę żeby szybko minęło i nic groźnego. 😘 w Lublinie panuje ospa w przedszkolach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 08:14
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Pierniczkowa wrote:U mnie noc bez minuty snu. Mała ma.goraczke, zbijam.paracetamolem. zaraz jak tylko otworzą przychodnie to.lekarzTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Wrzucam link do powtórki webinar.
Też jestem przedodsluchaniem
https://www.wymagajace.pl/powtorka-webinaru-skoki-rozwojowe/Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
kayama wrote:A jaki to zageszczacz? Bo moja Wika też wciąż ulewa
Z tym że nie bezp po karmieniu ale np.godzinę czy dwie po, i to albo wodą albo taki serek zmieszany z wodą.
Kupilam w aptece bebilon nutriton to zageszczacz. Moj tez ulewa wodą (moze to ślina) i czasami po jedzeniu.
Pierniczkowa dobrze ze sie udalo zalatwic wizyte nawet o tak późnej porze. -
Na 90% jestem pewna że to zęby, bo pomaga schłodzony gryzak i maść znieczulającą. Temperatura już jest poniżej 37. Mała jest niespokojna pcha ręce do buzi, dziąsła czerwone. Je normalnie już, sika w pieluchy jak zawsze. Tylko marudna jest. Nie chce iść do szpitala, nasz pediatra nam to odradza zwlaszcza w sezonie grypowym i gdy Mała ma tylko jedne szczepienie. Moglibyśmy jechać wcześniej ale mój wraca z pracy o 17. A dzisiaj na zmianę ja lulalismy i pojechał autem do roboty żeby jak najszybciej być w domu
-
Niezapominajka5 wrote:Wrzucam link do powtórki webinar.
Też jestem przedodsluchaniem
https://www.wymagajace.pl/powtorka-webinaru-skoki-rozwojowe/
Kurcze nie działa mi, też jestem na newsletterze ale nie da się wyłączyć tego linka. U Was działa?