Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    No to i my zaliczylismy pierwszy obrót i łapanie stópek :)
    u nas lapanie stopek od 3 dni a obroty od tugodnia pelne
    idziemy rowno 😃

werni lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :) :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja na razie stopami się nie interesuje ale jak jej podsunęłam to dała radę nawet wziąć ją do buzi ;) Ale sama w własnej inicjatywy na razie tego nie robi. Za to pelza juz na całego, podpór wysoki pięknie robi, cały brzuch już odrywa i nawet opiera się na kolankach 😍 Na moment ale to już i tak super.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 21:01

Vaniliowa, werni, Chimera, Ania95, Domi_tur, Vampire, Applejoy, Limerikowo, trzydziecha lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 🩷
    Synek 10.2022 💙
    Synek 02.2026 🩵
  • Vaniliowa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! ❤️ Ja to was cały czas czytam 🥰 ale jakoś odkąd młody się urodził to ucichłam 🙊 Super, że jeszcze tutaj jesteście! 🥰🥰 Choć widzę, że też sporo dziewczyn się wyeksmitowalo ☹️👎
    Mój Adaśko 13go skończył 5 miesięcy.
    Przewracał się jakoś tydzień przed skończeniem 4 miesiąca, a stopki do buzi jak miał 4,5 miesiąca 😍

Czy wasze słodziaki próbują już pełzać?
    Mój mały od dłuższego czasu próbuje, ale wychodzi średnio haha i się denerwuje. Obraca się wokół własnej osi, jak zegarek od dłuższego czasu bój stop, do przodu to o parę cm mu się udaje, a na przewijaku spada bo się odpycha do tyłu.
    Mój Adaś jest bardzo zawzięty, dużo by chciał, a jak nie wychodzi to maruda.

Mam nadzieje, że jeszcze mnie tu ktoś pamięta 🙈

Ściskam Was mocno! 🤗

Frida91, Chimera, werni, kayama, DrzewkoPomarańczowe, Vampire, Kalija, trzydziecha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Vaniliowa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Moja na razie stopami się nie interesuje ale jak jej podsunęłam to dała radę nawet wziąć ją do buzi ;) Ale sama w własnej inicjatywy na razie tego nie robi. Za to pelza juz na całego, podpór wysoki pięknie robi, cały brzuch już odrywa i nawet opiera się na kolankach 😍 Na moment ale to już i tak super.

Hahaha tyle co zapytałam o pełzanie 🥰 ale słodko.... 🥰

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vaniliowa wrote:
    Hahaha tyle co zapytałam o pełzanie 🥰 ale słodko.... 🥰
    W zasadzie to pelza na razie też do tyłu no ale to i tak pełzanie :D Ani się obejrzeć jak zaczną zasuwać do przodu a potem siadać.

Córeczka 08.2019 🩷
    Synek 10.2022 💙
    Synek 02.2026 🩵
  • werni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida super :)

Mój ostatnio zamiast właśnie odrywac się od podłogi to w drugą stronę i udaje rybke lub ptaka i jeszcze tą buzią wycieraczki i kręci jakby był rekinem i coś pozeral 😂😂

Od kilku dni zrobił się też przytulasem. Czasami jak zaplacze to myślę że może głodny a on nie chce jesc tylko na ręce i się wtula i patrzy do okola :) trzyma do góry ręce i mówię do niego: co na rączki mam Cię wziąć? :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌼

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 13:25

• werni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Vaniliowa :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam sobie matę piankową bo rzeczywiście ta z Kinderkrafta sie ślizga a podłoga z kolei zimna... Wzięłam taka 180x180,chyba będzie ok?

Kurde u nas jak nic zaczął się skok, całą noc dziś znowu spała przyklejona do mnie i nie mogłam się ruszyć :/

Córeczka 08.2019 🩷
    Synek 10.2022 💙
    Synek 02.2026 🩵
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🥦

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 13:26

werni lubi tę wiadomość

• Vaniliowa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem gdzie kłaść młodego, bo wszędzie ślisko, a właśnie podloga zimna 👎 póki co kładę go najwięcej na puzzle, ale to nie jest to czego bym oczekiwała, a właściwie Adaśko 🙈
    Ten czas tak leci, że za niedługo będą nasze dzieci śmigać, a my nie nadążymy ich gonić 🙈
    Najważniejsze, aby zdrowo się nam rozwijały 😍😍
    Pamiętam jak pisalysmy o porodach, a tu już się szykują pełzania, siadania 😍uwielbiam ten stan jak mały pochłania nowe umiejętności ❤️❤️❤️

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki a jak ubieracie dzieciaczki do ćwiczeń na macie? Bo do pełzania i raczkowania najlepiej samo body z krótkim rękawem ale średnio to widzę. Niestety nie mam ogrzewania podłogowego 😂🤦‍♀️ w dresach mu niewygodnie, zamówiłam i czekam na rajstopy z antypoślizgiem na kolanach

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi też sie na tym zastanawiałam. Pewnie gole nóżki najlepiej ale u nas też podłoga chłodna a nie lubię mieć też gorąco w domu... Więc ubieram normalnie. I jakoś osbie radzi w spodenkach i skarpetach póki co.

Vanilliowa no teraz to dopiero się zacznie wszystko naraz - siadanie, raczkowanie, wstawanie, zeby, jedzenie, gadanie 😍 I to w jak szybkim czasie...

werni lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 🩷
    Synek 10.2022 💙
    Synek 02.2026 🩵
  • Vaniliowa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, nawet nie wiedziałam że są takie rajstopy. Gdzie zamawialaś?
    Myślę, że mogą pomóc w pełzaniu 😍🤔

Ja małego kładę w body i spodenkach, ale rzeczywiście może go to gdzieś blokować?! 🤔 Z chęcią bym w samym body go położyła, ale jednak od podłogi ciągnie 😤

• werni Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalija mam pytanie. Napisałam na priv.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Laseczki a jak ubieracie dzieciaczki do ćwiczeń na macie? Bo do pełzania i raczkowania najlepiej samo body z krótkim rękawem ale średnio to widzę. Niestety nie mam ogrzewania podłogowego 😂🤦‍♀️ w dresach mu niewygodnie, zamówiłam i czekam na rajstopy z antypoślizgiem na kolanach

Domi ja zamówiłam na joomie kolenniki jak Wojtek będzie raczkowal. Już powoli dupke podnosi. :)

Chimera niezła akcja😁 tez czasami mam dziwne sny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 10:52

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja się nie podnosi. Co prawda się przewraca na brzuch ale jest leniuszkiem. Nie pospieszam jej ma jeszcze dużo czasu z tego co mówił rehabilitant. Z tego co mówiła moja mama ja nie raczkował, po prostu od razu usiadłam a potem wspinałam się na meble.i tak chodziłam. Albo przeżywałam się na dupsku

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam w smyku, ale widziałam wszędzie, na allegro i dzieciowych sklepach :) w dresach Sajmon się wścieka, najlepiej mu idzie na golasa po naszym łóżku przed kąpielą, jak gąsienica śmiga i trze głową o prześcieradło 🤦‍♀️ a podłoga i mata ostatnio parzą go w dupkę, po max 5 minutach jest jojczenie. Wkurza się bo chciałby się swobodnie przemieszczać a nie może. Jak leży na macie materiałowej to żeby sięgnąć po zabawki leżące dalej nie ruszy dupki tylko przesuwa matę po puzzlach😂
    Ale generalnie jest w fazie "weź mnie na rączki", wszystko próbuje wtedy łapać, ogląda każdą czynność którą wykonuję i się wtedy tak slodko przytula🥰 Więc noszenie od razu mi mniej przeszkadza :)

trzydziecha lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, polecam farbke ABS i sama stworzysz skarpety i ciuchy z antyposlizgiem 😊

Domi_tur, Frida91, werni lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
‹‹ 1600 1601 1602 1603 1604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ