X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apple ja zamierzam chyba dopiero jak sama usiądzie. Pewnie jakoś na wiosnę, zobaczymy...

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny na kiedy planujecie zmienić gondolkę na spacerówkę? Mój grzybek mały troszkę się dźwiga i coś mocno się wierci w gondolce, aż sama ciekawa jestem jak będzie w spacerowce :)

My chyba już niedługo myślę że na wiosnę bo moja już nogami prawie sięga :)

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi do usług 😁 przy starszej wyżyłam się artystycznie na skarpetach i śpiochach, też mogę coś polecić, chociaż prowizji za farbki nie dostanę 🤣

Wiecie, wkurza mnie strasznie że byle pierdoła odwraca Nikosia uwagę od jedzenia 🙈 no najadl by się raz a dobrze a nie kweka co 15 minut bo mu się przypomni że nie dojadl. Teraz jest zimno, ciężko mi na spacerze karmić i starsza więcej czasu w chacie siedzi, szkoda mi jej

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do przesiadki to my już powinniśmy, bo Niko jak ryczy na spacerze to nogi już wykłada poza wózek, jak śpi, to ma je na żabę więc się mieszczą 🙈 no ale już go do spacerówki przekładać? Dopiero styczeń, w lutym może być jeszcze zimno

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszk@, a ja bym tam zagadała do producenta i wrzuciła nam linka 😂😂

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny na kiedy planujecie zmienić gondolkę na spacerówkę? Mój grzybek mały troszkę się dźwiga i coś mocno się wierci w gondolce, aż sama ciekawa jestem jak będzie w spacerowce :)

My od początku stycznia już w spacerówce 🙂 w gondoli mi ciągle płakał, a w spacerówce jest półleżąco i bez problemu zasypia, a nawet jak nie śpi to nie marudzi tylko obserwuje 😉

Anhydra, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Apple ja zamierzam chyba dopiero jak sama usiądzie. Pewnie jakoś na wiosnę, zobaczymy...

Nie musisz jej sadzać 😛 ja też się trochę obawiałam, bo mój nie siedzi, ale na półleżąco jest bezpiecznie jak w gondoli, a troszkę więcej miejsca i bobasowi lepiej obserwować świat 🙂

Frida91 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszk@ wrote:
    Co do przesiadki to my już powinniśmy, bo Niko jak ryczy na spacerze to nogi już wykłada poza wózek, jak śpi, to ma je na żabę więc się mieszczą 🙈 no ale już go do spacerówki przekładać? Dopiero styczeń, w lutym może być jeszcze zimno

Jak masz śpiworek i okrycie na nogi, to nie zmarznie. To praktycznie jak w gondoli 😉

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Ania masz jakąś fotę jak Miki wygląda w spacerówce? Ja też o tym myślę, bo Szymek jak konserwa leży ale jakoś nie mam odwagi 🤦‍♀️

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🧻

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 13:27

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Ooo Ania masz jakąś fotę jak Miki wygląda w spacerówce? Ja też o tym myślę, bo Szymek jak konserwa leży ale jakoś nie mam odwagi 🤦‍♀️

Mam jedno z 7 stycznia 😛
    bfb8dbc6ea06.jpg

Domi_tur, Vaniliowa, werni, kayama, trzydziecha, Frida91, Kalija, Vampire, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chimera wrote:
    Dziewczyny pojutrze darmowy webinar "Jak się wysypiać z niemowlakiem": https://szkolenia.wymagajace.pl/spanie?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=name_dzis_otworz_i_zapisz_sie_na_pierwszy_webinar_w_2020&utm_term=2020-01-20 chyba wciąż mam nadzieję, że istnieje jakaś recepta na lepsze noce 😉

Mam nadzieję że nie będzie jak z poprzednim webinarem i powie coś ciekawego, a nie "nie da się, ale opowiem wam historię mojego życia" 🙄

Temat webinaru brzmi jak całkiem niezly początek stand-up'u 😂😂😂 Opowiem Ci w skrócie jakie mogą być rady :
    - wygoń dziecko z ojcem do innego pokoju, jeśli oczywiście nie karmisz piersią
    -jeśli jesteś kp, ale naprawdę chcesz się wyspać, przy ssij dziecko do piersi, łyknij garść xanaxu i nastaw budzik na pojutrze
    - oddawaj dziecko na nocki do dziadków
    - odpal w Dzień Niepodległości race by zamknęli Cię na 48h (Camelia to był chyba Twój plan😂)
    - i moja ulubiona rada : śpij, kiedy śpi dziecko. No chyba, że sypia po 30min tak jak Szymek i nie zdążysz go dobrze odłożyć i poprawić swojej poduszki a już wola "aguuu" z głową ponad szczebelkami 🤦‍♀️

Chyba Ci Chimera zaoszczędziłam dwie godziny, które możesz przeznaczyć na sen 😁❤️

Chimera, Pierniczkowa, Camelia, Anhydra, Frida91, Ania95, Vaniliowa, Kalija, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, werni, Vampire lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🧽

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 13:27

• Chimera Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🎎🎏🎐

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 13:28

Niezapominajka5, Pierniczkowa, kayama, Anhydra, Frida91, trzydziecha, Vaniliowa, Kalija, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, werni, Vampire, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2020, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:

Mieszkam na czeartym piętrze stelaż,gondola były w aucie.Montowanie przy kręcącym się czterolatku było na dłuższą mete męczące.Zima nie ułatwiała.W spacerówkę przeszliśmy na początku listopada,stelaż z gondolą ,w której się już nie mieści(upycham na siłę),jest u moich rodziców i tam jeździmy,jak jesteśmy u siebie to spacerówka najpierw była leżąca,teraz już trochę podniesione oparcie jest.Na szybkie miejskie wyskoki mam drugą spacerówkę parasolkę z której jestem mega zadowolona.

• Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2020, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja teraz pokochała śpiworek i gondolę. Zasypia niezależnie czy pobujam w domu. Czy na spacerze o potrafi spać 2h. Kupiłam kombinezon 74 bo.loczyl.ze po nowym roku będzie zimno. A tu prognozy mówią że już wiosna idzie :/

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpis został usunięty w celu ochrony danych osobowych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 20:57

werni, Vampire lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpis skorygowany w celu usunięcia danych osobowych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 20:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 17:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 17:10

‹‹ 1602 1603 1604 1605 1606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ