Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do krzesełka to mi się najbardziej podoba to z kinderkraft o którym już tu była mowa ale dość drogie jest i też się skłaniam ku ikei
-
Tez się w końcu zdecydowałam na krzeselko z Ikea
Ja mam jak Frida sporą gondole chyba 90cm jak dobrze pamiętam. I na wiosnę się przeniesiemy do spacerówki. -
Też mieliśmy problem wybrać krzesełko.
Jakiś czas już karmimy się w krzesełku.
Ostatecznie zakupiliśmy coś takiego:
https://allegro.pl/oferta/krzeselko-do-karmienia-dla-dzieci-ricokids-belo-7621075527?utm_medium=app_share&utm_source=facebookFrida91 lubi tę wiadomość
-
Niebieska, jeśli miasto bez znaczenia to od poważniejszych spraw w Lublinie polecana i bardzo dobra jest dr Magdalena Chrościńska-Krawczyk.
Pola też ledwo się mieści w gondoli, ale zanim ja przerzucę poczekam na spotkanie z fizjo i sprawdzę możliwości mojej spacerówki - mamy x-landera.Niebieska Gwiazda, Camelia lubią tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A do mnie właśnie znajoma napisała i się pyta czy w sobotę wyjdę na chwile do Grubej Kaski. Akurat mój ma wolny weekend to bym mogła się wyrwać na chwile. Wojtek śpi juz po 18. To na karmienie bym wróciła. Bo on się budzi kolo23. Taka odskocznia by mi się przydała.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 17:46
Pierniczkowa, Vampire, Chimera, Camelia, E_linka2, werni, Frida91, Anhydra, Limerikowo, Myszk@, Kalija, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, Nacha lubią tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:Tak.Dziecięcego.Jak rozumiem Warszawa?
My byliśmy dzisiaj na drugiej kontroli.
No i... Żałuję wydanych 2 stow.
O ile pierwsza wizyta była ok, o tyle druga była kopią 1 i nic z niej nie wynikło.
Byly głównie pytania "łapie stopki?", "przekreca się na brzuszek?". Niby sprawdziła odruchy, ale te były dobre już ostatnio. Usg przez ciemiaczko okazało się, że nie robi,a jedynie poleca zrobić.
Jestem rozczarowana,bo myślałam, że moze zrobi.
Na koniec stwierdziła, że można się jeszcze pokazać za 4 miesiące.
Yyyy myślę, że w naszym przypadku te pieniądze można o wiele lepiej wydać niż żeby się u niej pokazać 🙊Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Myszk@ wrote:Rajstopy z antyposlizgiem były kiedyś w lidlu, kupiłam dla starszej jak potrzebowała, więc warto spoglądać na gazetki 😊 ale z farbki ABS jestem chyba najbardziej zadowolonaTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nie wiem co z ta zima
my juz na styk stykow ciasno w gondoli ale moja mama mowi by czekac
patrze czy nie ma nozek zgietych
raczej bedzie przesiadka
wczoraj i dzis sznury gesi i innego ptactwa nad Poznaniem
mam nadzieje ze dzioby im nie zmarzna
my karmimy sie w chicco polly po corkach 60g obiadu i 60g deseru owocow
rajstopy z absem nosi juz jakis czas bo jest wiekszy od siostrWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 21:08
-
Dzisiaj świętuje. Młoda zjadła pół sloiczka królika z dynią. Bez proszenia, nawet się cieszyła bo jak coś zostało na łyżeczce to kapało psu na kafelki. Jak lizał podłogę to miala ubaw.
Piecho niby ją ignoruje, nie podchodzi , nie jest nią zainteresowany. Ale jak założyłam pacynkę na rękę i szybko złapałam.mala.na nogę to mnie ścisnął.zebami, w sumie nie mnie a pacynkę. Po czym położył łeb koło małej i dopiero jak mu pokazałam że tam jest moja ręka to siadł obok.Niebieska Gwiazda, Camelia, Chimera, Vampire, werni, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Pierniczkowa, mój ostatnio się odważył i jak odwróciłam od nich głowę (a patrzyłam na nich w lustrze), to pies wylizywał Szymkowi ręce i brodę ze śliny 😂🤦♀️ Szymek zaczął mu wkładać rękę do pyska a pies robił głową uniki i nosem trącał jego rękę żeby Małego zaczepiać😁
Oczywiście jak się odwróciłam do nich to pies od razu odszedł 😂
Fajnie, że wreszcie zaczynają wchodzić w jakąś relację bo wcześniej pies spieprzał gdzie pieprz rośnie.
Niebieska Gwiazda, Kalija, Pierniczkowa, Camelia, Vampire, werni, Frida91, Anhydra, Nacha lubią tę wiadomość
-
A moja nie zna zwierząt
nad czym boleje. Może jak przesiądziemy się do spacerówki i będzie cieplej to zobaczy psy na spacerach. U naszej znajomej widziała psa ale jak do niej podszedł i lizal po nodze to zaczęła płakać. Planujemy iść do zoo wiosna żeby jej pokazać trochę fauny
Ja miałam całe życie psy, najpierw w domu rodzinnym, potem u siebie w domu. Ostatniego psa oddałam dobrym ludziom 7 lat temu bo nie miałam dla niego czasu i pies się męczył. Zaraz potem poznałam mojego R. czyli zamieniłam psa na faceta
Bez psa wygodnie jednak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 23:41