Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niebieska Gwiazda wrote:Poszukuje dobrego neurologa.Ktoś,coś?Miasto:bez znaczenia.Lokalizacja:Polska.Będę wdzięczna za info.
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Domi uśmiałam się z Twoich porad
Powinnaś kasować za to gruby hajs
My na razie nie przesiadamy się na spacerówkę bo w gondoli jeszcze się mieści, mamy naprawdę sporą. Poza tym nie marudzi jakoś straszliwie więc na razie nie pali mi sięMoja spacerówka też daje się rozkładać na płasko.
U mnie noc dziś lepsza niż wczoraj ale nadal nie zaliczyłabym jej do udanych...Domi_tur lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
trzydziecha wrote:To które to w smyku? Tu chyba same zwykle, coś na zdjęciach nie widać kolan hm
Ja kupiłam w 5.10.15 a nie smyku, za dużo zamawiam i mi się sklepy mylą 😂
https://www.51015kids.eu/rajstopy-niemowlece-niebieskie-5v3704
Była wtedy promka i były po 8,90 i różne kolory i wzory... Z tego co wiem to moja Mama też nam jakieś zamówiła z allegro chyba to będzie zapas aż Szymek zacznie biegać 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 09:49
-
Frida91 wrote:Kurde nie mogę sie zdecydować na żadne krzesełko... To chyba najtrudniejszy zakup do tej pory, nawet wózek wybrałam prawie z marszu a tu kminie i kminie i nic mi do końca nie odpowiada... 🤦♀️
Mi też 😬 ale coraz bardziej skłaniam się ku krzesełku z Ikei 😉 -
Ja będę dzisiaj zamawiać farbki i rajstopki, bo wczoraj nie było kiedy
Na allegro wszystko zamówię.
Te rajstopki bomba, bo mają 3x ABS 😉
Myślę, że jeszcze na jakiś miesiąc nam gondola starczy 🤔 jak śpiworek wchodzi do gondoli to mały ledwo się mieści.