Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja byłam dzisiaj u endokrynologa bo na ostatnim USG tarczycy wyszlo ze mam nowego guza ze wskazaniem do biopsji, a nie było terminów na przyszły miesiąc żeby przełożyć wizytę. Małego zostawiłam z mężem, który ma telepracę. Założyłam lateksowe rękawiczki, maseczkę i okulary
Wyglądałam jak kosmita. Wiele osób mnie zagadywało, gdzie kupiłam maseczkę i czy mam koronawirusa
Na szczęście nikt nie był nieprzyjemny. Więcej nie zamierzam odwiedzać już żadnych przychodni ani innych skupisk ludzkich do czasu, aż się sytuacja nie unormuje.
Stasiek bardzo mało pije wody przez Bboxa, dosłownie kilka kropel, natomiast z kubeczka doidy jednorazowo nawet 100 ml. Jak go nauczyć picia z bidonu przez słomkę? Chciałabym go zabierać na spacery żeby nie martwić się nagłym karmieniem. -
Mu dzisiaj po rehabilitacji. Wszystko idzie ok, mała ma dużo czasu żeby usiąść. Mamy się cieszyć że nie spieszy się jej do pionu i jak najwięcej bawić się na macie. Leki ogarnęłam e recepta bez lekarza, tylko w przyszłym tygodniu mam zadzwonić po kod.
Chimera, Vampire lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:A moja dziś strasznie jęczy, marudzi. Większość dnia spędziłam nosząc ją na rękach i już jestem wykończona... Nie wiem co jest grane
Teraz mi pada, ciekawe jak ja ją poloze na noc...
Frida u nas identycznie, jestem już taka zmęczona bo mamy tak od paru dnia śpi tylko na cycu a jak się to poruszę to ryk
sosie trwa ok 20 min
ani spacer ani nic
-
Jestem umówiona do fryzjera w poniedziałek rano (salon w galerii handlowej) i nie wiem czy to odwołać czy co robić
w sumie fryzjer to nic pilnego... Co byście zrobiły?
-
Załatwiłam receptę przez tel, ale kod dadzą za 2 tyg. Mój dziś kupił pieluchy i słoiczki, w Rossmanie podobno puste półki pieluchy z zaplecza przynosiła
Wszędzie ponoć napisy aby zachowywać 1,5 metra odstępu. Teraz siedzimy już w domu, wszystko mamy. Zapasy będziemy też wyjadac
W Wawie nowi chorzy niestety stolica w czołówce. W przychodni powiedzieli że szczepienia robią planowo ale chyba sobie darujemy, zoltaczke przełożymy na później to nie takie ważne teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 18:06
-
trzydziecha wrote:Jestem umówiona do fryzjera w poniedziałek rano (salon w galerii handlowej) i nie wiem czy to odwołać czy co robić
w sumie fryzjer to nic pilnego... Co byście zrobiły?
malutki zaklad
przyobserwowalam i wszyscy zdrowi lub ...bez objawow
-
Trzydziecha i co podejrzewasz? U mnie ostatnio kilka dni było spokoju ale dziś noc i dzień właśnie takie. Może zęby znowu dają o sobie znać... Zastanawiam się kiedy one wreszcie wyjdą.
Co do fryzjera to chyba bym teraz nie Szła... -
Frida91 wrote:A moja dziś strasznie jęczy, marudzi. Większość dnia spędziłam nosząc ją na rękach i już jestem wykończona... Nie wiem co jest grane
Teraz mi pada, ciekawe jak ja ją poloze na noc...
Moja też dziś buczała, na spacerze 1.5h spała tylko pół godziny. Wrócił mąż- nie to dziecko , zadowolona , uśmiechnięta 🤔🤪
Kupiłam tanią kurtkę z Sinsay na wiosnę dla małej, dziś przyszła i powiem Wam jedno - chytry traci dwa razy 🙈 -
Spoko Kayama, łatwo jest nie pracować jak nie trzeba płacić za lokal, media i inne stałe opłaty
Musze przepracować minimum żeby salon się utrzymał dopóki
się nie uspokoi sytuacja. Nikt mi nie da na to pieniędzy i w takiej sytuacji jest połowa małych przedsiębiorców w naszym kraju, łatwo się mówi z perspektywy domowej kanapyLimerikowo, Kalija lubią tę wiadomość
-
A to jak się płaci stale opłaty to wiadomo trudna sytuacja
Ale chyba zdrowie i życie ważniejsze. Każdy robi co uważa. Przede wszystkim trzeba chyba unikać ludzi a w branży usługowej się nie da. Ja na szczęście już po spotkaniach z klientami, pracuje w domu i tylko komputer, wymiana maili i tel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 19:23
-
Niezapominajka tak ćwiczę z nim przekręcania. Sam z siebie z dwa razy się przekręcił na plecy. Dziś to ciągle się przekręcał na brzuch. Np. Położyłam go do łóżeczka by poprasować. Prasuje patrzę na niego a ten na brzuchu leży. Albo na naszym łóżku też ciągle się przekręcał. Wogole dziś maruda był.
-
Vaniliowa wrote:Pytam z ciekawości, bo mój synek już od dłuższego czasu ustawia się na czterech, na wyprostowanych rękach i się buja przód tył, no i jeszcze się ustawia tak że ma wyprostowane ręce i nogi tak samo prostuje opierając się na stopach, że pupa bardzo wysoko.
Hahha nie wiem jak to napisać 🙈
my to nazywamy bujanki
starszej corce pokazujemy video z jej bujanek razem z tata to sie smieje czy ta taka lysa to bylam ja 🤣
polecamy na obrecz biodrowa i barkowa b fajne cwiczenie -
Wierni przyjdzie na niego czas, spokojnie.
Wika zaczęła pić, sukcesWczoraj wypiła 60 ml, dziś 100 ml. Daje wodę z sokiem dla niemowląt pół na pół. Załapała w końcu b.boxa. Będę jej teraz zmniejszać ilość soku a dolewać wody.
werni lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Spoko Kayama, łatwo jest nie pracować jak nie trzeba płacić za lokal, media i inne stałe opłaty
Musze przepracować minimum żeby salon się utrzymał dopóki
się nie uspokoi sytuacja. Nikt mi nie da na to pieniędzy i w takiej sytuacji jest połowa małych przedsiębiorców w naszym kraju, łatwo się mówi z perspektywy domowej kanapy
strazacy policja terytorialsi sluzba zdrowia farmacja transport pub etc
ja jak pomysle teraz o kobitkach w ciazy i niemowlakach malutkich..po prostu czarna zaraza z Chin
kupilam on line wypiekacz tefal do chlebka, ma byc w paczkomacie we wt
maz sie podjal na piekarza
tylko upolowac lub zrobic ok zakwas
u kol w Irl juz sa braki chleba.po pilud nie ma nic nawet waciaka, nie ma kurczakow w Dub, armagedon