Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka5 wrote:Może odstawi się tak jak moja
Mleko przestało smakować i tyle. Raz nie podałam do usypiania, tylko mąż uśpił, a później nie chciała nawet ja jej chciałam dać. Odstawila się około 8-9 tygodnia.
Magnolia29 trzymam kciuki
U nas cycek służy już tylko do usypiania, niewiele pije i też już niewiele mleka moje piersi produkują 😉 więc pewnie gdybym chciała to bym mogła go odstawić, ale chcę zobaczyć jak to samoistnie się stanie 😁magnolia29, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj poszłam na wizytę, bo nie wytrzymałam 😁 dzisiaj 6+3, z usg 6+2, 0.5 cm maleństwa i bijące serduszko ❤️ wszystko jest ok, więc mam nadzieję, że tak już zostanie ☺️
Niebieska Gwiazda, werni, Limerikowo, magnolia29, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
Ale sie ciążę sypia fajnie 🙂 Gratulacje dla wszystkich.
Wiktoria ma jakąś alergie suche plamy lekko różowe na nogach i rękach. Czy to może być na mleko krowie? Chyba, że coś w żłobku.
Czy któres dziecię w dzień już załatwia się tylko do nocnika?
A, potrzebuje namiarow na nieprzemakalne pieluchy, zakładam świeża na noc ok 19:30 a rano po 7 jest często przesikana ☹️ Jakich używacie? -
kayama wrote:Ale sie ciążę sypia fajnie 🙂 Gratulacje dla wszystkich.
Wiktoria ma jakąś alergie suche plamy lekko różowe na nogach i rękach. Czy to może być na mleko krowie? Chyba, że coś w żłobku.
A, potrzebuje namiarow na nieprzemakalne pieluchy, zakładam świeża na noc ok 19:30 a rano po 7 jest często przesikana ☹️ Jakich używacie?
My używamy bambiboo pieluchomajtek. Młody tyle pije że czasami przewijam na śpiocha w nocy. -
A, potrzebuje namiarow na nieprzemakalne pieluchy, zakładam świeża na noc ok 19:30 a rano po 7 jest często przesikana ☹️ Jakich używacie?
U nas na suche placki pomaga krem linomag ochronny z różową zakrętka, ale prawda taka, że każdemu dziecku (a raczej jego skórze) co innego odpowiada.
A na noc zakładamy pieluchy pampers active baby rozmiar 5 i nam się sprawdzają. Za dnia lata w lupilu rozmiar 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 11:00
-
Jak jest u was z zasypianiem?Jak Adaś był mniejszy i szedł spać to przytulałam,odkładałam do łóżeczka i wychodziłam z pokoju.Od jakiegoś czasu robie tak samo tylko wyjść mi nie pozwala i jeszcze czasem coś muszę zaśpiewać.Tak jakby bał się zostać sam.
-
Niebieska Gwiazda wrote:Jak jest u was z zasypianiem?Jak Adaś był mniejszy i szedł spać to przytulałam,odkładałam do łóżeczka i wychodziłam z pokoju.Od jakiegoś czasu robie tak samo tylko wyjść mi nie pozwala i jeszcze czasem coś muszę zaśpiewać.Tak jakby bał się zostać sam.
U nas podobnie, zwykle stoi w łóżeczku i krzyczy, ale zwykle jak wyjdę to przestaje i za 5 minut śpi. Jak nie wyjdę to może tak i z godzinę rozrabiac także niestety i nas to jest sposób, wyjście z pokoju. Czasami jednak nie zasypia (rzadko) i muszę wrócic, zaśpiewać, potrzymać za raczke 😉 Wika przywiązała się do misia dostała takiego z Maszy i niedźwiedzia pod Choinkę, chodzi z nim, całuje i śpi 😁 Czasami zastaje ja w łóżeczku w objęciach miska słodkie to jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 13:52
-
Hello,
Bhcg 7,7 podobno już implantacyjna a nie po ovitrelle. Więcej będę wiedziała w sobotę. Jeszcze się nie cieszę 😉 no może troszkę nieśmiało.
My też mamy problem z uczuleniem. Zaczęło się po szczepieniu mmr. Wyeliminowalam.jajko i mleko. Mam podejrzenie że to kwas askorbinowy.Niebieska Gwiazda, werni lubią tę wiadomość
-
Są dla mnie bezkonkurencyjne.
Mieliśmy epizody z lupilu, pampers premium, dada. Wszystko nam przemakalo, tylko happy nie. Dlatego ja pewnie będę jechać na nich do końca.
Też używamy 4Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Chimera wrote:Kayama my już prawie rok się borykamy z alergią, różne rzeczy odstawiliśmy i nadal nie wiemy na co. Ani proszki, ani kosmetyki, z jedzenia myślałam że jajko, ale przeszło, nabiał też odstawialismy i też nie to 🤷🏻 teraz leczenie takie, że przez telefon, najłatwiej wlepić steryd, najchętniej to by nawet zdjęć nie oglądali 🤦🏻♀️ jak dzwonię do dermatologa i proponuje mi prywatnie teleporade, to ja dziękuję
U nas na suche placki pomaga krem linomag ochronny z różową zakrętka, ale prawda taka, że każdemu dziecku (a raczej jego skórze) co innego odpowiada.
A na noc zakładamy pieluchy pampers active baby rozmiar 5 i nam się sprawdzają. Za dnia lata w lupilu rozmiar 5
Strach chorować 😥
Oby to wszystko było przejściowe.
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝