Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzeczywiscie detektory Sonoline to wypas technologiczny
Ja swoj uzywalam wpierw na gel usg a potem na zwykla oliwke
Fakt ze nietaz na poczatku trzeba sie naszukac tego tetna baby
Sprobuj w roznych opcjach albo zapisu albo kiedy zlicza srednio
W dalszych tyg ciazy latwo sie znajduje
Ja znajdowalam.zazwyczaj powyzej pachwin
Z tym detektorem trzeba byc cierpliwym i powoli przesuwac glowice
magnolia29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny na diecie bg. Być może wiecie(A może jeszcze nie;))Jest taka piekarnia internetowa nazywa się Putek. Mają tam pyszne paczki, jagodzianki i drożdżówki w przystępnej cenie. Ja zamawiam stamtąd raz w miesiącu cały arsenał i mam co synkowi Dax w przedszkolu jak inne mają drozdzoweczki. Wszystko świeże i pyszne. Mimo, że przesyłka jest kurierem
My zamrazamy te słodkości i po odmrozeniu są równie dobre. Jakie jest pieczywo to nie wiem bo zamawiamy w innej piekarni z naszej miejscowości, ale koleżanka z pracy kiedyś jadła i też mówiła, że bardzo dobre. A same wiecie jak potrafią smakować czasem produkty bg. Polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 07:18
-
Limerikowo wrote:Rzeczywiscie detektory Sonoline to wypas technologiczny
Ja swoj uzywalam wpierw na gel usg a potem na zwykla oliwke
Fakt ze nietaz na poczatku trzeba sie naszukac tego tetna baby
Sprobuj w roznych opcjach albo zapisu albo kiedy zlicza srednio
W dalszych tyg ciazy latwo sie znajduje
Ja znajdowalam.zazwyczaj powyzej pachwin
Z tym detektorem trzeba byc cierpliwym i powoli przesuwac glowice
Znalazłam. Nie żebym całą noc szukała...ale stres był. Faktycznie trzeba bardzo być powolnym i wtedy idzie znaleźć. Tego nie da się pomylić u mnie 150-164.
Bardzo nWam dziękuję za rady.
Ja już w punkcie pobrań dziś krew do prenatalnych w środę USG i dziś jeszcze pobranie do Sanco.
Anhydra, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:A Ty się cieszysz z chłopca?
jak Twój krwiak?
Ja od początku czułam, że to chłopak. Początkowo, wlaściwie przed ciążą marzyłam o Dziewczynce, ake teraz nie wyobrażam sobie aby było inaczej.
Krwiak u mnie nadal jest, ale zupełnie poza rejonem łożyska i jAK to dr określił "bez znaczenia dla przebiegu ciazy". Aktualnie mam lekko brązowe plamienia. Musze oczywiście uważać ale jestem dobrej myśli.Domi_tur lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
A ja miałam straszną noc, niestety powrocila moja "przyjaciółka" pokrzywka nieznanego pochodzenia
razem z paskudny bólem żołądka, miałam nadzieję że w ciąży mnie to ominie. Od dwóch lat mam masakrę w zasadzie a nie pokrzywkę bo jak wysypie to po całości - powieki, usta, uszy, brzuch, pośladki, nogi. We wrześniu miałam skierowanie do szpitala ale po konskim zastrzyku jak ręką odjął aż do teraz... Załamka
-
Agagusia wrote:Anhydra, a u Was jak z imieniem bedzie? Macie jakies typy? Trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujące!
Kurka. ..z męskim nie mam za bardzo typów. Myslalam o Aleksandrze- ale teraz ich podobno pełno.
Kciuki za wizytujące!
Polecam imie Tomek
moj syn je nosi
niby popularne aczkolwiek coraz rzadsze wsrod dzieci
My mamy wstepnie ustalone dla dziewczynki Aleksandra (ladnie by pasowalo dla rodzenstwa Tomek i Ola, Tomuś i Olusia)
Dla chłopca byłby problem..mysle nad Pawłem, Janem (po moim tacie), ewentualnie Adam? Aleksander? Bedzie ciezko dojść tu z mężem do porozumienia.
Dziś zaczynam 13 tydzień!!! Yeah!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 09:54
smeg lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Domi_tur wrote:A ja miałam straszną noc, niestety powrocila moja "przyjaciółka" pokrzywka nieznanego pochodzenia
razem z paskudny bólem żołądka, miałam nadzieję że w ciąży mnie to ominie. Od dwóch lat mam masakrę w zasadzie a nie pokrzywkę bo jak wysypie to po całości - powieki, usta, uszy, brzuch, pośladki, nogi. We wrześniu miałam skierowanie do szpitala ale po konskim zastrzyku jak ręką odjął aż do teraz... Załamka
Współczujęmoże to jakieś alergiczne ? Jadłaś coś co mogłoby spowodować stan zapalny?
Ja z kolei mam problem z seksem a raczej jego brakiem. Już mi odbija i sni się po nocach (ponad 2 miesiące abstynencji). Jutro wizyta u lekarza to się zapytam czy możemy choć mąż niechetny-boi się poronienia bo nasza ciąża jest bardzo wyczekana.
Zazdroszczę że jesteście po prenatalntch, u mnie jeszcze cały miesiąc czekania:/
-
Domi_tur wrote:A ja miałam straszną noc, niestety powrocila moja "przyjaciółka" pokrzywka nieznanego pochodzenia
Domi skonsultuj to koniecznie z lekarzem!
nick nieaktualny
-
A nie poszerzają bioder i ud takie luźne spodnie? Bo akurat to nie sa moje mocne strony:(Zawsze wybierałam takie bardziej dopasowane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 10:29
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Uffff, przyjął mnie doktor wcześniej
A Bąbel fika i ma się dobrze. Ja panikara jestem i tyle
Dziś ma 55 mm i jest zdrowy prawdopodobnie chłopak
Wszystko na miejscu. Nie ma się czym martwić. Ryzyko wad podobno mniejsze, niż statystycznie w populacji. Plamienie na szczęście nie zagraża maleństwu
Więcej napiszę, jak usiądę na spokojnie w domu.
Jesli u nas zostanie chłopak, to już od dawna chcieliśmy LeosiaImion żeńskich nie mamy w ogóle wybranych i tak naprawdę zgadzamy się tylko co do tego jednego.
A! I termin na 31 lipca, bo według usg jest 12+1Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 10:45
wiki2, Anhydra, Marimiko, Misi@, baileys, redken, Limerikowo, Domi_tur, Chimera, Malinka7 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ej...zapomniałam. wczoraj napisać, że mój olbrzym miał wczoraj...73.8 mm (13t+3d!)
Z jego wymiarów wynika, że termin porodu by przypadał na 21 lipca, a z OM 26 lipca...
Póki co nastawiam się na 26
Smerfelinko- GRATULACJE
Póki co Boys Power!
Misi@, Smerfelinka, plinka89, Limerikowo, Domi_tur lubią tę wiadomość
Gratulacje Smerfelinka!!! Kolejny chłopak!!
Anhydra - jak tak dalej pojdzie urodzisz w czerwcu dzieciątko wielkości rocznego dzieckahihihi
Smerfelinka lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
Marimiko wrote:Gratulacje Smerfelinka!!! Kolejny chłopak!!
Anhydra - jak tak dalej pojdzie urodzisz w czerwcu dzieciątko wielkości rocznego dzieckahihihi
No nic mo nie mów! Trochę się obawiam o moje narządy rodne. eMek co prawda wysoki bo 190 cm wzrostu, ja 170...ale on jak się urodził (specjalnie sprawdziłam) to miał tylko 2950 g....a ja miałam 3200. ..
Poza tym na wykresie, gdzie są te percentyle to wymiar Bobo jest dokładnie na linii 50 percentyla. Lekarz też mówił że całkowicie w normie.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK