Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie kupiłam kartki dla rodziców i teściów, niebieskie bodziaki i skarpety w smyku (swoją drogą jest mega wyprzedaż, body, bluzeczki spodenki na niemowlęcym od 7 do 20zl).
Zaraz będę pisać listy od wnuka z życzeniami na dzień Babci i Dziadka, jestem w gorącej wodzie kąpana więc jutro przed pracą jadę z prezentem do moich -
Anhydra gratulacje synka!
Ciekawe, czy u mnie lekarz jutro coś wypatrzy, ale ja jestem tydzień wcześniej, więc wątpię...
Mnie też udało się dziś kupić spodnie w h&m Dżinsy za 50 i kolorowe za 60 zł, a jakie wygodne! Niby brzucha jeszcze wystającego nie ma, ale komfort całkiem inny.
Zaczynam się stresować jutrzejszym usg, a powinnam się wyspaćAnhydra lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Smerfelinka wrote:Anhydra gratulacje synka!
Ciekawe, czy u mnie lekarz jutro coś wypatrzy, ale ja jestem tydzień wcześniej, więc wątpię...
Mnie też udało się dziś kupić spodnie w h&m Dżinsy za 50 i kolorowe za 60 zł, a jakie wygodne! Niby brzucha jeszcze wystającego nie ma, ale komfort całkiem inny.
Zaczynam się stresować jutrzejszym usg, a powinnam się wyspać
Ja jestem trochę wymęczona, wyduszona...jutro jeszcze jadę na PAPPA (chociaż wskazań żadnych nie mam), bo dziś juz był lab zamknięty. .. z Tak dla pewności zrobię.
Dzięki zdj przyrodzenia, które wrzucila wczoraj Domi, sama już widzialam interes Malego jak lekarz oglądał kończyny dolne- bardzo wyraźnie było widaćDomi_tur lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra gratulacje!!!
Dziewczyny mam stresa dostałam detektor od męża. Podobno wypas sonoline c i coś mnie podkusilo. 11 tydz 6 dzień i dupa. Niby cos tam słychać ale nie mieści się w granicach i myślę ze to moje tętno albo bardzo bardzo cicho w okolicach 80-90. Byłam w zeszły czwartek na wizycie małe brykalo. Tętna nie mierzyliśmy. Czy myślicie że za wcześnie na ten detektor czy coś nie tak?
Jutro robię krew do paapy i Sanco i trochę się zaczęłam stresować.
Jakie Wasze wrażenia z detektorami? -
Wizyta na 12:45, więc prawie o jednym czasie z Tobą Misi@
Misi@ lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
magnolia29 wrote:Anhydra gratulacje!!!
Dziewczyny mam stresa dostałam detektor od męża. Podobno wypas sonoline c i coś mnie podkusilo. 11 tydz 6 dzień i dupa. Niby cos tam słychać ale nie mieści się w granicach i myślę ze to moje tętno albo bardzo bardzo cicho w okolicach 80-90. Byłam w zeszły czwartek na wizycie małe brykalo. Tętna nie mierzyliśmy. Czy myślicie że za wcześnie na ten detektor czy coś nie tak?
Jakie Wasze wrażenia z detektorami?
Trochę wcześnie. To też zależy od budowy, ilości tłuszczu itp. A szukalas nisko blisko wzgórka łonowego?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Ja jestem trochę wymęczona, wyduszona...jutro jeszcze jadę na PAPPA (chociaż wskazań żadnych nie mam), bo dziś juz był lab zamknięty. .. z Tak dla pewności zrobię.
Dzięki zdj przyrodzenia, które wrzucila wczoraj Domi, sama już widzialam interes Malego jak lekarz oglądał kończyny dolne- bardzo wyraźnie było widać
A Ty się cieszysz z chłopca? jak Twój krwiak? -
Ehhh, krwiak się niby już jakiś czas temu wchłonął, a ja znów mam plamienie Brunatne, lekko podbarwione krwią. Podbrzusze pobolewa, ale nie jakoś mocno. Chciałabym tak nie świrować za każdym razem. Dobrze, że jutro ta wizyta...👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
magnolia29 wrote:Anhydra gratulacje!!!
Jakie Wasze wrażenia z detektorami?
Ja jestem bardzo zadowolona a mam najtańszy model i to jeszcze odkupiony używany a gdzie szukałas? U mnie malucha słychać mniej więcej na lini włosów, wczoraj był po lewej stronie więc dzisiaj zaczęłam tam szukać i nic a serduszko było słychać zupełnie po drugiej stronie, pływa sobie
Dziewczyny gratulacje pozytywnych prenatalnych, ja mam w poniedziałek i to pierwsze badanie na które zabieram mężaCóreczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Ja jestem bardzo zadowolona a mam najtańszy model i to jeszcze odkupiony używany a gdzie szukałas? U mnie malucha słychać mniej więcej na lini włosów, wczoraj był po lewej stronie więc dzisiaj zaczęłam tam szukać i nic a serduszko było słychać zupełnie po drugiej stronie, pływa sobie
Dziewczyny gratulacje pozytywnych prenatalnych, ja mam w poniedziałek i to pierwsze badanie na które zabieram męża
PaniHa no.dokladnie a tej wysokości. Coś tam słychać ale bardzo cichutko i wolno. Fakt no chudzinka to ja nie jestem. -
Agagusia wrote:Anhydra, daj znać , bo juz sie martwimy. Mam nadzieje ze to tylko opóznienie u lekarza.
A Wy dziewczyny podzielcie sie swoimi tymi ma imiona:)
My myślimy dla córki: Teresa, Roma (do Romy mąż dojrzewa powoli), a co do chłopców to mógłby być np. Leon albo Tadeusz, czy Ignacy...ale tak jak pisałam jestem średnio pogodzona z opcją syna, więc jeśli faktycznie będzie chłopiec to pewnie zastanowię się na poważnie :p
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc