Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja wstawię zdjęcie, akurat robiłam jeszcze raz przymiarkę spodni z Lidla i raczej je oddam. W lustrze fajnie wyglądają, ale jak spojrzę na nie normalnie to już mi się aż tak nie widzą.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/92d26cdcdf05.jpgwerni, Chimera, emi2016, Nacha, Ania95, Anhydra, wiki2, Larissa90, Smerfelinka, Vampire, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebc5ba6193f4.jpg
emi2016, Chimera, Ania95, Anhydra, wiki2, Larissa90, Agagusia, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Wiek 25 lat
Niedoczynność tarczycy L-Thyroxin 75
AMH 9,96
Początek stymulacji 29.10.2108
Punkcja 16.11.2018
Transfer 21.11. 2018
13.12.2018 jest ❤
-
Anhydra wrote:Dzisiaj na wizycie wypytam czy nie mam za dużego brzucha
.
Na logikę stwierdzam, że to zależy od budowy- bo właśnie przy węższym biodrach i miednicy, brzuch bardziej wędruje do przodu...ilość wód płodów ch też pewnie ma znaczenie. I są teorie, że przy łożysku na przedniej scianie szybciej brzuch widać.
Wiesz coś jeszcze na temat tej pozycji łożyska?
Czujesz już ruchy?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Anhydra wrote:Dzisiaj na wizycie wypytam czy nie mam za dużego brzucha
.
Na logikę stwierdzam, że to zależy od budowy- bo właśnie przy węższym biodrach i miednicy, brzuch bardziej wędruje do przodu...ilość wód płodów ch też pewnie ma znaczenie. I są teorie, że przy łożysku na przedniej scianie szybciej brzuch widać.
U mnie się nie potwierdza, łożysko na
przedniej ścianie a brzuch małyBardziej widać wieczorem.
Słuchajcie jak się odczuwa ruchy dziecka?? Nie bardzo wiem co to jest ale czasami mam takie jakby falowanie, jakby delikatne niebolesne skurcze, odczuwam na wysokości pępka. Jakby jakieś motylki. -
Niezapominajka5 wrote:Też mam na przedniej i brzuszek widać już wyraźnie. A wieczorem wydaje się naprawdę duży
Wiesz coś jeszcze na temat tej pozycji łożyska?
Czujesz już ruchy?
Ja czuję od około 2 tygodni ruchy, szczególnie po zjedzeniu słodkiego. Nie wiem nic więcej na temat tej teorii- po prostu kiedyś tak słyszałam. Ale zapytam dzisiaj gina co o tym sądzi
wiki2 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Na to wygląda, że może... najważniejsze, żeby nie było na wejściu do szyjki (łożysko przodujące)
u ciebie chyba było nisko z przodu i poszło do tyłuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 12:45
-
kayama wrote:U mnie się nie potwierdza, łożysko na
przedniej ścianie a brzuch małyBardziej widać wieczorem.
Słuchajcie jak się odczuwa ruchy dziecka?? Nie bardzo wiem co to jest ale czasami mam takie jakby falowanie, jakby delikatne niebolesne skurcze, odczuwam na wysokości pępka. Jakby jakieś motylki.
Na wysokości pępka to chyba za wysoko. Ja jestem w 17tc i mi się macica kończy w połowie między kością lonowa a pepkiem. U mnie ruchy to takie delikatne pykanie w podbrzuszu.wiki2 lubi tę wiadomość
-
Mary Magdalena wrote:Na wysokości pępka to chyba za wysoko. Ja jestem w 17tc i mi się macica kończy w połowie między kością lonowa a pepkiem. U mnie ruchy to takie delikatne pykanie w podbrzuszu.
U mnie ruchy to też delikatne bąbelki w podbrzuszu, już nawet lepiej wyczuwalne, bo wiem czego się spodziewaćale na ostatnim usg 15+6 ginekolog powiedział, że dziecko ma główkę tuż pod moim pępkiem, więc chyba możliwe
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:U mnie ruchy to też delikatne bąbelki w podbrzuszu, już nawet lepiej wyczuwalne, bo wiem czego się spodziewać
ale na ostatnim usg 15+6 ginekolog powiedział, że dziecko ma główkę tuż pod moim pępkiem, więc chyba możliwe
Hmmm no to sama nie wiemMuszę to poobserwowac, bo nie mam codziennie chociaż często.
-
Śliczne macie brzuszki
Mój najbardziej wychodzi na wieczór, z rana jest mniejszy.
Tu to wg wyglądam jak kluskana żywo mniejszy brzuch mi się wydaje
Ruchów jeszcze nie czuję, chociaż ze 2 razy miałam wrażenie, że to było "to" ale nie jestem pewna na 100%
W czwartek mam w końcu wizytę po 4 tyg i będziemy podglądać kto tam sobie w brzuszku mieszkaJuż się nie mogę doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 14:24
wiki2, Chimera, Anhydra, Ania95, Agagusia, Smerfelinka, emi2016, DrzewkoPomarańczowe, Limerikowo, werni lubią tę wiadomość
-
Przed chwilą odebrałam wyniki morfologi i moczu, wszystko w normie na szczęście
Neurocyty jedynie 70% (norma do 68%) i Eozynofile 1.8% (norma od 2 do 5%).
Hemoglobina 14.4 więc się trzymai ph moczu 5 i norma od 5 więc się zmieściłam
Smutnamiss super, że wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 14:36
wiki2, werni lubią tę wiadomość