Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalija wrote:Dzień dobry:)
Mam pytanko , morfologie robi się na czczo czy niekoniecznie ? Zawsze robiłam na czczo, ale dziś obudziłam się głodna jak wilk i zastanawiam się czy mogę jednak cis zjeść 🤔
Robicie morfologie i badanie moczy co miesiąc?
Ja zawsze jestem na czczo. I robie co miesiąc morfologie i mocz. -
Domi_tur wrote:Dostałam właśnie sms-a, że z kartą smyka do 15.06 dodatkowe 23% rabatu na ubrania i buty, łączy się z wyprzedażą
Wczoraj sobie właśnie założyłam kartęDomi_tur, Misi@ lubią tę wiadomość
-
kayama wrote:Słuchajcie a na jaki rozmiar kupować kombinezon na jesień, i czy na zimę kupić drugi grubszy? Czy jesień jeszcze bez kombinezonu? Bo ja się nie znam
A w promocjach się opłaca bo generalnie one są drogie.
jesien mozna i w kurteczce i cieplych spodenkach ale kombinezon nakłada sie szybciej
co do rozmiarów ja szykuje 68/74 na jesień. wszystko zależy od wielości maluszka i przede wszystskim pogody, kiedy zacznie się chłodna jesień
ps i rozmiarówki producenta, bo hm ma małe rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 13:00
-
kombinezony można kupić w ciuchu albo komisach za dobrą cenę, bo ceny w sklepach są przytłaczające. może na promocji sie uda, ale też ciężko trafić z rozmiarem. ja kupiłam w maju w smyku kurtke na zime dla Anielki za 50 zl, ale takie dużej dziewczynie już łatwiej z wyprzedzeniem kupić
-
nick nieaktualnyKurcze, wczoraj wydalam miliony monet w Newbie, a Wy piszecie o Smyku... Mąż mnie zabije jak zobaczy kolejnego kuriera 😀 Przed chwila pozegnalam pana z Pocztexu, bo przywiozl wlasnie zamowienie ze Smyka z ubieglego tyg. 😂
Zamowilam karuzele do łozeczka z projektorem Canpol Babies (ladna i wcale nie chamsko rozowa), pieluchy bambusowe Texpol i creme de la creme mojej wyprawki, czyli BabyBjorna.
Cudny ten bujaczek, mialam kaca moralnego zamawiajac go, ze taka pierdoła tyle kasy, ale jest wspanialy 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04d129ad7845.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecd8a5bb3a4d.jpg
Smerfelinka, kayama, Bobby29, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobby, Kayma dobre wiesci. Mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej
Domi dzieki za info. My mamy kartę, a w Luboniu jest outlet smyka więc może jak łączą się te rabaty to namówię mezusia na zakupy
Jeśli chodzi o opalanie to ja nigdy nie lubiłam. Zresztą jak to mówi moja sis ja nie mam jasnej karnacji tylko przezroczysta 😂 ja zawsze powtarzam, że porcelanowa po moim pradziadku który miał tytuł hrabiego 😁
Mam też trochę piegow i wiecie co uwielbiam to...choć widzę, że niektórzy dziwnie na moja bladosc patrzą.. aha i tak jestem z nich dumna zwłaszcza z piegow;)
Jedynym mankamentem są moje za grube łydki. Nie mogę ich zgubić wręcz jak cw. To chyba mam większe.. No ale co z nie można mieć wszystkiego A mój mąż i tak uważa, że są piękne. Zresztą on uważa, że jestem piękna nawet po ustaniu z łóżka z tłustym włosami więc daje mi to trochę do myslenia🤔
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 13:19
Bobby29, plinka89 lubią tę wiadomość
-
Ja Julkowi nie założyłam chyba nigdy kombinezonu 😁. Miałam kilka od kuzynki ale nam się nie sprawdzały. Na podróże samochodem uzywalismy kurtki bo łatwiej zdjąć w samochodzie. Na spacery praktycznie nie chodziliśmy bo Julek akurat mial etap, ze w wózku dostawał spazmów. A jak już się czasem zdażyło to miałam śpiwór do wózka.
Zobaczymy jak to będzie teraz[/url]
-
Co do opalania tez wole mieć delikatna opalenizne.
Chimera tez kupuje nutridrinki. Nawet teraz w ciąży czasami kupuje. Właśnie zamówiłam na gemini rzeczy wyprawkowe i te buteleczki. -
nick nieaktualnyIGA.G wrote:ja mam ze trzy rodzaje kombinezonów, bo lubie po prostu
jesien mozna i w kurteczce i cieplych spodenkach ale kombinezon nakłada sie szybciej
co do rozmiarów ja szykuje 68/74 na jesień. wszystko zależy od wielości maluszka i przede wszystskim pogody, kiedy zacznie się chłodna jesień
ps i rozmiarówki producenta, bo hm ma małe rzeczy
HM ma male rzeczy? Ja jak wczoraj wyciagnelam rampersy 56 to byly wielkie jak na polroczne dziecko 😉 Moze to zalezy od produktu, bo bluza i spodenki 62 z tego samego zamowienia, ale z innej linii są mniejsze od tych rampersow -
Chimera wrote:Zauważyłam, że zaczynają mi przy tym gorącu puchnąć stopy (chociaż po wczorajszym moczeniu w miednicy z zimną wodą jakby wróciły do normy). Postanowiłam więc kupić sobie sandały z paskiem na rzep albo klamerkę. Kurde nie myślałam że to będzie taki problem. Ostatecznie kupiłam jakieś takie brzydkie materiałowe, bo kompletnie nie było wyboru.
Też mam ten problemod kilku dni chodzę ze spuchniętymi stopami, ale mi nic nie pomaga... Dzisiaj rano nie mogłam trampek założyć. O moich balerinach mogę zapomnieć 😂 totalnie się skurczyły 😂 zostają mi sandały 😅
-
werni wrote:Chimera tez kupuje nutridrinki. Nawet teraz w ciąży czasami kupuje. Właśnie zamówiłam na gemini rzeczy wyprawkowe i te buteleczki.
U nas na szkole rodzenia nawet położna polecała żeby kupić ze 2-3 - można w czasie porodu się posilić albo po, bo w końcu jest to spory wysiłek.werni lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Dostałam właśnie sms-a, że z kartą smyka do 15.06 dodatkowe 23% rabatu na ubrania i buty, łączy się z wyprzedażą
-
nick nieaktualnyMalinka7 wrote:Cholerka! Ja nie mam karty, a szkoda, bo to o wiele więcej rabatu, a właśnie chciałam kilka rzeczy jeszcze w smyku zamówić.
Ja własnie sie teraz zastanawiam czy nie zamówic jeszcze kombinezonu na zime ale totalnie nie wiem w jaki rozmiar celowac
-
baileys wrote:Kurcze, wczoraj wydalam miliony monet w Newbie, a Wy piszecie o Smyku... Mąż mnie zabije jak zobaczy kolejnego kuriera 😀 Przed chwila pozegnalam pana z Pocztexu, bo przywiozl wlasnie zamowienie ze Smyka z ubieglego tyg. 😂
Zamowilam karuzele do łozeczka z projektorem Canpol Babies (ladna i wcale nie chamsko rozowa), pieluchy bambusowe Texpol i creme de la creme mojej wyprawki, czyli BabyBjorna.
Cudny ten bujaczek, mialam kaca moralnego zamawiajac go, ze taka pierdoła tyle kasy, ale jest wspanialy 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04d129ad7845.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecd8a5bb3a4d.jpg
Karuzela fajna taka by mi pasowała do wystroju pokojuA jaką cena?