Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBobby29 wrote:Baileys wrzucaj wrzucaj! Jak już się mam wykosztować to przynajmniej na piękne rzeczy! Btw, czy to ty czy ktoś inny podzielił się taka lampka misiem ze sklepu malama? Kupiłam, mam i jestem zachwycona!!!
To ja, nie ma za co 😀 A wzielas z pilotem? Moj małż uwielbia przed spaniem bawic sie tym miskiem z poziomu łóżka, zmienia sobie kolorki, rozjasnia, przyciemnia... jak dziecko 🙈werni lubi tę wiadomość
-
No teraz trochę zaczęła więcej się ruszać bo wrócił tata z pracy i usłyszała jego głos
No może rzeczywiście ma jakiś spokojniejszy dzień... Mam nadzieję że na noc się rozrusza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 19:39
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Co do figury i przytycia w ciąży to mojemu się bardzo podoba. Ma taką ochotę na mnie ze nie wiem haha a ja w tym 3 trymestrze jakoś mam obawy co do seksu. Niby mogę ale w głowie mi siedzi.
Kalija śliczne ubranka.Bobby29, Kalija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez mam jakas blokade ostatnio przed seksem, i z leku o dzidzie, ale tez wlasnie przez swoj wyglad, jak sobie pomysle, ze maz w trakcie mialby widziec tylko moj brzuch i ewentualnie zza niego kawalek cyckow 🙄 Nad morzem cos tam niby dzialalismy z okazji jego urodzin, ale szału nie bylo
werni lubi tę wiadomość
-
Co do brzydoty w ciąży...
Wczoraj spotkalam 1 sąsiadkę i stwierdzila, ze brzuch nisko i ze widac, ze cora, bo kradnie mamie urodę, ale jeszcze az tak zle nie wygladam 🙈
5 min później, inna sąsiadka stwierdziła, ze mam maly brzuch jak na końcówkę i ze ciaza to mi służy 😂
Nie wiem komu wierzyc...
W każdym razie, ja tez ostatnio nie moge patrzec juz na siebie naga w lustrze. Generalnie nie chce narzekac, ale mam straszne kompleksy odnośnie brzucha. W poprzedniej ciąży na tym etapie nie mialam jeszcze ani 1 rozstepu, a teraz nie dość, ze stare sie uaktywnily to i doszly nowe.
Pocieszam sie, ze juz po to sie na pewno ,,wylaszcze"po pierwszej ciazy troche mi bylo szkoda inwestowac w cialo, no bo i tak planowalismy 2 szkraby. A teraz sie smieje, ze 500+ przeznacze na zabiegi
No przecież cialu tez nalezy sie odszkodowanie
Poza tym podobnie jak Bobby, mam przeświadczenie, ze po ciąży szybko zgubie zbedne kg, przynajmniej tak jak po pierwszej.
A i zdalam sobie sprawe, ze duzo seksapilu odejmuje mi brak ukochanych szpilek... Niestety po 7 m-cu odpuscilam wszelkie obcasy powyzej 2 cm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 19:57
Applejoy, werni, Bobby29, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Ja bym wierzyła tej drugiejze mnie się śmieją ze urody nie odbiera ale mózg owszem
nie wiem co gorsze 😂😂😂😂🤷🏻♀️
plinka89 wrote:Co do brzydoty w ciąży...
Wczoraj spotkalam 1 sąsiadkę i stwierdzila, ze brzuch nisko i ze widac, ze cora, bo kradnie mamie urodę, ale jeszcze az tak zle nie wygladam 🙈
5 min później, inna sąsiadka stwierdziła, ze mam maly brzuch jak na końcówkę i ze ciaza to mi służy 😂
Nie wiem komu wierzyc...
W każdym razie, ja tez ostatnio nie moge patrzec juz na siebie naga w lustrze. Generalnie nie chce narzekac, ale mam straszne kompleksy odnośnie brzucha. W poprzedniej ciąży na tym etapie nie mialam jeszcze ani 1 rozstepu, a teraz nie dość, ze stare sie uaktywnily to i doszly nowe.
Pocieszam sie, ze juz po to sie na pewno ,,wylaszcze"po pierwszej ciazy troche mi bylo szkoda inwestowac w cialo, no bo i tak planowalismy 2 szkraby. A teraz sie smieje, ze 500+ przeznacze na zabiegi
No przecież cialu tez nalezy sie odszkodowanie
Bobby29, plinka89 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Frida u mnie Mały co jakiś czas robi sobie 1-2 dni leniuszka
Zawsze później to sobie odbija i jest mocno aktywny. Już się przyzwyczaiłam, ale wcześniej mocno panikowałam. Jednak jakby miało Cię to bardzo martwić, to może dla własnego spokoju warto to sprawdzić. Zobaczysz, co lekarz na to i zdecydujesz.
My też mamy misiową lampkę z pilotem i jesteśmy zachwyceni 😍
Ja jestem załamana. Mąż mi się pochorował, a remont rozgrzebany. Aaa! Oszaleję z nerwów, bo to się wydłuża i wydłuża, a czasu już właściwie nie ma... Jak ja mam się nie stresować? Przecież teraz to już się może w każdej chwili zacząć dziać!Frida91, Bobby29 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ja nie mogę się doczekać aż zrzucę trochę i pokupuję sobie nowe ciuchy. I wrócę do normalnej sprawności. Praktycznie do 8 mca codziennie chodziłam na 8-10km spacery a ostatnio też byle co mnie męczy i czuję się jak waleń. Mam nadzieję, że po połogu zmobilizuję się do ćwiczeń i nie będę sobie dogadzać siedząc z małą w domu
Bobby29 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:No właśnie u mnie normalnie jest bardzo żwawa a wczoraj i dziś taka jakby senna. Niby się rusza ale to bardziej przeciąganie sie i wystawianie nóżki niż szalone harce jak normalnie. Ale z drugiej strony jakieś ruchy są więc nie wiem czy trzeba się martwić czy dopiero jakby wcale się nie ruszała. Napisałam właśnie sms do mojego gina i zobaczę co mi doradzi.
Daj znać co odpisze twój lekarz, jestem ciekawa!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
baileys wrote:To ja, nie ma za co 😀 A wzielas z pilotem? Moj małż uwielbia przed spaniem bawic sie tym miskiem z poziomu łóżka, zmienia sobie kolorki, rozjasnia, przyciemnia... jak dziecko 🙈
Z pilotem wzięłam ale nie wiem czy ta nie trzeba bateryjki do niego dokupić? Póki co pilot leży obok i używam bez, ale myślę że się przyda♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyBobby29 wrote:Z pilotem wzięłam ale nie wiem czy ta nie trzeba bateryjki do niego dokupić? Póki co pilot leży obok i używam bez, ale myślę że się przyda
Hmm, u mnie pilot działał od razu. Tylko zeby operowac pilotem trzeba i tak najpierw wlaczyc przycisk ON na dole miśka. -
baileys wrote:Zlapal mnie wlasnie kryzys bycia brzydkim wielorybem nienadajacym sie do niczego...🙁
Bo maz przyszedl z pracy i wychodzi zaraz na kawalerski kumpla. Ustalili z chlopakami dress code czarne spodnie plus biale koszule. Uszykowal sie wlasnie, wypachnil i wyglada taaaak dooobrze. Z jednej strony ciesze sie, ze sie bedzie dobrze bawil, a z drugiej żal mi dupe sciska, bo sama leze na kanapie z 10 kg na plusie, w jakichs ciuchach podomkach, okularach, byle jakim koku na łbie... Tez bym wolała na miasto, tez bym chciala byc atrakcyjna jak kiedys 🙄😕 Naszly mnie czarne mysli, ze na pewno juz nigdy nie zgubie kilogramow pociazowych, nie wroce do aktywnosci i formy sprzed porodu, ze maz po 30stce bedzie coraz przystojniejszy, a ja bede wygladac jak doopa 🙁
po zdjeciach w sukienkach ciazowych widze ze wszystkie jesteśmy Sexi
moj maz jak wloze sukienke to wzdycha: no szkoda ze nie mozna ...jeszcze tyle czasu, do porodu, potem polog 😂 -
Ja to o wyglądzie mało myślę. Jakoś mnie to bardzo nie zajmuje jeśli chodzi o figurę, bardziej się martwię swoim zdrowiem. Co będzie z miesniami pleców kłopotami z żołądkiem. Na pewno chce się za siebie wziąć i pousuwać przebarwienia, małego zylaka z nogi
A brzuch nie wiem jak będzie wyglądał zobaczymy. Po cesarce i tak chyba pół roku nie wolno ćwiczyć. Mam nadzieję że w domu z mała nie będę miała czasu się obzerać
-
Frida91 wrote:Odpisał mi właśnie że jeśli nadal jest wyraźnie mniej ruchów niż zwykle to lepiej podjechać do szpitala i sprawdzić.
ja to mam juz przecwiczone szczegolnie z druga coreczka
w gabinecie rano ktg slabe,wieczorem slabe, prosze jechac do szpitala
a w szpitalu ktg super, powrot z torba do domuFrida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerkowo moj chodzi na kawalerski czy na meskie wypady i raczej watpie by cos takiego sie wydarzylo
jesteśmy razem 12 lat i ufamy sobie..zresztą w klubach go go raczej z reguły można tylko oglądać więc baileys nie ma się czym martwić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 20:51
baileys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frida91 wrote:Ja nie mogę się doczekać aż zrzucę trochę i pokupuję sobie nowe ciuchy. I wrócę do normalnej sprawności. Praktycznie do 8 mca codziennie chodziłam na 8-10km spacery a ostatnio też byle co mnie męczy i czuję się jak waleń. Mam nadzieję, że po połogu zmobilizuję się do ćwiczeń i nie będę sobie dogadzać siedząc z małą w domu
Frida , ja jak przestałam wchodzić w swoje ciuchy to zrobilam pewnego dnia taką czystke w garderobie, że łaskawie zostało może 10% tego co było. Nawet bielizna wyleciała 😂 mąż w szoku a ja się dziś zastanawiam co mnie wtedy opętało🤦♀️ także ja też będę mieć nowe ciuchy po ciąży 😁😁😁
Edit:
Doczytałam, że jedziesz na IP... jestem pewna, że wszystko jest ok, ale może lepiej faktycznie dmuchać na zimne. Daj znać jak wróciszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 20:55
Misi@, Frida91 lubią tę wiadomość