Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01b6c2970797.jpg
A to mój brzuszek 😂Misi@, Smerfelinka, Chimera, Applejoy, kayama, Domi_tur, zielonooka7, emi2016, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, E_linka2, baileys, Sylvka, plinka89, Limerikowo, Agagusia, Vampire, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Frida daj znać, też myślę że nic złego się nie dzieje.
Moja niunia też się mniej rusza, a na usg było wszystko ok. Ma długie okresy spania. A jak się rusza to bardziej wierci i rozpycha, myślę że ma już mało miejsca. Zdarza jej się kopnąćOd ruchów niestety twardnieje mi brzuch, trochę nawet boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 21:23
-
kayama wrote:Frida daj znać, też myślę że nic złego się nie dzieje.
Moja niunia też się mniej rusza, a na usg było wszystko ok. Ma długie okresy spania. A jak się rusza to bardziej wierci i rozpycha, myślę że ma już mało miejsca. Zdarza jej się kopnąćOd ruchów niestety twardnieje mi brzuch, trochę nawet boli.
Mi też twardnieje brzuch w momentach jego aktywnosci
-
U mnie też dzisiaj dzień cały na kanapie, ale to zawdzięczam swojej migrenie. Dawno tak źle się nie czułam.
Baileys nie przejmuj się tylko celebruj ostatnie miesiące z brzuszkiemuwierz, że dużo kobiet właśnie ci tego teraz zazdrości
Dzisiaj już przycisnęłam męża, żeby się w końcu zdecydować na jakieś imię i ostatecznie wybraliśmy Sara 🧡. Ciągle nam się to imię przewijało i w sumie tak mąż chciał nazwać pierwszą córkę, więc mogłam się spodziewać takiego wyboruwerni, Bobby29, Chimera, Misi@ lubią tę wiadomość
-
kayama wrote:Ja to o wyglądzie mało myślę. Jakoś mnie to bardzo nie zajmuje jeśli chodzi o figurę, bardziej się martwię swoim zdrowiem. Co będzie z miesniami pleców kłopotami z żołądkiem. Na pewno chce się za siebie wziąć i pousuwać przebarwienia, małego zylaka z nogi
A brzuch nie wiem jak będzie wyglądał zobaczymy. Po cesarce i tak chyba pół roku nie wolno ćwiczyć. Mam nadzieję że w domu z mała nie będę miała czasu się obzerać
No co Tyja miałam zgodę na ćwiczenia aerobowe min rowerek czy orbitrek - od razu p ok połogu
wiki2 lubi tę wiadomość
-
emi2016 wrote:No co Ty
ja miałam zgodę na ćwiczenia aerobowe min rowerek czy orbitrek - od razu p ok połogu
Tak? A ja coś czytałam ze nie można, na pewno nie intensywnie. Bo grozi rozejście szwów czy inne powikłania.
Znalazłam ze intensywniej ćwiczenia można zacząć 3 miesiące później. Wcześniej to takie bardzo lajtowe .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 21:52
-
Domi 😘 założyłam wygodna sukienkę po mieszkaniu by brzucha nie uciskala. Przeważnie i tak dziś leżałam. Wczoraj tyle energii a dziś odwrotnie nic mi się nie chce.
Zielonooka ładne imię. Moja znajoma ma córkę Sarah. Mieszka w Niemczech. A tak chyba nie znam żadnej Sary -
Sylvka wrote:Któraś chciała pajace, bo jak cos to niezawodny Lidl oferuje 😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d05ff243891.jpg
Na ten najmniejszy rozmiar chciałabym żeby były rozpinane obie nogawki. Wydaje mi się to wygodniejsze. -
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:ja bym sie bardziej zastanawiala czy elegant taki za cycki panienek nie bedzie lapal
Nie wiem jakie masz doswiadczenia z facetami, ale po tym komentarzu juz Ci ich wspolczuje. Ja mam inne, meza szczesliwie tez mam innego 😛
Kalija, ja wywiozlam w polowie ciazy mase ubran do mamy i to tez prawie jak wyrzucenie, przestaly dla mnie mentalnie istniec. Z szafy mecenasowej zrobila mi sie szafa luznej laski i kurde mam ochote po ciazy kontynuowac taka wlasnie stylowke.
Frida, jak po wizycie, jest ok? Ja zauwazylam, ze moje dziecie jak jest dluzej cicho, to najlepiej je obudzic zimnym sokiem pomaranczowym. Zadna czekolada, inne jedzenie, tylko wlasnie sok.
Misi@, Agagusia, wiki2 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynu za kciuki. Miałam ktg i zbadał mnie lekarz,Malutka trochę się rozruszała na szczęście. Zapis ktg prawidłowy i przeplywy też. Ale nie żałuje że pojechaliśmy bo trochę się uspokoiłam. Lepiej dmuchać na zimne a w sumie nawet nie było ludzi więc nie czekałam na nic. Wracamy do domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 22:13
Bobby29, Domi_tur, Chimera, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Ania95, Kalija, Misi@, Smerfelinka, kayama, werni, Sylvka, Agagusia, Vampire, Vampire lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyMalinka7 wrote:Super, ale to wciąż nie takie jakie chce
Na ten najmniejszy rozmiar chciałabym żeby były rozpinane obie nogawki. Wydaje mi się to wygodniejsze.
Malinka, normalnie aż poczułam wyzwanie i poszlam przekopac swoje pajace i mam to czego szukasz, voila! Polska marka Pinokio, super jakosciowo. Rozpinane obie girki jak ta lala 😀
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a07b2349967.jpgBobby29, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
I dobrze że pojechałaś, mniej stresu teraz!
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, bo ja to w sumie jeszcze nigdy w szpitalu nie byłam a tym bardziej na ip. Tam jest normalnie rejestracja gdzie mówisz z czym się przyjechało i oni kieruja do lekarza? Czy w każdym momencie można pojechać na ip? W sensie nawet w dzień jak coś się dzieje niepojacego? Pytam, żeby być w razie czego przygotowana.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Coś nie mogę Was doczytać do końca, może jutro się uda
Ja miałam wczoraj usg 3 trymestru i odetchnęłam. Mała waży 2 kg i jest zupełnie przeciętna - wszystkie parametry w połowie normy 😜 jedynie główka o tydzień większa, ja tez mam sporą głowę. Niby po porodzie ma ważyć ok. 3,5kg, myślicie że pochodzi trochę w rozm. 56?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 20:26
Domi_tur, Bobby29, Chimera, zielonooka7, Niebieska Gwiazda, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, E_linka2, baileys, emi2016, Ania95, Kalija, Misi@, Smerfelinka, kayama, werni, Sylvka, Pierniczkowa, Limerikowo, Agagusia, Vampire, Malinka7 lubią tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Wiecie, że jest taki super tajny (😂) wzór z którego można wyliczyć długość dziecka?
dl kości udowej (fl) x7 :p za każdym razem sobie sprawdzam ile to moje dziecko już ma, czy jest sens kupować dalej te małe rozmiary 😂😂😂
DrzewkoPomarańczowe, Misi@, Smerfelinka, werni lubią tę wiadomość