Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak będę u siebie zobaczę jaki mój ma obwód główki. Wzięłam jedna czapeczke do koszyka a okazało się ze jest niedostępna. Większość w koszyku mam po 50% i tak czekam z kilka dni.
-
baileys wrote:Domi, a robilas z małżem czy bez? My robimy w poniedzialek, ale w plenerze, zachod slonca, boho style takie klimaty. I wlasnie rozkminiam jak sie ubrac - w obcislym brzuszek wyglada najfajniej co widac u Ciebie🙂, ale do sesji w plenerze to chyba mi nie bedzie pasowalo hmm
Ja bez małża 😁 z nim zrobimy sesję noworodkowąna brzuszkowej zależało mi żeby chociaż raz nie być w jego cieniu 😂
Jak się wybierasz do lumpka to może znajdziesz tam jakąś fajną maxi sukienkę obcisłą w tym klimacie?zachód słońca, romantico, wszystko można ubrać i będzie pasować 😍
AnaKwiat, teraz jest najlepszy moment jak brzuchol duży, jak to fotografka powiedziała- Photoshop wszystko przyjmie 😂 nie raz "podnosiła" brzuchy, które już były za nisko, albo mało kształtne. Polecam!
-
Bobby29 wrote:Fajnie masz
moje nogi to dwie parowy, zdecydowanie większe niż przed ciążą. Buzia i ramiona też niczego sobie, ale najwięcej poszło mi w udziska
My tutaj wszystkie kardashianki, Domi to pewnie Kendall, możesz sobie wybrać którą jesteś 🤭😍😘
Edit:
https://shop.hollywoodreporter.com/products/2017-issue-25?variant=45200581188 Tutaj skrót (nie wiem jak wstawić link żeby było widać zdjęcie, to jest zdjęcie „kardashian Hollywood reporter” okładka z 2017 roku)
Widzę że mocna Kylie z Ciebie 💪🏻👍🏻😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 13:30
[/url]
-
Wracając do tematu bólu palców i drętwienia dłoni.Miałam ten problem i przeszło jak mi się brzuch opuścił.Jak mi w nocy drętwiała ręka spuszczałam ją z łóżka luzem i szybko przechodziło.Rozmawiałam z ginem i powiedział,że to od kręgów szyjnych i polecił smarować kark amolem i też pomagało.
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Domi, piękne zdjęcie 😍.
Ja się w ogóle nie czuje seksi. Bardziej w kierunku wieloryba . Zastanawiam się kiedy jeszcze twarz mi napuchnie bo póki co ona jedyna nie zdradza mojego stanu. Ale jak oglądam zdjęcie z okresu okołoporodowego z poprzedniej ciąży to nie mogę ze śmiechu. A pierwsze dni po porodzie to wyglądałam jak bokser po walce 😁.
Ja kilka dni temu klepnelam sesje noworodkowa. Fotografka przyjedzie do nas do domu i złapie nas w takich zwykłych codziennych pozach. Nie będzie przebierania dziecia w dziwne ubranka, czy układanie w dziwne, nienaturalne pozy. Taka miałam z Julkiem i wtedy to mi się podobało, teraz już nie. W ogóle nie widzę na tych zdjęciach Juliana, tylko jakieś wymuskane, wygładzone dziecko.MDW, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
-
Applejoy wrote:My tutaj wszystkie kardashianki, Domi to pewnie Kendall, możesz sobie wybrać którą jesteś 🤭😍😘
😂😂😂😂
Skad ty bierzesz te teksty 🤣🤣🤣
A Domi druga aparatka, możecie pisać skecze do kabaretów 😆😆😆
Applejoy, Domi_tur lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Wczoraj wieczorem przeżyłam koszmar.Dostałam skurczy,nie były bolesne,przestraszyła mnie częstotliwość.Skurcz zaczynał się od góry brzucha i schodził w dół,brzuch twardniał na jakieś 2min,potem przerwa ze 3 minuty i od nowa.Po dwóch godzinach leżenia ze skurczami zdałam sobie sprawę,że nie czuję ruchów.Szybka wizyta na IP i tętno było.Chcieli mnie przyjąć na obserwacje ale się nie zgodziłam.W nocy spać nie mogłam,ciągle się budziłam.Dziś dzidziulek nadal mało się rusza,ale czasem go czuję.Mam trochę roboty ,ale postanowiłam dziś cały dzień leżeć,chyba że mały się konkretnie rozfika.I młody w nocy zmienił pozycję przynajmniej trochę,wysoko wystawił pupę i takie uwypuklenie czuć cały czas.Mam nadzieje,że to pupa a nie głowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 13:38
-
Applejoy wrote:My tutaj wszystkie kardashianki, Domi to pewnie Kendall, możesz sobie wybrać którą jesteś 🤭😍😘
Edit:
https://shop.hollywoodreporter.com/products/2017-issue-25?variant=45200581188 Tutaj skrót (nie wiem jak wstawić link żeby było widać zdjęcie, to jest zdjęcie „kardashian Hollywood reporter” okładka z 2017 roku)
Widzę że mocna Kylie z Ciebie 💪🏻👍🏻😘
Ja to z twarzy Chloe, a figurę mam jak ich stary przed zmianą płci 😂😂😂
Bobby29, Applejoy, Chimera lubią tę wiadomość
-
baileys wrote:Ja sie zastanawiam czy kupowac torbe do wozka. Nasz Espiro ma w zestawie torbe, ale jest mala i niezbyt urodziwa. Mam niedlugo imieniny i moglabym poprosic na prezent od bliskich. Widzialam na zywo Babymel
https://babymel.pl/kategoria/torebki/babymel-torba-dla-mamy-torba-do-wozka-z-mata-do-przewijania-cara-bloom-dusty
i LaMillou
https://www.lamillou.com/shop/cute-birds/feeria-premium-zip-torba-large-z-saszetka-cute-birds
Nie wiem ktora fajniejsza. A moze macie jakies inne godne polecenia?
obie torby fajne
dobry pomysl by poprosic ma prezent
ja mam skip hop mnostwo przegrodek,pojemna, kieszenie wew i zew na zamek.jestem zadowolona
ktg 1h ok wyszlo na boku dopieroBobby29 lubi tę wiadomość
-
U mnie też ostatnio wskoczyło 3kg po 3 tygodniach i mocno mnie to zaskoczyło.
Nie czuję się może fatalnie ale moje nogi i uda na pewno nie są szczuplejsze. Trochę się boję, czy jeszcze nie przybiorę przez te 5 tygodni ale jak tu niektóre z Was piszą, że nawet chudną to proszę bardzo!
tu w koszuli do karmienia:
tu mój ulubiony fason :p Jak to mąż zawsze w kolejkach mówi "Może w dziewiątym miesiącu ktoś nas przepuści"
a tu brzuch, brzuch, brzuch i mój ukochany dreamwear od MężaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 20:38
Bobby29, emi2016, Sylvka, AnaKwiat, Applejoy, DrzewkoPomarańczowe, kayama, Agagusia, E_linka2, Smerfelinka, Limerikowo, Vampire lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
nick nieaktualnyMDW - super wygladasz! To moj brzuchol duuuzo wiekszy. Ekhm, ja chodze na co dzien w takich kieckach jaka Ty masz do karmienia 😁🙈
Wrocilam z lumpka - dzis byla miodzio dostawa. Kupilam sweterek i 2 rampersy, jeden dziergany z liskiem, drugi z Ralpha Laurena z polowka, za wszystko 24 zl😀 A ile bylo dla chlopcow super rzeczy! Musicie laski przyjezdzac do Pzn na łowy lumpeksowe 😁
Bobby29, MDW, kayama, Smerfelinka, Limerikowo, werni lubią tę wiadomość
-
Ja się jutro przejde do lumpka, zainspirowalas mnie 😊 dziś jadę na grilla do znajomych - pogoda może nie bardzo grillowa ale umawialiśmy się już jakiś czas temu a poza tym to nie w plenerze tylko na tarasie. Już się nie mogę doczekać kaszanki z grilla zagryzione ogórkiem małosolnym 🤩
Wyruszam sobie wcześniej bo chce wstąpić do galerii Młociny wcześniej. Cel: newbie i KappAhl 🙄🙄🙄, smyk (pieluszki tetrowe chce dokupić), i tkmaxx - może też mi się trafi woombie. Mam nadzieję że nie pójdę z torbami i nie będę musiała sobie nakładać blokady na kartę po dzisiejszym dniu...baileys lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
MDW wrote:U mnie też ostatnio wskoczyło 3kg po 3 tygodniach i mocno mnie to zaskoczyło.
Nie czuję się może fatalnie ale moje nogi i uda na pewno nie są szczuplejsze. Trochę się boję, czy jeszcze nie przybiorę przez te 5 tygodni ale jak tu niektóre z Was piszą, że nawet chudną to proszę bardzo!
tu w koszuli do karmienia:
tu mój ulubiony fason :p Jak to mąż zawsze w kolejkach mówi "Może w dziewiątym miesiącu ktoś nas przepuści"
a tu brzuch, brzuch, brzuch i mój ukochany dreamwear od Męża
Nie będę się powtarzać ...po prostu seksi. Brzuszek jak marzenie!
Moja figura to zdecydowanie Kim, tyłek wielki i odstający jak u słonia 🙈 jak ja go nie lubię 😣MDW lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
baileys wrote:MDW - super wygladasz! To moj brzuchol duuuzo wiekszy. Ekhm, ja chodze na co dzien w takich kieckach jaka Ty masz do karmienia 😁🙈
Wrocilam z lumpka - dzis byla miodzio dostawa. Kupilam sweterek i 2 rampersy, jeden dziergany z liskiem, drugi z Ralpha Laurena z polowka, za wszystko 24 zl😀 A ile bylo dla chlopcow super rzeczy! Musicie laski przyjezdzac do Pzn na łowy lumpeksowe 😁
Ja ostatnio dorwałam rampers z cubusa zapinany na zamek, dwa bodziaki z hm, wszystko jak nówki. Cena za wszystko 6 zł. No sory, ale nie mogłam nie kupić... zachwycona jestem bo są cudne!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]