Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocieszylyscie mnie😊 przyjdzie i na nią pora, do 18 w pampersie chodzić nie będzie 😂 spróbuje ją sadzac jak selenne i zobaczymy. Może tak się uda, bo jak teraz pytam czy chce susiu to zawsze mówi nie, ucieka do pokoju i tam robi 🙉
salenne lubi tę wiadomość
-
Lili90 wrote:Wylogowało mnie z forum i wcale nie mogłam się zalogować 😠
Megson ja w poprzedniej ciąży miałam twardnienie od początku, brałam ciągle nosie, magnez i scopolan No i oczywiście musiałam dużo leżeć, leżeć i leżeć. Tak naprawdę to chwila spacerku po domu i już twardy brzuch był. Podobnie jak ty 27 tc a ja miałam takie skurcze, że została w szpitalu, dopiero po 3 dniach jak już uspokoił się całkowicie lekarz powiedział mi, że jak mnie przyjmowali to myśleli, że to tylko kwestia czasu i pójdę na porodówkę, macica była już w gotowości do porodu. Okazało się, że miałam infekcje i przy tym skróciła mi się szyjka. Założyli pessar, ale ja nawet po wyjęciu i rozpoczęciu normal ego trybu życia nie zaczęła "noalnie rodzić" ostatecznie cesarka była w skończonym 39tc.
Tak piszecie o tych bułkach, serkach i pomidorkach, że aż sama nabrałam smaka i specjalnie wczoraj po bułki jeździłam 😁
Zrobiłam wczoraj badania podstawowe bo wkoncu się doczekałam i juz jutro idę na wizytę. Mocz cały skopany... pewnie jakaś infekcja, glukoza 91...
Chyba już jako ostatnia jutro jadę na wizytę serduszkową ❤
Kciuki za wizytę 😊✊✊Lili90 lubi tę wiadomość
-
92 i powyżej jest już cukrzyca ciążowa. Na bank gin wyślę Cię na krzywa wcześniej
Karoola lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:92 i powyżej jest już cukrzyca ciążowa. Na bank gin wyślę Cię na krzywa wcześniej
Nie dość że muszę się kuć heparyna to jeszcze cukrzyca dojdzie... Ale czego się nie robi dla dzidziusiaCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Dzisiaj oprócz twardnień macicy doszło pieczenie blizny po cesarce 🥺
Dzwoniłam do mojego lekarza, ale nie odbiera 🥺
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Lili kciuki za wizytę 💛 serduszko z pewnością już będzie 🥰
Ja przywaliłam 4kg. Słuchajcie nie wiem jak to się dzieje. Pilnuję się z jedzeniem bardzo... Owszem zdarza się że zjem pizze czy frytki ale jako posiłek nie jako formę podjadania 🙄 zastanawiam się czy to jest woda która przed ciążą bardzo mi się zbierała (brałam na to leki) czy faktycznie tyje w oczach...Lili90 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
megson91 wrote:Dzisiaj oprócz twardnień macicy doszło pieczenie blizny po cesarce 🥺
Dzwoniłam do mojego lekarza, ale nie odbiera 🥺
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj zauważyłam delikatnie plamienie takie jasnorozowe, teraz wyglądają jakby było wszystko ok. Biorę dupka od wizyty u lekarza. Myślicie że jest się czym martwić? Czy jakieś naczynka mi pękło?💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
a.ky.ska wrote:Ja dzisiaj zauważyłam delikatnie plamienie takie jasnorozowe, teraz wyglądają jakby było wszystko ok. Biorę dupka od wizyty u lekarza. Myślicie że jest się czym martwić? Czy jakieś naczynka mi pękło?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja jak zapytałam lekarza co mogłoby mnie zaniepokoić to powiedział że brudzenia. Więc wiedząc jaką jestem panikara to pewnie byłabym już w szpitalu. Ja jak zobaczyłam dwie kreski na teście to miałam spakowaną torbę do szpitala i czeka w szafie mam nadzieję na sierpień 🙈
Ja też miewam dziwne sny ostatnio a dziś to już w ogóle śniło mi się że się obudziłam i miałam okres. Strasznie się wystraszyłam poleciałam do łazienki ale na szczęście wszystko ok choć mam teraz straszne zboczenie na tym punkcie i zawsze jak się podcieram to patrze na papier wcześniej nigdy tak nie miałam. Myślę, że dziś to podświadomość bo mam termin kolejnej miesiączki🩷 16.08.2022 👱♀️ -
_Luna_ wrote:Ja jak zapytałam lekarza co mogłoby mnie zaniepokoić to powiedział że brudzenia. Więc wiedząc jaką jestem panikara to pewnie byłabym już w szpitalu. Ja jak zobaczyłam dwie kreski na teście to miałam spakowaną torbę do szpitala i czeka w szafie mam nadzieję na sierpień 🙈
Ja też miewam dziwne sny ostatnio a dziś to już w ogóle śniło mi się że się obudziłam i miałam okres. Strasznie się wystraszyłam poleciałam do łazienki ale na szczęście wszystko ok choć mam teraz straszne zboczenie na tym punkcie i zawsze jak się podcieram to patrze na papier wcześniej nigdy tak nie miałam. Myślę, że dziś to podświadomość bo mam termin kolejnej miesiączki
Hahahaha, tą torbą mnie rozbawiłaś. Niezła jesteś Organizacja pierwsza klasa!
-
Torba? 😳 Rany Boskie ja nie umiem myśleć w ogóle o takich rzeczach 🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
a.ky.ska wrote:Ja dzisiaj zauważyłam delikatnie plamienie takie jasnorozowe, teraz wyglądają jakby było wszystko ok. Biorę dupka od wizyty u lekarza. Myślicie że jest się czym martwić? Czy jakieś naczynka mi pękło?
Nie na reguły, ja ostatnio miałam plamienie i nie było to nic dobrego, ale też nie musi być nic groźnego. Jeśli przejdzie to się nie martw, spróbuj trochę poleżeć. W Sylwestra lało mi się po nogach i też nie okazało się to niczym strasznym. Dziś też trochę śluz podbarwiony, ale sprawdziłam detektorem i serduszko pięknie bije nadal, więc chyba nie ma się czym martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 14:55
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja mam nadciśnienie, do tego jak wymiotuje to w ciągu 3h się odwadniam i ląduje na sorze. Dodatkowo cisnienie w tedy wzrasta bo tabletki zwracam i jest źle.
Mój często wyjeżdża na kilka dni jeśli coś by się zadziało, że musialabym jechać to jednak wolę żeby ta torba leżała i ktoś ewentualnie wszedł do domu wziął torbę i przywiózł niż przekopywał mi szafę i szukał kosmetyków 😁🩷 16.08.2022 👱♀️ -
_Luna_ wrote:Ja mam nadciśnienie, do tego jak wymiotuje to w ciągu 3h się odwadniam i ląduje na sorze. Dodatkowo cisnienie w tedy wzrasta bo tabletki zwracam i jest źle.
Mój często wyjeżdża na kilka dni jeśli coś by się zadziało, że musialabym jechać to jednak wolę żeby ta torba leżała i ktoś ewentualnie wszedł do domu wziął torbę i przywiózł niż przekopywał mi szafę i szukał kosmetyków 😁
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ani0nka wrote:Kochane teraz mam pytanie z tych głupich co polecacie do golenia miejsc intymnych? Ja używam maszynki do golenia Gilette Venus takiej błękitnej, i płynu lactacyd do higieny intymnej ale może macie coś z czego jesteście bardziej zadowolone?
Ja hardcorowo lecę depilatorem. Przynajmniej mam spokój na dłużej. Przy czym kiedyś zrobiłam depilację laserową, wprawdzie z marnym skutkiem, ale jednak trochę mniej jest teraz do wyrywania.
A jak już zdarza mi się użyć maszynki, to rna płyn do HI, albo odżywkę do włosów Druga opcja szalona, ale gdzieś kiedys widziałam takiego tipa i w sumie działa.