Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy mogę wziąć coś profilaktycznie na infekcje dla kobiet w ciąży? Nie wiem czy ją mam na pewno, nic mi się nie dzieje ale mam jakieś bardziej obfite upławy w kolorze trochę pomarańczowym 🙄 Do tego wylatuje większość luteiny...czy jeśli to infekcja, jest to bardzo groźne dla malucha? Nie ukrywam, że trochę się martwie czy my nie zaszkodzi w razie gdyby jednak.
Puszek może mi coś podpowiesz i uspokoisz? 🙄3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ani0nka wrote:Tylko jak mu powiedzieć ze rezygnuje z wizyt u niego i zmieniam go na inny model 🤭😅?
Nie mówić 🙊🙈
Umówić się gdzieś indziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 19:06
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Ehhhhhh ten mój gin, ciagle coś. A z synem byłam zadowolona z niego. Tez tak miałyście ze poprzednia ciąże prowadziłyście u innego gina a teraz jesteście u innego?
-
Ani0nka wrote:Ehhhhhh ten mój gin, ciagle coś. A z synem byłam zadowolona z niego. Tez tak miałyście ze poprzednia ciąże prowadziłyście u innego gina a teraz jesteście u innego?
kasha86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Dziewczyny czy mogę wziąć coś profilaktycznie na infekcje dla kobiet w ciąży? Nie wiem czy ją mam na pewno, nic mi się nie dzieje ale mam jakieś bardziej obfite upławy w kolorze trochę pomarańczowym 🙄 Do tego wylatuje większość luteiny...czy jeśli to infekcja, jest to bardzo groźne dla malucha? Nie ukrywam, że trochę się martwie czy my nie zaszkodzi w razie gdyby jednak.
Puszek może mi coś podpowiesz i uspokoisz? 🙄 -
Ale jestem już zapisana do starego gina wiec jak mu odmówić ? Głupio tak nie odwoływać bo może sobie przecież kogo na koje miejsce wziąć
-
Anionka po prostu odwołaj bez podawania przyczyny 🤔 masz prawo się nie tłumaczyć
Salenne gratuluję, Twój kropuś jest nieco większy od mojego 😁🥰
Sylvka podobno tantum Rosa jest bezpieczne w ciąży ale ja nie ryzykowałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 19:12
salenne, Ani0nka, Sylvka lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Darinka witamy
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Sylvka wrote:Dziewczyny czy mogę wziąć coś profilaktycznie na infekcje dla kobiet w ciąży? Nie wiem czy ją mam na pewno, nic mi się nie dzieje ale mam jakieś bardziej obfite upławy w kolorze trochę pomarańczowym 🙄 Do tego wylatuje większość luteiny...czy jeśli to infekcja, jest to bardzo groźne dla malucha? Nie ukrywam, że trochę się martwie czy my nie zaszkodzi w razie gdyby jednak.
Puszek może mi coś podpowiesz i uspokoisz? 🙄
-
Ani0nka wrote:Ehhhhhh ten mój gin, ciagle coś. A z synem byłam zadowolona z niego. Tez tak miałyście ze poprzednia ciąże prowadziłyście u innego gina a teraz jesteście u innego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 19:23
Ani0nka lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Ani0nka wrote:Tylko jak mu powiedzieć ze rezygnuje z wizyt u niego i zmieniam go na inny model 🤭😅?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 19:22
Dawid i Kamil💙💙
-
Ja też nie mam zamiaru tłumaczyć się przed tamtym konowałem 🙄 powinnam za tydzień zadzwonić i się umówić ale nie będę dzwonić. Po prostu nie zjawię się tam więcej i już 🤷🏻♀️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja 23 bylam u gina jednego glukoza 97 badania przed terminem okresu
10.01 bylam u innego gina u którego docelowo chce być badania robione 8.01 glukoza 93
Ani jeden ani drugi nic nie powiedzieli w temacie glukoza, że coś jest nie tak 🤔🩷 16.08.2022 👱♀️ -
He dziewczyny. Miała któraś z was usg w odstępie 3 dni? Czy to jest bezpieczne? Mam wizyte na pon, ale schizuje i chciałabym iść jutro podejrzeć czy wszystko ok.. Co myślicie?
AMH 1,5
MTHFR C677 układ homozygotyczny
Pai-1 układ heterozygotyczny
05.2021 IUI 🍷
07.2021 IUI 🍷
Podchodzimy do IVI
15.09.2021 stymulacja start!
26.09. 2021 Punkcja! Pobrano 4 komórki. Jedna komórka prawidłowo zapłodniona.
1.10 Transfer! Kropuś 4.1.1 jest już że mna , 7dpt beta 0.4
Zmiana kliniki i leków.
25.11 stymulacja start!
1. 12 podgląd kurnika: 9 pęcherzykow 🍀🍀🍀
6.12 Punkcja! Pobrano 8 komórek 💪 zaplodniono 5.
11.12 transfer! Kropuś 4.1.1 ze mną
Mamy 3 mrozaczki! 2x 3.1.1 1x 3.1. 2 ❤️
5dpt ⏸️
6dpt beta 33, 9dpt 169, 12dpt 880, 16dpt 4688, 20dpt 13 tyś ❤️
23dpt 2mm człowieka i serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Sylvka wrote:Dziewczyny czy mogę wziąć coś profilaktycznie na infekcje dla kobiet w ciąży? Nie wiem czy ją mam na pewno, nic mi się nie dzieje ale mam jakieś bardziej obfite upławy w kolorze trochę pomarańczowym 🙄 Do tego wylatuje większość luteiny...czy jeśli to infekcja, jest to bardzo groźne dla malucha? Nie ukrywam, że trochę się martwie czy my nie zaszkodzi w razie gdyby jednak.
Puszek może mi coś podpowiesz i uspokoisz? 🙄
Cześć, dziewczyny podczytuje Was od jakiegoś czasu ale jakoś cały czas brakuje mi odwagi, żeby się już udzielać na wątku ciążowym bo to tak wcześnie i tak się boje... Wg om dziś 7+3 wg usg 7+2 termin wyliczyli na 27.08.ciąża po ivf. Czy Wy też odczuwacie jakieś delikatnie bóle, dolegliwości w podbrzuszu ? -
Ja zmieniłam lekarza prowadzącego.
Dziś mnie boli podbrzusze z lewej strony. Moja szefowa dzisiaj mi powiedziała że od poniedziałku moge już iść na l4 bo ma kogoś na moje miejsce.