Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Darinka wrote:Ja też jestem w klubie 33, ale tylko do kwietnia hihi 😁😉
Darinka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Darinka trzymam kciuki 🥰 ja też dzisiaj wizyta i pół nocy spać nie mogłam z nerwów... Rozumiem Cie doskonaleCórka w 2013 r
Kir-AA
Darinka wrote:O której wizytujesz? Mam nadzieję, że będziemy dziś razem się cieszyć 🙂Córka w 2013 r
Kir-AA
katasza89 wrote:I widzę , że 33 rządzi Ja też w tym roku kończę.
Dzidzia pierwsza.
Dobry rocznik
Już się nie czuję taka stara, bo myślałam, że tu same 20-latki 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 08:00
Darinka, Karoola, Karo_lalala lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
To ja z Darinka najstarsze 🙈🙉
Darinka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
U mnie 33 świeżo skończone tydzień temu 😅
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Będę myślała o Was dziewczyny dopóki nie dacie znać co i jak.
Sama powoli zaczynam wpadać w panikę przed badaniem w piątek. Tym bardziej że znowu od kilku dni czuje się jakbym w ciąży nie była 🙈Darinka lubi tę wiadomość
-
Woooow ile tu starszych koleżanek haha mówię to żartobliwie, nadal jesteście bardzo młode 🥰
oczywiście trzymam mocno za Was kciuki! Ja nadal 29 😅 (rocznik92) ale już 30 puka do drzwi, tylko ze pod koniec listopada 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 08:57
-
Ja tez oprócz lekko wrażliwych piersi i czasem lekkich mdłości ale bardzo rzadko (raczej tylko na głodnego) to nic
Mi nie jest. Wizyta dopiero we wtorek 🙈 -
Maybelle wrote:Ja 28 😊 rocznik 93. Czy jestem tu najmłodsza? 😄
Mialam dzisiaj sen, że szukałam imienia.
Żeńskiego. Czy to bylby sen proroczy? 😄 Najlepsze, że imię, które mi się śniło to było Ariana 😆
Chyba ja jestem najmłodsza 🙈 rocznik 00 ale jeszcze przez pół roku 21 lat 🙈DeLaCruz, Maybelle, Flame1991 lubią tę wiadomość
-
Hej.Ja za 2 msc 32 lata. Swojego pierwszego synia rodzilam majac 27 lat.
Dzis tez mam wizytę (10 tydzien) po godzinie 14 .Cały ranek pobolewał mnie brzuch,nie wiem czy to ze stresu czy cos sie dzieje.Poprzednia ciaza z komplikacjami wiec mam nadzieje ze teraz bedzie wszystko ok.bridagues lubi tę wiadomość
-
Ja już po, wszystko super, z badania usg zdrowy dzidziuś, za tydzień wyniki z krwi. No i będę miała parkę, dr bez mrugnięcia okiem rozpoznał chłopaka 🙂🙂🙂
DeLaCruz, Lexia, Ania00, megson91, a.ky.ska, Ani0nka, Karoola, Maybelle, Bunia89, Różowa_90, salenne, puszek369, Felinka94, Lili90, GabaŻaba, Malina330, kasha86 lubią tę wiadomość