Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam termin na 9 a 10 mam 31 urodziny więc ciekawe czy się wyrobie 😁
Dziewczyny jak najlepiej obliczyć termin prenatalnych? Między okna USG mam trzy dni różnicy. Na który termin patrzeć? Lepiej iść 5 dni wcześniej czy później? 26 mam samo USG genetyczne w luxmedzie ale muszę w końcu umówić prywatnie USG plus pappe i nie wiem jaki termin wybrać.Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Ja mam termin na 9 a 10 mam 31 urodziny więc ciekawe czy się wyrobie 😁
Dziewczyny jak najlepiej obliczyć termin prenatalnych? Między okna USG mam trzy dni różnicy. Na który termin patrzeć? Lepiej iść 5 dni wcześniej czy później? 26 mam samo USG genetyczne w luxmedzie ale muszę w końcu umówić prywatnie USG plus pappe i nie wiem jaki termin wybrać.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja dziś dostałam wyniki NIFTY PRO. Zdrowy chłopczyk o którym marzyliśmy i jestem przeszczęśliwa. Juro jeszcze idę na usg prenatalne ale już na większym luzie. W końcu mogę zacząć cieszyć się ciążą bo będąc po poronieniach i dłuższych staraniach ciągle czułam lęk.
Ania00, _Luna_, Maybelle, puszek369, Lexia, Mommy2, Darinka, Ani0nka, Lili90, Różowa_90, Kasik, Bunia89, DeLaCruz, GabaŻaba, megson91, bridagues, Karo_lalala, Anuszka28, antonna, Mirra, Felinka94, Sylvka, Malina330, Flame1991, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Andzia35 wrote:Ja dziś dostałam wyniki NIFTY PRO. Zdrowy chłopczyk o którym marzyliśmy i jestem przeszczęśliwa. Juro jeszcze idę na usg prenatalne ale już na większym luzie. W końcu mogę zacząć cieszyć się ciążą bo będąc po poronieniach i dłuższych staraniach ciągle czułam lęk.Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Felinka94 wrote:Super prezent na urodziny
Maybelle, Lili90, Różowa_90, Bunia89, megson91, Felinka94, Sylvka, kasha86 lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Felinka94 wrote:Darinka cudowne wieści! Mój strasznie chciał dwoje od razu i najlepiej właśnie parke 🙈 niech rosną zdrowo ❤️❤️
Różowa 😍😍🥰
Dziewczyny pewnie zadam głupie pytanie 🙈 ale dziś kończę 8 tygodni i zaczynam 9... Wizytę u gina mam dopiero 29.01
Powiedzcie mi proszę gdzie się wykonuje usg prenatalne? Bo jakby krew to rozumiem że w labolatoriach przed usg najlepiej. Wybaczcie jestem zielona 😳
Obawiam się że jak będę czekać z zapisem do wizyty u gina to się okaże że nie ma terminów 🙈
Ja w kwietniu 28 💪
-
PaniHa wrote:Ja mam termin na 9 a 10 mam 31 urodziny więc ciekawe czy się wyrobie 😁
Dziewczyny jak najlepiej obliczyć termin prenatalnych? Między okna USG mam trzy dni różnicy. Na który termin patrzeć? Lepiej iść 5 dni wcześniej czy później? 26 mam samo USG genetyczne w luxmedzie ale muszę w końcu umówić prywatnie USG plus pappe i nie wiem jaki termin wybrać.PaniHa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Ja mam urodziny 27 a termin mam na 31 więc też duża szansa, że urodziny spędzę na porodówce 😂😂 Będzie impreza 🙈Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
nick nieaktualny
-
Andzia35 wrote:Ja dziś dostałam wyniki NIFTY PRO. Zdrowy chłopczyk o którym marzyliśmy i jestem przeszczęśliwa. Juro jeszcze idę na usg prenatalne ale już na większym luzie. W końcu mogę zacząć cieszyć się ciążą bo będąc po poronieniach i dłuższych staraniach ciągle czułam lęk.
Ale super wiadomość 😊 Gratulacje 😘 -
Felinka94 wrote:Darinka cudowne wieści! Mój strasznie chciał dwoje od razu i najlepiej właśnie parke 🙈 niech rosną zdrowo ❤️❤️
Różowa 😍😍🥰
Dziewczyny pewnie zadam głupie pytanie 🙈 ale dziś kończę 8 tygodni i zaczynam 9... Wizytę u gina mam dopiero 29.01
Powiedzcie mi proszę gdzie się wykonuje usg prenatalne? Bo jakby krew to rozumiem że w labolatoriach przed usg najlepiej. Wybaczcie jestem zielona 😳
Obawiam się że jak będę czekać z zapisem do wizyty u gina to się okaże że nie ma terminów 🙈
Ja w kwietniu 28 💪
Felinka ja mam jednego dzidziusia w brzuszku, chodzi mi o to , że mam już córcię, a teraz będzie chłopczyk 🙂
Ja miałam usg, i w tej klinice od razu pobierają krew, po tygodniu jest wynik wraz z opisem.
-
puszek369 wrote:Wow Dorinka wszystko widać powiedz mi ile crl ma maluch i ile dokładnie z usg wyszło? Ciekawe czy u nas coś znajdą;)też się stresuje czy dzidzius będzie zdrowy.
25 jak masz wizytę, to myślę, że będzie ładnie u Ciebie widać. Też zależy jak się dziecko ułoży, bo była dziewczyna przede mną i nie mogli jej zbadać bo sie dzidzia nie chciala ułożyć, i wychodziła z gabinetu dwa razy jak ja byłam, i chodziła, czekała zeby maluch się przekręcił, a maluch uparty😉