Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Różowa_90 wrote:Hahaha mój to samo! 😂 Jeszcze jak się przebudzi od kopniaka/łokcia to zawsze się wypiera, że niemożliwe, że On chrapał... Faceci!
Mi się chyba powoli włącza „baby brain”. Mam na myśli co innego a mówię co innego 🤨 wczoraj pomyliłam czirliderkę ze stewardessą, dziś paprykarz z pasztetem 🤦🏻♀️
-
Mój też strasznie chrapie, jemu w sumie bez różnicy czy śpi na plecach czy na boku😅 Hania wtedy przy nim śpi jak zabita🙈 on twierdzi, że nie chrapie tylko mruczy 🤦🏼♀️ najgorsze jest to, że on tylko głowę przykłada do poduszki i już śpi, ja zawsze potrzebuje chwilę czasu, a ten zaczyna swoje arie🤬
-
Różowa_90 wrote:A zdradzisz jaki? przyda mi się bo czasami, budzę się w nocy właśnie przez ból piersi, jak się źle przekręcę, przez dzień też bywają, także wypróbuje każdy sposób na złagodzenie
Po prostu podwijam sobie kołdrę pod pachy tak żeby jak najmniej piersi uciskały na materac 👌Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 11:02
Różowa_90 lubi tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Różowa_90 wrote:Ja tez bardzo lubię spać na brzuchu lub boku, póki co śpię tak, zwłaszcza, że mam wzdęcia i to mi pomaga, chcoiaż puszczam gazy w nocy jak nie wiem 🙈 mąż się ze mnie śmieje, głupio mi, ale co zrobić? mówię Mu, że to Jego synuś tak naciska 😅 też macie ten problem?
Różowa_90 lubi tę wiadomość
-
Ja choć to dopiero 10 tydz to nie mogę spać na brzuchu.. Serce mi strasznie dudni i robi mi się ciężki oddech więc albo boczek albo plecki ale jak boczek to z kołdrą między nogami żeby mnie krzyż nie bolał
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
a.ky.ska wrote:Po prostu podwijam sobie kołdrę pod pachy tak żeby jak najmniej piersi uciskały na materac 👌
Nie wiem czy ktos tak ma jak ja, ale mnie z kolei w nocy bola biodra. Jak za dlugo spie na jakims boku to zaczyna mnoe bolec biodro i musze sie przekrecic na druga strone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 11:50
Karoola lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyMaybelle wrote:Ja śpię tylko na boku, nie potrafię inaczej 😄
Mąż często śpi na plecach i zawsze dostaje z łokcia, bo wtedy zaczyna chrapać 😂
Mam wzdęcia, ale bez gazów i jestem napompowana jak balonik 🙈
Mi się ogólnie kiepsko śpi. Trudno mi zasnąć, w każdej pozycji mi teraz niewygodnie. W dodatku ostatnio często miewam koszmary. -
antonna wrote:To ja wkladam reke pod biust i spie na rece 😅
Nie wiem czy ktos tak ma jak ja, ale mnie z kolei w nocy bola biodra. Jak za dlugo spie na jakims boku to zaczyna mnoe bolec biodro i musze sie przekrecic na druga strone.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ja właśnie zamówiłam sobie poduche dla ciężarnych. Zobaczymy czy będzie lepiej,bo na razie ratuję się jaśkiem. Wgl to przeszły mi mdłości jakieś 5dni temu 😍 czuje się jakbym odzyskała radość życia 😂❤️
Karoola, antonna, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:Ja właśnie zamówiłam sobie poduche dla ciężarnych. Zobaczymy czy będzie lepiej,bo na razie ratuję się jaśkiem. Wgl to przeszły mi mdłości jakieś 5dni temu 😍 czuje się jakbym odzyskała radość życia 😂❤️
Ja w sumie od wczoraj nie mam...czuję się już lepiej. Nie zasypiam o 17 na stojąco, mam więcej energii. Za to korzystam z l4 i śpię do 10tej 🤣🤣
Wstaję o 7 ubieram Dzieci do przedszkola i idę dalej spać.Kira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuszka28 wrote:Ja w sumie od wczoraj nie mam...czuję się już lepiej. Nie zasypiam o 17 na stojąco, mam więcej energii. Za to korzystam z l4 i śpię do 10tej 🤣🤣
Wstaję o 7 ubieram Dzieci do przedszkola i idę dalej spać. -
Maybelle wrote:Czytam,że "Ryzyko wystąpienia objawów poronienia w 9 tygodniu ciąży ocenia się na mniej niż 5 procent i spada ono w kolejnych tygodniach". Czyli juz mogę być nieco spokojniejsza tak myślę ☺️
Moja bariera 7/8 tygodnia przekroczona, a zawsze tej boję się najbardziej.
Teraz byle wytrwać do prenatalnych 😅
Barierę swoją przekroczyłam.. Ale i tak jakoś stresik mam duży 🙈🙈🙈 chyba tylko prenatalne mnie uspokojaCórka w 2013 r
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Maybelle wrote:Czytam,że "Ryzyko wystąpienia objawów poronienia w 9 tygodniu ciąży ocenia się na mniej niż 5 procent i spada ono w kolejnych tygodniach". Czyli juz mogę być nieco spokojniejsza tak myślę ☺️
Moja bariera 7/8 tygodnia przekroczona, a zawsze tej boję się najbardziej.
Teraz byle wytrwać do prenatalnych 😅 -
Karoola wrote:Też to wczoraj czytałam.. Też poroniłam w 8 tyg ale dzidziuś przestał się rozwijać w 6 tyg.
Barierę swoją przekroczyłam.. Ale i tak jakoś stresik mam duży 🙈🙈🙈 chyba tylko prenatalne mnie uspokoja
Ja po prenatalnych i jakos zaczelam sie denerwowac czy wszystko w porzadku 😅 dopoki nie bede czuc ruchow to bedzie taka nerwowka 🤷♀️ Potem tez ale z innych powodow 😅👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Ja po prenatalnych i jakos zaczelam sie denerwowac czy wszystko w porzadku 😅 dopoki nie bede czuc ruchow to bedzie taka nerwowka 🤷♀️ Potem tez ale z innych powodow 😅Córka w 2013 r
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard,