Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi zaczęły się jakiś tydzień temu, przy pierwszej ciąży nie pamiętam, żeby tak mną poniewierało, teraz jakoś mocniej je odczuwam. Za to w ogóle nie czuje piersi 🤷🏼♀️ także może teraz dostałaś taryfę ulgową 😄
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Bunia89 wrote:Mi zaczęły się jakiś tydzień temu, przy pierwszej ciąży nie pamiętam, żeby tak mną poniewierało, teraz jakoś mocniej je odczuwam. Za to w ogóle nie czuje piersi 🤷🏼♀️ także może teraz dostałaś taryfę ulgową 😄
Bunia89, po cichu na to liczę 🙊💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Ja, dzisiaj miałam pierwszy poranek z mdłościami.
Mi jest zimno,ciepło i tak w kółko.
Do tego biegam siku co po chwilę.
I śpię jak zabita a przy tym mam głupie sny. -
Ja mama mdłości od tygodnia które nasilają się każdego dnia. Dzisiaj mam kumulację,w nocy nie mogłam spać każda pobudka to były wymioty. Od tych mdłości też jest mi zimno..
Jestem załamana bo nic mi nie pomaga, nie mogę normalnie funkcjonować.
Do tego jest mi bardzo słabo.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja mam lekkie mdłości ale na szczęście bez wymiotów.
Dziewczyny czy jestem bardzo nienormalna? Wczoraj byłam w luxmedzie na wizycie, planujemy w święta powiedzieć rodzinie bo po mnie ewidentnie widać więc nie będę udawać.... Ale żeby im powiedzieć mam plan na czwartek umówić się na prywatną wizytę żeby potwierdzić że na pewno wszystko jest NADAL ok. Co o tym myślicie? Przesadzam?Bunia89 lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Ja mam lekkie mdłości ale na szczęście bez wymiotów.
Dziewczyny czy jestem bardzo nienormalna? Wczoraj byłam w luxmedzie na wizycie, planujemy w święta powiedzieć rodzinie bo po mnie ewidentnie widać więc nie będę udawać.... Ale żeby im powiedzieć mam plan na czwartek umówić się na prywatną wizytę żeby potwierdzić że na pewno wszystko jest NADAL ok. Co o tym myślicie? Przesadzam? -
Dziewczyny czy jestem bardzo nienormalna? Wczoraj byłam w luxmedzie na wizycie, planujemy w święta powiedzieć rodzinie bo po mnie ewidentnie widać więc nie będę udawać.... Ale żeby im powiedzieć mam plan na czwartek umówić się na prywatną wizytę żeby potwierdzić że na pewno wszystko jest NADAL ok. Co o tym myślicie? Przesadzam? -
Myśle ze zrobiłabym tak samo, dlatego pewnie wizyty będę miała jednak często
Dzisiaj mam słaby dzień.
Mój mąż w ogole mnie nie rozumie, a dodatkowo moje nastroje są okropne, a jakby z jego strony to conajwyzej mogę liczyć na wkurzenie mnie a nie wsparcie04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
Margaret_ja wrote:Myśle ze zrobiłabym tak samo, dlatego pewnie wizyty będę miała jednak często
Dzisiaj mam słaby dzień.
Mój mąż w ogole mnie nie rozumie, a dodatkowo moje nastroje są okropne, a jakby z jego strony to conajwyzej mogę liczyć na wkurzenie mnie a nie wsparcie
Współczuję Ci... Myślisz, że nie rozumie, że możesz słabiej się czuć?
-
Dziewczyny czy jestem bardzo nienormalna? Wczoraj byłam w luxmedzie na wizycie, planujemy w święta powiedzieć rodzinie bo po mnie ewidentnie widać więc nie będę udawać.... Ale żeby im powiedzieć mam plan na czwartek umówić się na prywatną wizytę żeby potwierdzić że na pewno wszystko jest NADAL ok. Co o tym myślicie? Przesadzam?
Po mnie tez widac i zastanawiam sie w co sie ubrac, zeby ukryc brzuch 🤭
Jak sie poczujesz z tym pewniej, ze w czwartek lekarz podejrzy dzidziusia no to czemu nie👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dziewczyny czy jestem bardzo nienormalna? Wczoraj byłam w luxmedzie na wizycie, planujemy w święta powiedzieć rodzinie bo po mnie ewidentnie widać więc nie będę udawać.... Ale żeby im powiedzieć mam plan na czwartek umówić się na prywatną wizytę żeby potwierdzić że na pewno wszystko jest NADAL ok. Co o tym myślicie? Przesadzam?
Też bym tak zrobiła, ale niestety dopiero wizyte mam po Świętach. W dodatku czuje się tak źle, że i tak wszyscy pewnie dowiedzą się wcześniej.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
antonna wrote:Po mnie tez widac i zastanawiam sie w co sie ubrac, zeby ukryc brzuch 🤭
Ja to najchętniej chodziłabym w dresach 🙈 w dżinsach mam wrażenie, że guzik może strzelić😅 -
Mam wyniki dzisiejszej bety 16 dpo 💜
Teraz musi być już dobrze 🍀🍀🍀
Przyrost w porównaniu do 12 dpo, gdzie wynik był 37,0 mlU/ml, 243% 😍😍😍
We wtorek 21.12 mam umówionego mojego lekarza prowadzącego na pierwszą wizytę 💜
Przy takich przyrostach powinno być juz widać pęcherzyk ciążowy 😍😍😍Kasik, PaniHa, Sylvka lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
U mnie mdłości od samego początku. W ogóle tą ciążę gorzej przechodzę niż pierwszą. Mogłabym cały czas spać, mdłości nam cały dzień, podbrzusze mnie boli 🙈
Ja też idę przed świętami na wizytę (we ostatnio był tych pęcherzyk więc po tygodniu mam nadzieję na serduszko), jeśli wszystko będzie ok to chcemy powiedzieć rodzicom.DeLaCruz lubi tę wiadomość