Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia89 wrote:Ja też się ratuje colą na mdłości 🙈 niezbyt zdrowe, ale jaka ulga
Ja niestety też 🙄 przerzucam się na cole zero żeby chociaż trochę zminimalizować skok cukru. Pozatym żuje imbir, ale średnio to pomaga i przegryzam paluszki. Niestety im większy głód tym mdłości większe, ale na nic innego nie mam ochoty...3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Hej dziewczyny jestem po wizycie usg pokrywa się z terminem z miesiączki wczoraj było 5+6 także termin na 11 sierpnia. Serduszko już biło ale 115 uderzeń podobno to ok i lada dzień przyspieszy. Kolejna wizyta za 4 tygodnie. Pozdrawiam wszystkie mamusie i jeszcze raz gratulacje!
Malina330 lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem już po wizycie, wiek z USG idealnie się pokrywa z tym z miesiączki. 6+0, widziałam pulsujące serduszko ale lekarz wolał dzisiaj nie słuchać ale bilo jak dzwon
Flame1991 lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Hej, byłam dziś u lekarza ale mnie babeczka trochę wkurzyła. Poszłam założyć kartę ciąży w lux medzie i pani mnie owszem zbadała, pokazała, że serduszko pulsuje ale jak zapytałam o to w jakim rytmie to odpowiedziała tylko, że w normie, nie powiedziała terminu - tylko, że to 7 tydzień wiec tak jak wychodzi z miesiączki i że zarodek ma 1 cm. Nic więcej nie wiem. W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa także dowiem się więcej.
Trzymam kciuki za wasze wizyty!
New Baby
Julia -
Dzień dobry ❤️ Test pokazał II kreski, i zamierzam tu być do końca sierpnia ❤️
Malina330, Anuszka28, Kasik, megson91, Bunia89, bridagues, Lili90, kasha86 lubią tę wiadomość
-
kasha86 wrote:Hej, byłam dziś u lekarza ale mnie babeczka trochę wkurzyła. Poszłam założyć kartę ciąży w lux medzie i pani mnie owszem zbadała, pokazała, że serduszko pulsuje ale jak zapytałam o to w jakim rytmie to odpowiedziała tylko, że w normie, nie powiedziała terminu - tylko, że to 7 tydzień wiec tak jak wychodzi z miesiączki i że zarodek ma 1 cm. Nic więcej nie wiem. W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa także dowiem się więcej.
Trzymam kciuki za wasze wizyty!
Korzystasz z luxmedu i będziesz chodzić do 2 lekarzy? Bo ja się właśnie zastanawiam jak to zrobić...mam luxmed i chcę przez niego robić wszystkie badania, ale wolałabym swojego lekarza. -
GabaŻaba wrote:Dziewczyny ja dzisiaj już po wizycie. Szok niesamowity. Wg OM dzisiaj 6+6, wg USG 7+3 🤯 teoretycznie termin wg USG na 31.07.22 . Mój mały cud ma już 1,18 cm , serduszko bije 141bpm ❤️ to chyba będą cudowne święta 😊
U mnie parametry kropka niemal identyczne 🥰 z miesiączki termin wychodzi na 4.08 🥰
U mnie na mdłości stosuję głębokie oddychanie 🤦🏼♀️😁 jem malutkie porcję ale częściej. A sok z imbiru wyciskam sama w wyciskarce wolnoobrotowej 😜
Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
Wracam od ginekologa, ciąża bardzo wczesna więc ja to wiedziałam. Dostałam lekarstwa na początek: acard, dupka, potem wejdzie do gry clexane. Następna wizyta 03.01 jak nie wytrzymam mam powtórzyć betę w poniedziałek
-
Same świetne wieści dzisiaj, super 🥰
Mi nic nie smakuje, jak coś to jakaś sucha bułka, mdłości mnie męczą.
Najgorszy jest ból żołądka który pojawia mi się wieczorami i w nocy, mecze się pare godzin i zasnąć nie mogę i nie mam pojęcia od czego to może być…
Zrobiłam dopiero 7 zastrzyków clexane i już mam siniaki 😁04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
PaniHa wrote:Ja też jestem już po wizycie, wiek z USG idealnie się pokrywa z tym z miesiączki. 6+0, widziałam pulsujące serduszko ale lekarz wolał dzisiaj nie słuchać ale bilo jak dzwon
Cudownie!!! U mnie tylko chwile podsłuchała, bo stwierdziła że nie chce obciążać malucha. Niby powinno się później sprawdzać serduszko.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
ADRIANNA wrote:U mnie parametry kropka niemal identyczne 🥰 z miesiączki termin wychodzi na 4.08 🥰
U mnie na mdłości stosuję głębokie oddychanie 🤦🏼♀️😁 jem malutkie porcję ale częściej. A sok z imbiru wyciskam sama w wyciskarce wolnoobrotowej 😜
Pomagają te sposoby? Ja mam krople z imbiru i ssam imbir, średnio pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 22:14
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie Panie 😀 z przyjemnością dołączę do Was, wczoraj test pokazał dwie kreski, dzisiaj hcg 94 więc coś się tam rozwija😀. Według internetowych kalkulatorów ciazy termin porodu na 27.08.
Co do odczuwania zimna, to mi też to bardzo dokucza.Anuszka28, Bunia89, DeLaCruz, megson91, antonna lubią tę wiadomość