Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:U mnie też libido szaleje. W dodatku mam takie sny 🙈🙈 łoooo matkoooo 🤣🤣 W dodatku zdarzyło mi się raz coś, co w pierwszej ciąży zdarzało mi się bardzo często, a mianowicie orgazm przez sen 😂🙈🙈🙈
Lexia lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 15:25
Maybelle, _Luna_, asienka30, salenne, Sylvka, kasha86, megson91, Lexia, Różowa_90, bridagues, puszek369, Ilonkaa, Darinka, Kira, Felinka94 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co myślicie o tych ryzykach? Przy synu miałam znacznie niższe, trochę się zmartwiłam. Czy moje 3 lata do przodu zrobiły swoje i statystyki na moją niekorzyść? Tragedii niby nie ma, ale ziarno niepewności zostało zasiane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 15:45
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:
Sylvka ja też mam 33 lata i 3 lata temu z córką było tak:
Trisomia skorygowane 1:13111
A po trzech latach obecnie: 1:7049
Przeczytałam w opisie, że ryzyko niskie i nie drążyłam, ale czy to faktycznie niskie ryzyko ? Mam jeszcze wyższe od Ciebie.
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Sylvka wrote:
Patrz na ryzyko skorygowane - wiek matki robi duża różnice - ja 5 lat temu miałam dużo lepsze wyniki. Teraz tez mam „gorsze” wyniki - ale mam lat 35Sylvka lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
salenne wrote:W ciąży z córką zdarzało mi się to prawie co noc 🙈🙈🙈 Aż mi głupio było jak na męża patrzyłam zwłaszcza, że mieliśmy zakaz seksu 😂
Mam regularnie orgazmy przez sen w ciąży, uwielbiamFantastyczne uczucie, a do tego jak jakiś erotyczny sen, to już w ogóle ;P
Megson, gratulacje, ale szybko! Ja już przebieram nogami do swojego, dzisiaj mam 10i1 i jestem po USG. Robiłabym jutro, ale jestem gruba i boję się, że nie wyjdzieMuszę jeszcze chociaż te kilka dni się wstrzymać.
salenne, megson91 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Mam regularnie orgazmy przez sen w ciąży, uwielbiam
Fantastyczne uczucie, a do tego jak jakiś erotyczny sen, to już w ogóle ;P
polkosia lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ryzyko jest niskie. Ale... to tylko ryzyko. Pappa to jednak dość słaby test.
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Maybelle wrote:W poprzedniej ciąży też miewałam orgazmy przez sen. Aż mi było głupio, dobrze, że mąż nie wiedział 😆 A sny takie, że hoho 😅 Tylko to mi się zaczelo jakoś w połowie 2 trymestru. Teraz jeszcze nie miałam.
Mój to się raz obraził, że przez sen orgazm miałam, a wcześniej seksu mi się nie chciało 😂bridagues, Maybelle, polkosia lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Skorygowane są Oki:)
Sylvka lubi tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:Mój to się raz obraził, że przez sen orgazm miałam, a wcześniej seksu mi się nie chciało 😂
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słomkowa wrote:Hej dziewczyny, powiedzcie proszę jak to jest z USG? Czy jest ono szkodliwe dla dziecka? Co ile czasu je wykonujecie? Widziałam, że niektóre z Was chodzą do dwóch lekarzy. Jak się do nich umawiać żeby nie mieć zbyt często tych USG?
PozdrawiamSłomkowa lubi tę wiadomość