Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoola o dziwo też jestem spokojniejsza! Ostanio wspomniałam mężowi, że dawno się nie kłóciliśmy 🙈
puszek369
Ja mam wyższe ryzyko:
Przed 34 tc 1:218
Przed 37 tc 1:145
Włączono mi acard 150, mam nadzieję, że będzie dobrzePoczątek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
megson91 wrote:Dziewczyny, które robiły Nifty pro, możecie poratować? 💜
W czwartek tydzień temu rano kurier odebrał próbki na badanie.
O której godzinie dostałyście wynik badania?
Siedzę od rana jak na szpilkach i nie mogę się na niczym skupić 🥺
My mieszkamy od roku w nowym domu i tez ciagle cos kończymy 🙈 Jedna łazienka tez jest jeszcze nie zrobiona, ale chyba najpierw zabierzemy sie za ogród. Samochod nowy w zeszłym tygodniu do nas dojechal, ale byl kupowany jak jeszcze nie bylam w ciazy i zobaczymy jak sie pomiescimy 😅megson91, Karo_lalala lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:U mnie byly o 10:40 jakoś. Kciuki!!
My mieszkamy od roku w nowym domu i tez ciagle cos kończymy 🙈 Jedna łazienka tez jest jeszcze nie zrobiona, ale chyba najpierw zabierzemy sie za ogród. Samochod nowy w zeszłym tygodniu do nas dojechal, ale byl kupowany jak jeszcze nie bylam w ciazy i zobaczymy jak sie pomiescimy 😅
Czyli dostałaś wyniki równo po tygodniu o 10:40?
Dostałaś też SMS, czy tylko wiadomość na mail, że już są do wglądu?
U mnie dalej ich nie ma, a zamawiałam badanie przez stronę testDNA.pl
Jejku zniosę jajko zaraz normalnie 🥺🥺🥺06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Co do wyprawki, to my oboje jesteśmy oszczędni dosyć, nie lubimy wydawać kasy bez sensu i wszystko wolimy 3x przemyśleć. Mnie osobiście nie zależy na wózku za grube miliony, łóżeczko będzie działać tak samo- czy za 300 czy za 2000 zł. W ogóle nie widzę sensu urządzania pokoiku dla niemowlaka, który i tak ma gdzieś, czy ściany są szare, czy obrazki pasują do koloru tapety itp. Pierwsze X czasu i tak będzie spać w naszej sypialni, w naszej sypialni będzie przewijak i komoda, także pokój to może na roczek będziemy ogarniać 😝 co do ubranek, to już się nie mogę polowania w lumpeksach doczekać, bo ceny czegoś, co założę potem kilka razy, albo wcale (bo wyrośnie) mnie przerażają. I to nie, że mnie nie stać, uważam że na koncie mam całkiem fajną poduszkę finansową uzbieraną- ale jak nie ma sensu, to po co wydawać 😅🤷🏼♀️
A wahania nastroju- wczoraj się popłakałam, bo mąż zaczął seksy nie tak, jak chciałam i popsuł mi ochotę 😂😂😂 także tego. W ogóle, jak u Was z seksem? U mnie wraca ochota taka, jak przed ciążą, a same doznania- WOOOW 🙈😁👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Lexia u mnie libido mega wzrosło, mam wielką chcicę, ale mamy zakaz penetracji przez plamienia, które były na początku ciąży, także są inne zabawy, ale już pragnę zwykłego seksu 🙈 mam nadzieję, że po kolejnej wizycie dostanę zielone światło.
Maybelle to kciuki, żeby to był ostatni rok wynajmowaniamy podobnie, ale nie kupujemy tylko zaczynamy budowę, przeraża mnie to...
Maybelle lubi tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Lexia wrote:Co do wyprawki, to my oboje jesteśmy oszczędni dosyć, nie lubimy wydawać kasy bez sensu i wszystko wolimy 3x przemyśleć. Mnie osobiście nie zależy na wózku za grube miliony, łóżeczko będzie działać tak samo- czy za 300 czy za 2000 zł. W ogóle nie widzę sensu urządzania pokoiku dla niemowlaka, który i tak ma gdzieś, czy ściany są szare, czy obrazki pasują do koloru tapety itp. Pierwsze X czasu i tak będzie spać w naszej sypialni, w naszej sypialni będzie przewijak i komoda, także pokój to może na roczek będziemy ogarniać 😝 co do ubranek, to już się nie mogę polowania w lumpeksach doczekać, bo ceny czegoś, co założę potem kilka razy, albo wcale (bo wyrośnie) mnie przerażają. I to nie, że mnie nie stać, uważam że na koncie mam całkiem fajną poduszkę finansową uzbieraną- ale jak nie ma sensu, to po co wydawać 😅🤷🏼♀️
A wahania nastroju- wczoraj się popłakałam, bo mąż zaczął seksy nie tak, jak chciałam i popsuł mi ochotę 😂😂😂 także tego. W ogóle, jak u Was z seksem? U mnie wraca ochota taka, jak przed ciążą, a same doznania- WOOOW 🙈😁
O Lexia mój człowiek 😂❤️Poszłam ostatnio na lumpy, ale tylko się obraziłam, że nic ciekawego nie było. Poza tym czekam aż koleżanki i rodzina M oddadzą mi to czego chcą się pozbyć, a dopiero wtedy zacznę myśleć co potrzebujemy. Chociaż kupiłam już kocyk, poduszkę do karmienia i dla siebie do spania, ale na Vinted i za wszystko dałam 80zł łącznie, więc jestem z siebie dumna. Bo rozwalić kasę bez sensu to nie sztuka.
Dzisiaj włożyłam rękę do rękawicy do wózka z LaMillou. No i zacznę polowanie na Vinted na używane 😎Lexia, Karo_lalala lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:O Lexia mój człowiek 😂❤️Poszłam ostatnio na lumpy, ale tylko się obraziłam, że nic ciekawego nie było. Poza tym czekam aż koleżanki i rodzina M oddadzą mi to czego chcą się pozbyć, a dopiero wtedy zacznę myśleć co potrzebujemy. Chociaż kupiłam już kocyk, poduszkę do karmienia i dla siebie do spania, ale na Vinted i za wszystko dałam 80zł łącznie, więc jestem z siebie dumna. Bo rozwalić kasę bez sensu to nie sztuka.
Dzisiaj włożyłam rękę do rękawicy do wózka z LaMillou. No i zacznę polowanie na Vinted na używane 😎
A to ja też już rozwaliłam kilka setek na wielopielo 😁 ale to z nadzieją, że będzie na drugie, a jak się nie sprawdzi, to odsprzedam praktycznie bezstratnie.
I też uwielbiam to uczucie satysfakcji przy polowaniu na vinted czy w lumpach 😁 swego czasu kupiłam piękną bluzę, za 10zł. Sprawdziłam w necie cenę okazało się że to jakaś skandynawska firma i ta bluza nowa była warta ponad 600 zł 😁 teraz też kupiłam nowe, nieużywane otulacze wełniane do wielopielo za 25zł/sztuka. Nówki w sklepie po 118 💪🏻😁👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Czarna32 wrote:Jak to bylo?
Nie chwal dnia przed zachodem słońca...🤮🤮🤮
Tak, tak było 🤮🤮🤮
Jeśli chodzi o seks to dawno już nie miałam tak wysokiego libido😅😅🤪🤪 -
nick nieaktualny
-
Przyszły wyniki Nifty pro! 💜
Zdrowa dziewczynka!! 💜💜💜
Liliana on board 💜😍Anuszka28, puszek369, Bunia89, loveforever1, Flame1991, Maybelle, salenne, Darinka, bridagues, Karmin, kasha86, asienka30, Kira, _Luna_, Kasik, Lexia, GabaŻaba, Czarna32, Andzia35, Różowa_90, antonna, DeLaCruz, Malina330, Ilonkaa, Felinka94, Sylvka, a.ky.ska lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
salenne wrote:U mnie też libido szaleje. W dodatku mam takie sny 🙈🙈 łoooo matkoooo 🤣🤣 W dodatku zdarzyło mi się raz coś, co w pierwszej ciąży zdarzało mi się bardzo często, a mianowicie orgazm przez sen 😂🙈🙈🙈
Orgazm przez sen....brzmi bardzo ciekawie🤣🤣
Też miałam 🥰🙈🙈🙈🙈salenne lubi tę wiadomość
-
megson91 wrote:Czyli dostałaś wyniki równo po tygodniu o 10:40?
Dostałaś też SMS, czy tylko wiadomość na mail, że już są do wglądu?
U mnie dalej ich nie ma, a zamawiałam badanie przez stronę testDNA.pl
Jejku zniosę jajko zaraz normalnie 🥺🥺🥺👧 2017 ❤ 👶 2021
-
megson91 wrote:Przyszły wyniki Nifty pro! 💜
Zdrowa dziewczynka!! 💜💜💜
Liliana on board 💜😍
Gratulacje 🥰🥰❤megson91 lubi tę wiadomość
-
Ja po USG, z maluchem wszystko okej,całe 7,13cm człowieka 🥰 taki mały akrobata że nie sposób było sprawdzić co jest między nogami. Musimy począć miesiąc do połówkowe 🤷🏼♀️ czyli mogę dalej żyć nadzieją że będzie syn😂🙈
Takie jojczenie, że wszystko drogie na pewno potrafi doprowadzić do szewskiej pasji, ale takie życie posiadanie dzieci do najtańszych nie należy 🤦🏼♀️ ja sporo rzeczy upolowalam na vinted, olx, lumpeksy (masę ubranek firmowych, w ogóle nie zniszczonych, bo to takie rozmiary 56/62/68) wózek moi rodzice kupili, z Wojtka strony fotelik z bazą. Łóżeczko najtańsze z Ikea, tylko dobry materaz kupiliśmy. Mała do 5mca kochała łóżeczko, a później na 8mcy była na nie obrażona i spala z nami 🙈
Jasne, że wyprawka może kosztowac miliony, ale też można zrobić ja trochę po kosztach, ale nie kosztem komfortu dziecka.
Ja w tej ciąży jestem jak bomba, ale widzę że już stopniowo się wyciszam, bo na początku wystarczyło Wojtka słowo i albo walka na noże albo płakałam,gdzie w poprzedniej ciąży nic nie wyprowadzało mnie z równowagi. Ochota na seks powoli wraca, może swojego namowie, bo on na lęki🤦🏼♀️ teraz chciałabym poszaleć, bo w ciąży z Hanią libido miałam minusowe 🙈Maybelle, bridagues, Darinka, asienka30, Lexia, Czarna32, Różowa_90, puszek369, Malina330, Ilonkaa lubią tę wiadomość