Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dziecko z połowy lipca i końca lutego. Luty zdecydowanie lepszy, czułam się doskonale. W lipcu zdychałam a moje stopy wyglądały jak u słonia. Zatrzymywałam wodę litrami.
-
Dziewczyny jak Wasze samopoczucie ? Ja jutro mam wizyte, całe szczęście, bo już zaczynam świrować, że jest coś nie tak. Albo boli mnie głowa całe dnie, a jak nie boli głowa (tak jak dziś) to jest mi strasznie niedobrze, ale tak baaaardzo. Gdzie ta energia i fajne samopoczucie drugiego trymestru? Jeju, pierwsza ciąża była zupełnie inna, była po prostu wspaniała, czułam się świetnie. To teraz mam dla porównania coś innego. Nie mam na nic chęci ani siły
-
Darinka wrote:Dziewczyny jak Wasze samopoczucie ?
Wyniki krwi i moczu ok. Krzywa cukrowa 109-137-102 🤦🏻♀️. Skierowanie do poradni diabetologicznej.
Jutro natomiast do poradni nadciśnienia tętniczego.. w pierwszej ciąży miałam mniej konsultacji lekarskich i bardziej cieszyłam się tym stanem, teraz jestem bardziej świadoma i niestety obciążony wywiad robi swoje.
A co do terminu na sierpień- ja się cieszę. Każda pora ma swoje plusy i minusy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 09:05
Maybelle, Darinka, antonna, Karoola, kasha86, salenne, Lexia, Różowa_90, Karo_lalala, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Ja tez jestem po wizycie i wszystko dobrze 😁 A z naszego wyrostka jaka płeć wychodzi? 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2022, 20:16
bridagues, Darinka, Flame1991, salenne, Lexia, Słomkowa, Maybelle, Sylvka, Różowa_90, Karo_lalala, megson91, Malina330, sara9555 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
bridagues wrote:Ja po wizycie, 140g szczęścia ❤️. Wszystko w porządku na ten moment, termin z usg pokrywa się z terminem z om. Miałam obawy, że przez covid coś się zadziało, ale niepotrzebnie się denerwowałam.
Wyniki krwi i moczu ok. Krzywa cukrowa 109-137-102 🤦🏻♀️. Skierowanie do poradni diabetologicznej.
Jutro natomiast do poradni nadciśnienia tętniczego.. w pierwszej ciąży miałam mniej konsultacji lekarskich i bardziej cieszyłam się tym stanem, teraz jestem bardziej świadoma i niestety obciążony wywiad robi swoje.
A co do terminu na sierpień- ja się cieszę. Każda pora ma swoje plusy i minusy.
140g? już? o wow!
Ale to chyba nie jest 15t1d jak na suwaku? -
PaniHa wrote:No to wiemy już, że mamy w ekipie długowłosego surfera
a jednak 🙈
Na dodatek bezimiennego
Wylałam dziś morze łez (okropne uczucie, bo źle się z tym czułam, że źle mi z tą informacją, że chlopiec), ale jutro już podejdę do tego inaczej, dziś sobie na to pozwoliłam, bo po prostu mi smutno 💁🏼♀️
New Baby
Julia -
kasha86 wrote:Haha dokładnie
Na dodatek bezimiennego
Wylałam dziś morze łez (okropne uczucie, bo źle się z tym czułam, że źle mi z tą informacją, że chlopiec), ale jutro już podejdę do tego inaczej, dziś sobie na to pozwoliłam, bo po prostu mi smutno 💁🏼♀️
Szkoda, że nie jest tak jak bys chciała ❤kasha86 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Zazdroszczę Wam, że niektóre już w II. trymestrze kawałek, a ja dalej czekam na prenatalne, ehhh
gratuluję udanych wizyt!
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Hej dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam ..żyje twinsy też się maja dobrze 9 mam prenatalne czuje już ruchy....
A dlaczego nie byki mnie moja córka Laura postawili jej diagnozę Zespół Klippla-Trenaunaya musimy wykonac badanie WES genetyczne koszt 10tys https://zrzutka.pl/dmkjjv
W dodatku pilne terminy do specjalistów mamy gdzie musimy czekać aż 4 msc to jakaś porażka w tym kraju...ja odchodzę już od zmysłów dobrze ze mąż mnie na duchu potrzymuje -
kasha86 wrote:Haha dokładnie
Na dodatek bezimiennego
Rozumiem Cię ❤️ Mi też będzie na początku żal jeśli okaże się chłopce. Będzie lepiej zobaczysz 🥰kasha86 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
antonna wrote:Ja tez jestem po wizycie i wszystko dobrze 😁 A z naszego wyrostka jaka płeć wychodzi? 🤭
Nie jestem pewna czy na tym pierwszym widać wyrostek, ja nie rozpoznaje. No, ale to drugie to bardziej na chłopca 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2022, 21:16
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Jakasienka wrote:140g? już? o wow!
Ale to chyba nie jest 15t1d jak na suwaku?
-
KarolinaŚ wrote:Hej dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam ..żyje twinsy też się maja dobrze 9 mam prenatalne czuje już ruchy....
A dlaczego nie byki mnie moja córka Laura postawili jej diagnozę Zespół Klippla-Trenaunaya musimy wykonac badanie WES genetyczne koszt 10tys https://zrzutka.pl/dmkjjv
W dodatku pilne terminy do specjalistów mamy gdzie musimy czekać aż 4 msc to jakaś porażka w tym kraju...ja odchodzę już od zmysłów dobrze ze mąż mnie na duchu potrzymuje
Bardzo mi przykro, że masz teraz dużo stresu. Życzę dużo zdrówka dla córeczki !! ♥️
New Baby
Julia -
Sylvka wrote:Nie jestem pewna czy na tym pierwszym widać wyrostek, ja nie rozpoznaje. No, ale to drugie to bardziej na chłopca 😁
Sylvka, antonna lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Od strony pośladków u mnie nic nie było, wie ciągle mam nadzieję że to dziewuszka 😁
KarolinaŚ niestety nie bardzo się orientuje w tym co piszesz, ale mam nadzieję że szybko znajdziecie pomoc. Życzę Ci dużo siły i jak najmniej zmartwień ❤️3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
sara9555 wrote:Hej dziewczyny dajcie znać jaki macie poziom TSH. Ja mam strasznie niski. W środę wizyta u specjalisty i trochę się obawiam, bo nigdy nie miałam z tym do czynienia, a tym bardziej w ciazy
Dla ciąży na pewno lepiej jak TSH jest niskie niż za wysokie. Ja ostatnio miałam 0,996. I endokrynolog była zadowolona. Ciekawe jak teraz.sara9555, Lexia lubią tę wiadomość