Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexia, mój też jest wielkim fanem realu 🙈
Na sesji noworodkowej miał nawet koszulkę zespołu, a Flo miała też na niej ujęcia jak trzymała piłkę nożną 😅Lexia, Malina330 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Malina330 wrote:Lexia szacun! Dużo pracy w to włożyłaś i efekt piękny, pamiątka na całe życie. A swoją drogą Hala Madrid! 😄 u nas jak będzie chłopak to kupujete same bodziaki 🤗 a jak dziewczynka...to może też he kupię 🤣
Dziewczynka też może być Madridistką, na luziku 😁😁😁 👌🏻 w rozmiarze 62 to i tak jej to będzie wszystko jedno 🤣megson91 lubi tę wiadomość
-
sara9555 wrote:Ja się nie spieszę na żadne pogotowie
pierwsze co to tabletka jak jest ciężko i zwykle przechodzi. Moim zmartwieniem są ruchy, które są nieregularne jeszcze i tak przez 3dni nic nie czuję, potem są znowu i tutaj się strasznie martwię 😔
Jeju ja zaczynam schizowac z tymi ruchami - nie czuje nic a nic a wsłuchuję się bardzo .. dziś 16w3d
New Baby
Julia -
megson91 wrote:Lexia, mój też jest wielkim fanem realu 🙈
Na sesji noworodkowej miał nawet koszulkę zespołu, a Flo miała też na niej ujęcia jak trzymała piłkę nożną 😅
O kurczę, to widzę wierny fan 😅 mój mąż za realem od 4rż (🙈), ale chyba nie wpadnie na taki pomysł, jak Twój. Ale kto ich tam wie 😅😅😅megson91 lubi tę wiadomość
-
loveforever1 wrote:Flame1991 przez Ciebie az sprawdziłam jak u mnie sytuacja z owłosieniem na nogach 😅 ja to mam ciemne bardzo ale jakoś nie szaleją z rośnięciem na szczęście.
Powiedzcie mi jak informowałyscie tatusiów o płci dziecka ? W normalny sposób czy jakoś wyjątkowo
Ja w pierwszej ciąży kupiłam bodziaka i czapeczkę z napisem it’s a girl i spakowałam do pudełka prezentowego. Po 4 latach do tego samego pudełka włożyłam bodziaka z napisem „boys will be boys” 🙈 (spodziewaliśmy się chłopca po prenatalnych i po NIFTY się potwierdziło)
New Baby
Julia -
Lexia super ! Masz talent do pisania
Ja dałam pudełeczko z małymi bucikami, testem i kartką z wynikiem bety z dopiskiem "zostaniesz tatą" udało mi się bo mąż był w Polsce i wrócił jak już mialam wyniki tak to pewnie bym nie wytrzymała i odrazu z testem poleciała do niego 😆Lexia lubi tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
Maybelle wrote:Jak radzicie sobie ze zgagą?
Mnie tylko Rennie ratuje, w nocy myslalam że mi przełyk wypali. Musiałam zażyć bo nie było szans leżeć. Czasami w ciągu dnia przegryzam pare migdałów.Maybelle lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Mnie na szczęście zgaga nie łapie 🙈 poprzednio miałam może ze 3 razy, także to żaden problem. Wasze dzieci urodziły się z burzą włosów?
Ja dalej wypatruje ruchów. W piątek poczułam pierwszy raz, później cisza i dopiero wczoraj wieczorem poczułam puknięcie, ale najważniejsze, że już coś się zaczyna dziać -
Moja miała sporo włosów, ale to jeszcze nie była bujna czupryna 😉 mnie poprzednio męczyły zgagi pod koniec. Teraz mam prawie od początku, ale za to nieregularne. Mam dwa dni, potem przerwa kilka dni. Chyba zależy od tego co zjem. Narazie nie są tak bardzo męczące żebym musiała coś na nie brać. W poprzedniej ciąży brałam Rennie.
-
Mnie w poprzedniej ciąży też zgaga męczyła, jadłam ogromne ilości migdałów.Zawsze obok łóżka je miałam.Przyszla około 25 tygodnia.Wyszla w dniu porodu🤣
Syn burzy włosów nie miał.Ja w te wszystkie zabobony nie wierzę.Mowili w pierwszej ciąży nie chodź przez kable,pod drabina itd .Nie łaziłam po kablach a syn i tak okrecony pępowiną także to wszystko trzeba z przymrużeniem oka 🤣 -
A ja się cały czas zastanawiam czy to, że moje dziecko było owinięte pępowiną dwukrotnie wokół szyi to wina mojego przerażenia. Któregoś dnia, właśnie przed tą wizytą, na której ginekolog mi powiedział, że mała owinięta, strasznie wystraszyłam się ooooogromnego pająka. Mam arachnofobie, panicznie się ich boję, była końcówka lata, weszłam do domu, czułam kontem oka że mam coś na bluzce na obojczyku. Jak spojrzałam to był taki krzyk że cała ulica mnie słyszała, a mój mąż prawie ze schodów spadł, bo akurat był na górze w domu. Ten robal był ogromny, gruby, czarny, a ja się normalnie trzęsłam. I dopiero po porodzie zaczęłam myśleć, czy wtedy dzidzia w brzuszku też się nie wystraszyła i tak owinęła.