Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie byłam na wizycie u mojego gina. Wyniki prenatalnych omówione, ryzyka bardzo niskie, wszystko jest idealnie. Maluszek dziś ma ponad 7cm i odpowiada 13+3 ❤️
Maybelle, Malina330, bridagues, Darinka, loveforever1, Anuszka28, AM1606, DeLaCruz, Bunia89, Flame1991, _Luna_, Agata.90, a.ky.ska, PaniHa, Lexia, Sylvka, kasha86, Kasik, Kira, antonna, Ona30on32, puszek369, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:Na twarzy jakoś nie mam dużo, ale dekolt i ramiona to jakaś masakra 😱 całe w czerwonych krostach
Nigdy nie miałam idealnej cery, ale teraz to wyglądam okropnie.
Najgorzej właśnie dekolt, łopatki i ramiona - mam paskudne czerwone krosty, które kiepsko się goją.
Czym to można bezpiecznie smarować?salenne lubi tę wiadomość
-
Ja wracam właśnie z wizyty 💜 dzisiaj jest13+6, a Lilianka z wymiarów nadgoniła i CRL odpowiada 14+6, a główka jest z 15 tygodnia 🙈💜
Śmiejemy się z mężem i naszymi rodzicami, że będzie kolejna wielka myślicielka 🙈💜💜💜
Załatwiłam zaświadczenie o ciąży do pracodawcy i zadzwoniłam do szefa.
Bardzo długo rozmawialiśmy i powiedział, że mega ciężko im znaleźć dobrą osobę na moje miejsce i że jak się ogarnę z macierzyńskiego mam do niego zadzwonić, bo miejsce w firmie będzie dla mnie czekało 🥺💜 normalnie wzrusz razy miliard 💜💜💜
Loveforever1 kocham nad życie kolor fioletowy 🙈💜💜💜DeLaCruz, salenne, Kira, antonna, _Luna_, Lexia, Czarna32, Maybelle, Malina330, Anuszka28, bridagues, puszek369, loveforever1, Różowa_90, a.ky.ska, Bunia89, kasha86 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ja jestem dzień przed wizytą i urodzinami męża. Narazie jestem spokojna😁 ja też uwielbiam rękodzieło. Dzisiaj przyszła do mnie paczka z włóczkami, drutami, szydełkiem i po wizycie mam zamiar zrobić kocyk, buciki i misia🥰
Kira, salenne, Malina330, Kasik, megson91, loveforever1, Bunia89 lubią tę wiadomość
Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
Dostałam opracowane wyniki z prenatalnych i ryzyka niskie ale:
Preeklampsja przed 34 tyg 1:11
Preeklampsja przed 37 tyg 1:4
Zachamowanie wzrostu przed 37 tyg 1:65
zalecenia acard
Biorę leki na nadciśnienie od 3 lat.
Mam się bardzo czego bać? 😞
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
Megson gratki z udanej wizyty ❤
Jestem wkurzona.
Cale życie chciałam mieć córkę Aleksandre-Ole.
Brat mojego m ma córkę Nikole i teściowa (wiedźma) jak uslyszala ze chcemy Aleksandra to od razu "a co?podobała Wam sie Nikola i dajecie Ola?bo ja tak mówię na Nilolke ze to mala Ola"...ja pier...tak mega nam sie pdoobalo gdzie Aleksandra a gdzie Nikola...dwa rozne imiona.
Także...mam wkurw no.ale podoba nam się tez Oliwia więc chyba będziemy musieli zmienić bo ja tego pierpapier i porównań nie dzwigne psychicznie 🤬
Oliwia to był mój nr 2 w sumie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 20:04
PaniHa, megson91 lubią tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Megson gratki z udanej wizyty ❤
Jestem wkurzona.
Brat mojego m ma córkę Nikole i teściowa (wiedźma) jak uslyszala ze chcemy Aleksandra to od razu "a co?podobała Wam sie Nikola i dajecie Ola?bo ja tak mówię na Nilolke ze to mala Ola"...ja pier...tak mega nam sie pdoobalo gdzie Aleksandra a gdzie Nikola...dwa rozne imiona.
Także...mam wkurw no.ale podoba nam się tez Oliwia więc chyba będziemy musieli zmienić bo ja tego pierpapier i porównań nie dzwigne psychicznie 🤬
Oliwia to był mój nr 2 w sumie.Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Maybelle wrote:Masakra 🙈 Ja bym się nie przejmowała i nazwała jak mi i mężowi się podoba. Innym nic do tego. Jak ja bylam w ciąży z córką i powiedzieliśmy, że będzie Gabriela, to moja szwagierka wyskoczyla, że ona zna jedną Gabrielę i jest brzydka i gruba. Serio?? 😡😡 Taka bylam wtedy wściekła, bo to brzmiało, jakby moja śliczna wymarzona córeczka miała być brzydka i gruba i szwagierka tak mi życzyła.. Z rodziną najlepiej na zdjęciu. W codziennym życiu, to trzymamy się z dala i robimy swoje 🙄
Tym razem powiemy o imieniu chyba dopiero jak się urodzi
Tak,najlepiej tylko do zdjęcia i to z boku żeby mozna było odciąć.
A porównań do innych dzieci krorych nie widziałam na oczy to sie przy synach nasluchalam tak jak Ty przy Gabrysi.
Najlepsze było ze Dawidy to fifarafy co bzykaja i porzucaja jak leci.
HIT to byl dla.mnie uslyszany od koleżanki 😅Dawid i Kamil💙💙
-
Ja na razie dopóki nie znam na 100% płci a lekarka jednak zasugerowała chłopca to nazywam go Alwin 🤣 może się przestraszy takiego imienia i schowa siurka 🤣🤣
bridagues, Sylvka, Kira lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:O ja pierdziele, też by mi się odwidzialo od takich porównań 🤦 przykro mi bardzo! Ale Oliwia to bardzo ładne imię i bardzo pasuje do imion chłopców
No właśnie..do nazwiska i do chłopaków pasuje fajnie.
No obrzydzila mi totalnie caly czas mam to w głowie...🤦♀️🤦♀️tak to jest z tymi tesciowymi ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 21:05
Dawid i Kamil💙💙
-
_Luna_ wrote:Dostałam opracowane wyniki z prenatalnych i ryzyka niskie ale:
Preeklampsja przed 34 tyg 1:11
Preeklampsja przed 37 tyg 1:4
Zachamowanie wzrostu przed 37 tyg 1:65
zalecenia acard
Biorę leki na nadciśnienie od 3 lat.
Mam się bardzo czego bać? 😞
-
Czarna32 wrote:Megson gratki z udanej wizyty ❤
Jestem wkurzona.
Oliwia to był mój nr 2 w sumie.DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
PaniHa wrote:Ja na razie dopóki nie znam na 100% płci a lekarka jednak zasugerowała chłopca to nazywam go Alwin 🤣 może się przestraszy takiego imienia i schowa siurka 🤣🤣