Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny nie smiało się witam, dziś jestem po 2 becie która podrosła z 46 na 171! Prog prawie 45.
Ponieważ mam doświadczenia z krótkimi ciążami a we wrześniu straciłam córeczkę, jestem ostrożna z nadmierną radością, ale pojawił się cień nadziei.
3 lata temu też byłam sierpniówką, ostatecznie synek urodził się końcem lipca.
Gratuluję Wam i trzymam kciuki!sara9555, Czarna32 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Cześć dziewczyny!
Ja tez się z Wami witam, w sobotę teoretycznie zaczęliśmy 5tc 😍jestem po drugiej będzie, która wyniosła 1074. Na 9 grudnia jestem umówiona do lekarza, może już coś zobaczymy 😍 Gratulacje dla wszystkich i powodzenia!Czarna32, sara9555 lubią tę wiadomość
-
Wiika wrote:Cześć dziewczyny!
Ja tez się z Wami witam, w sobotę teoretycznie zaczęliśmy 5tc 😍jestem po drugiej będzie, która wyniosła 1074. Na 9 grudnia jestem umówiona do lekarza, może już coś zobaczymy 😍 Gratulacje dla wszystkich i powodzenia!Dawid i Kamil💙💙
-
Sylvka wrote:Cześć dziewczyny nie smiało się witam, dziś jestem po 2 becie która podrosła z 46 na 171! Prog prawie 45.
Ponieważ mam doświadczenia z krótkimi ciążami a we wrześniu straciłam córeczkę, jestem ostrożna z nadmierną radością, ale pojawił się cień nadziei.
3 lata temu też byłam sierpniówką, ostatecznie synek urodził się końcem lipca.
Gratuluję Wam i trzymam kciuki!Sylvka lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Wiika wrote:Czuję się super, czasami nawet zapominam, że będzie dzidzi 😍 ale pewnie nie zawsze będzie tak kolorowo😂 jedyne co zauważyłam to trochę pobolewa mnie krzyż i częściej jestem głodna, a wręcz mam takie napady głodu 😂 a Wy jak się czujecie ?Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Mnie bolą piersi a do wczoraj mialam poranne mdłości za to dzis ich nie miałam wcale ale z kolei pobolewa mnie brzych...a tak to mega chce mi sie caly czas pić i senna jestem🙂
A w którym jesteś tygodniu ? Pewnie mdłości mnie tez nie ominą -
Wiika wrote:A w którym jesteś tygodniu ? Pewnie mdłości mnie tez nie ominą
W 1 ciąży mialam mega mdłości w 2 prawie wcale😊teraz to mam ale slabsze niz w 1 ciąży 🙂Dawid i Kamil💙💙
-
Hej, ja również się nieśmiało przywitam.ciesze się że widzę tutaj dziewczyny z sierpnioweczek 2019 u mnie w niedzielę i dzisiaj pozytywny test, prog 24 a betę zrobię chyba w środę i w piątek. Ogólnie jestem w szoku jak cena badania przez te trzy lata poszła w górę 😱 mnie strasznie mdli i boli mnie kręgosłup, piersi o dziwo nic a nic. A w pierwszej od początku ból. Ogólnie mam dobrze przeczucia. Jutro mąż ma imieniny i chyba mu powiem 🤣
Sylvka lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Ja dzisiaj ide na bete bo zaczynam już wariować, pamiętam ten stan z pierwszej ciąży 🤦 mam pozytywne nastawienie ale jakoś tak... No wiecie 🤦
U mnie identycznie.. Staram sie myslec pozytywnie ale z tylu glowy ciagle taka niepewnosc.. Tym bardziej ze caly czas plamienia sie utrzymuja 🙆♀️ -
Ja właśnie myślę na kiedy wizytę umówić. Ostatnią miesiączkę miałam 7 listopada ale cykle mam 23-24 dniowe i nie wiem jak liczyć. Najlepsze jest to że w zeszły czwartek była u gina skontrolować te krótkie i bardzo obfite cykle k było niejednorodne endometrium, które miałam mieć po okresie wyłyżeczkowane a to mój kropek się już zagniezdzal 😁 czekam właśnie na pobranie bety
Czarna32 lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Ja właśnie myślę na kiedy wizytę umówić. Ostatnią miesiączkę miałam 7 listopada ale cykle mam 23-24 dniowe i nie wiem jak liczyć. Najlepsze jest to że w zeszły czwartek była u gina skontrolować te krótkie i bardzo obfite cykle k było niejednorodne endometrium, które miałam mieć po okresie wyłyżeczkowane a to mój kropek się już zagniezdzal 😁 czekam właśnie na pobranie bety
Będziesz miala dzisiaj wynik?Dawid i Kamil💙💙
-
PaniHa wrote:Ja właśnie myślę na kiedy wizytę umówić. Ostatnią miesiączkę miałam 7 listopada ale cykle mam 23-24 dniowe i nie wiem jak liczyć. Najlepsze jest to że w zeszły czwartek była u gina skontrolować te krótkie i bardzo obfite cykle k było niejednorodne endometrium, które miałam mieć po okresie wyłyżeczkowane a to mój kropek się już zagniezdzal 😁 czekam właśnie na pobranie bety
Też czekam na wynik bety, powinna być za 15 minut. Kciuki za Twoją ✊✊Czarna32 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Czarna32 wrote:Ja akurat tez byłam na samym początku ale wtedy nic nie było widać...lekarka mówiła ze na usg widac cokolwiek (pęcherzyk)jak beta powyżej tysiąca jest ja mialam okres 1 list a wizyta 7 grudnia.
Będziesz miala dzisiaj wynik?
@sylvka czekamy ❤️❤️Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙