Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dwie karty ciąży wtedy pacjentki robią. Ja teraz do.jednej lekarki tylko prv chodzić będę. Czarna, a to Twoja 3 ciąża i będziesz mieć cc bo jesteś po 2 cc? Poprzednio prowadziłam ciążę na nfz, ale ciężko.kogos rozsądnego znaleźć. Teraz myślę, że Super trafiłam, ale ja powiedzmy w tym siedzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 18:52
-
Jestem po wizycie, wszystko super ♥ tak ładnie widziałam dzidziusia 🥰
Jestem bardzo zadowolona, ginekolog dokładnie tlumaczył, czuję się naparwdę zaopiekowana. Termin mi policzył i skorygował o USG i mam przesunięty z 3.08 na 31.07 i ostatecznie 31.07 mam uznać także proszę o zmianę. Kolejna wizyta za 3 tyg 🙈Mommy2, puszek369, antonna, Anuszka28, Ani0nka, Bunia89, Maybelle, Lili90, Czarna32, bridagues, kasha86, Malina330 lubią tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Hej. U mnie dziś pierwsza wizyta, nie robiłam zadnej bety, więc nie wiedziałam nic. No, ale jest. Serce bije, tętno 137. Z OM 8+1, z usg 7+1, ale przewidywałam, że owu była później.
Terminu nie policzył, badań nie dał, karty nie wystawił. Kolejna wizyta za 2 tyg, więc nie wiem czy przewiduje, że się nie utrzyma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 19:57
Anuszka28, puszek369, Maybelle, Ani0nka, Lili90, Sylvka, bridagues, megson91, kasha86, Różowa_90, Bunia89 lubią tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Dwie karty ciąży wtedy pacjentki robią. Ja teraz do.jednej lekarki tylko prv chodzić będę. Czarna, a to Twoja 3 ciąża i będziesz mieć cc bo jesteś po 2 cc? Poprzednio prowadziłam ciążę na nfz, ale ciężko.kogos rozsądnego znaleźć. Teraz myślę, że Super trafiłam, ale ja powiedzmy w tym siedzę.
Ta lekarka na nfz jest mila ale ten jej sprzęt i te pomiary no niestety tragedia dlatego nie biore juz jej pod uwagę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 20:06
Dawid i Kamil💙💙
-
nick nieaktualnyJak miło poczytać takie dobre wieści z wizyt🙂
Co do wizyt u dwóch lekarzy, ja nie polecam. W poprzedniej ciąży tak próbowałam, miałam słuchać lekarza prywatnego, a tylko badania robić na nfz, ale tak sprzeczne informacje dostawałam, że zdecydowałam nie chodzić na te wizyty na nfz i nie stresować się głupotami...Malina330 lubi tę wiadomość
-
Czarna32 wrote:Tak,dwa cc mialam i mam teraz słabą blizne cienką i poszarpaną nie podoba sie lekarzowi a przy drugiej ciąży blizna mi sie rozeszła (krótki odstęp między 1 a 2 ciążą)takze juz mi od razu mowil lekarz ze cc teraz kolo 37-38tc.
Ta lekarka na nfz jest mila ale ten jej sprzęt i te pomiary no niestety tragedia dlatego nie biore juz jej pod uwagę.
U nas co do płci maz bardzo chce mieć syna. Ahhh faceci. Mamy córkę, nie ukrywam dużo osób mówi, że będzie syn, ja chce żeby było poprostu zdrowe. Ciekawe kto tam siedzi
Anuszka czemu dodatkowa wizyta ?
-
Hej, w pierwszej ciąży od samego testu czułam że to dziewczynka, teraz nie wiem... A marzę o drugiej dziewczynce. Jakoś nie czuje się mama chłopca ale kochać przecież będę 💙❤️
Proszę o wpisanie mi terminu na 9.08, moja córka jest z 6.08, ja z 10.08 a mąż 30.07, ciekawa jaka data teraz. Rodzina na święta się śmiała że teraz będą nam chyba musieli wakacje kupować w prezencie 🤣Czarna32, Ani0nka, Mommy2, Malina330 lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
JaSzczurek wrote:Hej. U mnie dziś pierwsza wizyta, nie robiłam zadnej bety, więc nie wiedziałam nic. No, ale jest. Serce bije, tętno 137. Z OM 8+1, z usg 7+1, ale przewidywałam, że owu była później.
Terminu nie policzył, badań nie dał, karty nie wystawił. Kolejna wizyta za 2 tyg, więc nie wiem czy przewiduje, że się nie utrzyma?
Nieee na pewno nie. Mój lekarz też nie dał mi karty ciszy mimo że wszytsko było ok, mówił że teraz wystawia się troszeczkę później ale na pewno do 10 tygodnia karta powinna być. Także myślę że na następnej wizycie na pewno Ci wystawi i będzie wszystko okCóreczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
puszek369 wrote:Oj to trzymam kciuki, żeby było oki wszystko.
U nas co do płci maz bardzo chce mieć syna. Ahhh faceci. Mamy córkę, nie ukrywam dużo osób mówi, że będzie syn, ja chce żeby było poprostu zdrowe. Ciekawe kto tam siedzi
Anuszka czemu dodatkowa wizyta ?
Ja mam dwóch synów...każdy oczywiście życzy córki wiec az sama sobie wpoiłam ze tam siedzi dziewczynka 🙈ale pewnie bedzie trzeci chłopczyk...oczywiście najważniejsze żeby dzieciaczek był zdrowy. Trzymam więc kciuki u Was za synka👶
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 20:19
puszek369, Ani0nka lubią tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Bo chce zrobić badania z pakietu, a nie żeby płacić.
Dlatego umówiłam się na dodatkową wizytę.
Jeśli chodzi o płeć mamy syna i córkę więc w sumie jest nam to obojętne...M coś mówi że chciałby córkę.
Ja tez będę miała 3cc -
PaniHa wrote:Ale piękne zdjęcie!
Nieee na pewno nie. Mój lekarz też nie dał mi karty ciszy mimo że wszytsko było ok, mówił że teraz wystawia się troszeczkę później ale na pewno do 10 tygodnia karta powinna być. Także myślę że na następnej wizycie na pewno Ci wystawi i będzie wszystko ok
Ja dostałam kartę ciąży jak jeszcze zarodka nie było widać 🙈😂 sama byłam zdziwiona💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
PaniHa wrote:Ale piękne zdjęcie!
Nieee na pewno nie. Mój lekarz też nie dał mi karty ciszy mimo że wszytsko było ok, mówił że teraz wystawia się troszeczkę później ale na pewno do 10 tygodnia karta powinna być. Także myślę że na następnej wizycie na pewno Ci wystawi i będzie wszystko ok
Ja też jeszcze nie mam karty ciąży 🙆 Ostatnio wystawiła od razu, teraz może boi się zapeszać 🤭
Ja marzę o dziewczynce, ale czuję że to drugi chłopak. Podobnie się czuje, ale może się mylę😊
Miałam mieć wizytę jutro, ale odwołałam. Dopiero byłam tydzień temu a czuje się tak źle że musi być wszystko dobrze! Pójdę znowu za tydzień.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Czarna32 wrote:Macie jakies przeczucie co do płci maluszków??🙂
A teraz… 🙈 nic nie czuje. Ale nie ukrywam, że chciałabym bardziej dziewczynkę 😉. Ale co będzie to będzie, byle zdrowe jak to mówią.
-
DeLaCruz wrote:Odnośnie porodu to ja najpierw miałam cc, potem sn, teraz też liczę na poród drogami natury