Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak się wkurzylam ze zjadłam prawie wszystkie choco bonsy i leżę odpoczywam. Nienawidzę takich ludzi wampiry energetycznie i przypierdalacze uyyuuuuu, musiałam to z siebie wyrzucić.
-
Anionka rozumiem, współczuję sytuacji. Ja mialam raz tak jak mała miała z pół roku, zima, kombinezon, śpiwór i idę odebrać paczkę z poczty. Przypomnę, że rodzice z dzieckiem do 3 lat pierwszeństwo i co kolejka na pół godziny to poszłam na spacer, wracam to samo. Wchodze. Podchodzę do młodego chłopaka ok 30-40 lat czy mogę odebrać paczkę, bo nie chce ugotować dziecka a on, że nie bo kolejka itp. Na szczęście babcie z kolejki stanęły w mojej obronie i ktoś mnie wpuścił po nim. Ja odebrać to w 1 min, załatwiłam szybciej niż on i jeszcze mówię mu życzę Panu miłego dnia, a on się zagotował i mówi, a ja pani nie o.o porażka
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Ja doleciałam, ledwo zdążyłam na samolot, nadźwigałam się Hanki, a to jedyne 13kg🙈 aż teraz się boje,czy nie przesadziłam, no ale jak nie nosić malucha🤷🏼♀️ jutro wreszcie mam USG,bo po dzisiejszym zaczynam świrować, że coś objawy słabe 🤦🏼♀️
-
No ludzie to debile debile. Mi już lepiej bo się nażarłam słodkiego no ale kurde ja nie pamietam abym się do kogoś przypierdolila tak z dupy, no nie pamietam. Chyba ze ktoś na sali zabaw dziecko przyprowadził z takim kaszlem i golem po pas, to wtedy fakt zwróciłam uwagę ze dziecko tak chore powinno zostać w domu. Ale kurde ta baba nie wiem czy nigdy matka nie była czy po prostu dawno nie miała bara bara no ja poerdole
Ale już mi lepiej dzięki dziewczyny ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 14:13
-
Ja tez jutro mam usg, po wczorajszej becie jestem spokojna nie liczę na nic więcej niż pecherzyk bo to jeszcze za wcześnie ale chce zobaczyć ile tam pęcherzyków jest 😅
-
Ja mam dzisiaj wizytę, bo zmieniam lekarza - do tamtego dojazdy są uciążliwe, zwłaszcza teraz w zimie, jadę 1,5h w jedną stronę, a jeszcze trzeba brać zapas. Zmieniam na najlepszego w okolicy (podobno mruk straszny, ale świetny specjalista). Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, niby tydzień temu była wizyta, ale każda mnie stresuje 🙈 trzymajcie kciuki
Ani0nka, Mommy2, Bunia89, megson91, kasha86 lubią tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Trzymam kciuki! Ja wczoraj chciałam się zapisać do drugiego giną- takiego tez mruka ale ma zajebisty sprzęt. Zadzwoniłam do niego to mi wszedł w słowo przerywając a później się rozłączył. No tupet ma niezły
-
loveforever1 wrote:Hej dziewczyny czy na krzywa cukrowa i insulinowa trzeba mieć skierowanie od lekarza? bo czytałam że Alab chce skierowanie albo wyniki z glukozy nie starsze niż 30dni
-
A ja mam pytanie do dziewczyn co chodzą na NFZ i prywatnie.
Mam lekarza swojego ale u niego place 150 zł dramatu nie ma...mam też pakiet medyczny ale tam jak czytałam to lekarze mają kiepskie opinie. Wszystkie badania krwi mialabym za free w ramach tego pakietu.
Jak wy to robicie macie dwie karty ciąży? Słuchacie tylko jednego?
Tak w sumie nie wiem jak to ugryźć.Malina330 lubi tę wiadomość
-
Anuszka właśnie mam taki sam dylemat. Poprzednią ciąże robiłam wszystkie badania prywatnie a teraz chce się wycwanić, przecież wiele dziewczyn tak robi
-
Anuszka28 wrote:A ja mam pytanie do dziewczyn co chodzą na NFZ i prywatnie.
Mam lekarza swojego ale u niego place 150 zł dramatu nie ma...mam też pakiet medyczny ale tam jak czytałam to lekarze mają kiepskie opinie. Wszystkie badania krwi mialabym za free w ramach tego pakietu.
Jak wy to robicie macie dwie karty ciąży? Słuchacie tylko jednego?
Tak w sumie nie wiem jak to ugryźć.
Tej na nfz nie mówiłam ze chodze prywatnie za to Pan doktor prywatnie wie o nieszczęsnych wizytach na nfz.
Definitywnie do końca ciąży oraz na cc wybieram prywatnego lekarza.
Te wizyty na nfz to dla mnie porażka niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 18:48
Dawid i Kamil💙💙