Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
megson91 wrote:5+5 a nie ma nawet pęcherzyka żółtkowego 😭😭😭Czarna32 wrote:Kogo brakuje i kogo dopisać do listy kochane?Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie! Masz się nie martwić i idź gdzieś indziej do innego dobrego lekarza z super sprzętem!!! ❤️
-
Pikapik8810 wrote:Ja jeszcze nie robię, ale w poprzedniej ciąży pomagało przyłożenie kostki lodu (lub czegoś z zamrażalnika) w miejsce wkłucia
I jak zbierasz fałdkę w którą się wbijasz go dobrze też nie puszczac od razu po wkłuciu tylko poczekać chwilę, tak robiły mi pielegniafki w szpitalu i siniaków nie było
Dziękuję ☺️20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
I to usg jakieś lipne weź zmień plis. Za tydzień gdzie indziej i nie stresuj się ❤️
Czarna32 lubi tę wiadomość
-
Moje puste jajo ma teraz ponad 2cm serduszko bije jak dzwon...naprawdę warto zmienić lekarza...jestem wręcz pewna ze u Ciebie po prostu jest wcześnie plus lipny sprzęt. Tak samo jak u mnie i ten lipny sprzęt pomylił sie 2 raz tydzień temu w pomiarach o ponad 1cm.
Trzymam kciuki będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 21:15
megson91, Ani0nka, Mommy2 lubią tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Dziewczyny powiedzcie czy jest już jakiś ogólny wymóg na kartę krwi tzn
dwukrotny, potwierdzony wynik, czy wy robicie normalne badanie? Bo mi jeden lekarz powiedział, że trzeba kartę, a babka z NFZ nie wpisała na skierowaniu tylko prywatnie mi kazała, ale nie mówiła żeby to dwukrotne robić -
sara9555 wrote:Dziewczyny powiedzcie czy jest już jakiś ogólny wymóg na kartę krwi tzn
dwukrotny, potwierdzony wynik, czy wy robicie normalne badanie? Bo mi jeden lekarz powiedział, że trzeba kartę, a babka z NFZ nie wpisała na skierowaniu tylko prywatnie mi kazała, ale nie mówiła żeby to dwukrotne robićDawid i Kamil💙💙
-
Maybelle wrote:Mam trochę głupie pytanie, ale nie daje mi to spokoju dzisiaj. Czy chodzicie teraz częściej siku? W poprzedniej ciąży pamiętam, że chyba sikałam częściej. (i w tej straconej również). I na pewno jednym z ciążowych objawów było to, że całą ciążę od samego początku wstawałam w nocy na siku... A teraz ani razu nie wstałam w nocy. W dzień jakoś też specjalnie nie sikam. i trochę mnie to zastanawia. Nie chcę przemyślac za dużo, ale wiecie jak to mózg kobiety.. Milion myśli na minutę i tak mnie to zastanawia. Czy ta ciąża jest jakaś inna, czy co 🤔
Maybelle lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙