Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaŚ wrote:Hej ja nie potrafiłam do 12 wytrzymać męczyłam się i o 00:30 już byłam w łóżku haha
Włosy mi strasznie wypadają ... Dziś mi się słabo zrobiło przed śniadaniem ... I zaczyna spojenie boleć więc czuję że będą znowu jazdy
Karolina...gwarantuję ci, że za kilka tygodni będziesz miała gęste włosy jak nigdy 😀
Marzę o tym by było mi rankiem słabo
A u mnie nadal brak objawów 🤷♀️ -
Włosy mi też wypadają i ciąża wcale na to nie pomogła 😅😅
Mommy u mnie czasem jakaś zgaga a tak to też zero objawów (oprócz piersi 🙄)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2022, 10:56
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyMommy możemy sobie piątkę przybić, wyczekiwania na objawy, pecherzyki zbliżonej wielkości, wiek ciąży 😀
Co odpowiedzi na Twoje poprzednie pytanie,to według mnie nie ma się co martwić, wystarczyło 2 dni przesunięcia i już parametry inne... skoro lekarz nie mówił, że coś się nie zgadza to znaczy, że jest dobrze.
Ja skorzystałam z samego usg w luxmedzie żeby się uspokoić, efekt uzyskałam odwrotny... po powrocie do domu sprawdziłam z usg z poprzedniej ciąży 2 dni różnicy były i wymiary bardzo zbliżone. Mąż ma teorię, że poprostu ten lekarz chcial mnie naciągnąć na kasę, powiedział co zbadać i z czym zgłosić się do jego na wizytę to powie co należy przyjmować. Nic nie badałam, bo mój prowadzący juz mi wdrożył leki i nie czuję takiej potrzeby.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dlaWas wszystkich 🎉🎈🎊Mommy2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny Wygląda na to, że przyłącze się do Was jeśli mogę 😊 Termin porodu wypada mi na 31 sierpnia. Jestem już mamą czteroletniej Antosi. Pozdrawiam wszystkie mamy 🌸❤️
Lili90, Maybelle, DeLaCruz, vesper, kasha86, Ani0nka, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Krwawienie jest nadal, ale już nie takie obfite. Myślałam, że to śluz mnie zalał, ostatecznie poszłam sprawdzić do WC a tam dramat😱
Nie mam żadnego krwiaka, przy ujściu szyjki znaleźli jakieś skrzepy. Z maluchem wszystko ok muszę się oszczędzać, zastanawiam się jaki wpływ na to miała heparyna. Mój początek roku zaczął się naprawdę nie ciekawie. Zaraz po 24.00 wylądowałam na IP.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka całe szczęście że wszystko dobrze. Odpoczywaj, dbaj o siebie i maleństwo.
Macie jakieś sposoby na opuchliznę? Normalnie przed ciążą brałam na to leki na receptę. Teraz nie mogę, a tak mnie skóra i wszystko pod nią boli od nadmiaru wody że zaraz się wścieknę 😫Sylvka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Sylvka wrote:Krwawienie jest nadal, ale już nie takie obfite. Myślałam, że to śluz mnie zalał, ostatecznie poszłam sprawdzić do WC a tam dramat😱
Nie mam żadnego krwiaka, przy ujściu szyjki znaleźli jakieś skrzepy. Z maluchem wszystko ok muszę się oszczędzać, zastanawiam się jaki wpływ na to miała heparyna. Mój początek roku zaczął się naprawdę nie ciekawie. Zaraz po 24.00 wylądowałam na IP.
Jaką masz dawkę heparyny? Przy lekach przeciwkrzepliwych czasem niewiele trzeba, zeby doszło do krwawienia.💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Jaką masz dawkę heparyny? Przy lekach przeciwkrzepliwych czasem niewiele trzeba, zeby doszło do krwawienia.
0,4 i nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji a to 3 ciąża w której ją biorę. Też sobie pomyślałam, że to ona jest przyczyną.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
A ja wam powiem,że jak do tej pory nie narzekałam na nic tak od wczoraj jest masakra. Mdłości , uderzenia gorąca, i nagle poczucie zmęczenia i opadnięcia z sił. Czasem jak noszę małą to aż się boję, że zemdleje i ją upuszcze. W dodatku mam bóle głowy i nie wiem ,czy cos na to brać czy się męczyć.
-
Sylvka wrote:0,4 i nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji a to 3 ciąża w której ją biorę. Też sobie pomyślałam, że to ona jest przyczyną.
Czasem wystarczy drobny uraz przy szyjce. Może po seksie albo badaniu przezpochwowym💙 2014
❤️ 2016
-
Sylvka, przytulam mocno! 😘
Całe szczęście, że wszystko ok! 💜
Ja plamie dalej na brązowo i też jestem na neoparinie 0,4. W ciąży z córka brałam tylko acadr 150 i nigdy mi się plamienie nie przytrafiło 😞 może faktycznie to ta heparyna? 🤔Sylvka lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
vesper wrote:A ja wam powiem,że jak do tej pory nie narzekałam na nic tak od wczoraj jest masakra. Mdłości , uderzenia gorąca, i nagle poczucie zmęczenia i opadnięcia z sił. Czasem jak noszę małą to aż się boję, że zemdleje i ją upuszcze. W dodatku mam bóle głowy i nie wiem ,czy cos na to brać czy się męczyć.
Gorzej. Obezwładniające zmęczenie, brak sil, sennosc i totalny brak apetytu. Każda prosta czynność w domu jest wyczynem. To moja 1 ciąża i bardzo podziwiam kobiety które w tyk stanie jeszcze zajmują się dziećmi lub pracują. Jest to dla mnie nowe przeżycie bo zawsze byłam pełna energii i bardzo aktywna. -
Lili90 wrote:Mommy możemy sobie piątkę przybić, wyczekiwania na objawy, pecherzyki zbliżonej wielkości, wiek ciąży 😀
Co odpowiedzi na Twoje poprzednie pytanie,to według mnie nie ma się co martwić, wystarczyło 2 dni przesunięcia i już parametry inne... skoro lekarz nie mówił, że coś się nie zgadza to znaczy, że jest dobrze.
Ja skorzystałam z samego usg w luxmedzie żeby się uspokoić, efekt uzyskałam odwrotny... po powrocie do domu sprawdziłam z usg z poprzedniej ciąży 2 dni różnicy były i wymiary bardzo zbliżone. Mąż ma teorię, że poprostu ten lekarz chcial mnie naciągnąć na kasę, powiedział co zbadać i z czym zgłosić się do jego na wizytę to powie co należy przyjmować. Nic nie badałam, bo mój prowadzący juz mi wdrożył leki i nie czuję takiej potrzeby.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla Was wszystkich 🎉🎈🎊
W takim razie piątka 😊😘 🖐
Zdałam sobie sprawę, że nie mam wpływu na wynik usg, jedyne co powinnam to dbać o siebie i nie stresować się 👍
-
Ja też jestem ledwo zywa, mimo, ze dużo śpię. Normalnie zwłoki. Rano wymiotuję i jak coś zjem to trochę mam energii, zeby coś zrobić, ale po obiedzie padam. A obiecywałam sobie, ze w tej ciąży będę aktywna 😂 chyba już zapomniałam jak to jest 🙈💙 2014
❤️ 2016