Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka ja miałam tak samo przy porodzie. Skurcze to mega mocny ból okresowy. Podobno po oxy skurcze są mocniejsze. Te moje to byla masakra 🙉 gdyby nie znieczulenie to nie wiem jak bym dała radę 😂 ale może mam po prostu słaby próg bólu
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Ja miałam oxy i taki lajt ze o Panie, dlatego tak bardzo się boje ze teraz mnie zmiecie z powierzchni ziemi bo już drugi raz takiego farta mieć nie będę 😅 a nie miałam znieczulenia i mnie nacieli i popękała mi szyjka w kilku miejscach i podobno dużo krwi straciłam a ja nie wiem nie czułam okropnego bólu serio. Dziwne ale tak było. Miałam tragedie i umierałam psychicznie w połogu ale poród to pikus
-
Ani0nka wrote:Hmmmm jeśli jesteś rocznik 94 to on jest chyba z 8 lat od Ciebie starszy ale kto wie może i znasz ☺️
loveforever1 wrote:Z jednej strony cieszę się że nie mam objawów ale z drugiej strony cholernie martwie. Chyba jajo zniosę fo poniedzialkuAni0nka, loveforever1 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Może ten poród SN wcale nie byłby taki zły 🤔 moje bóle okresowe były parte z krzyża, serio czasem az w oczach czarno. Może bym przeżyła 🙈🙈 Ale zapewne cc będzie nieuniknione o ile młody nie namyśli się przed terminem 🤔 (młody bo mam przeczucia 😂)
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ani0nka wrote:Będzie dobrze dziewczyny ❤️
Loveforever1 masz myśleć tak samo!
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
To jest takie śmieszne jakie to kobiece ciało jest niesamowite, kiedyś miałam ogromny problem z włożeniem tamponu, mój pierwszy raz był podzielony na kilka razy bo mnie tak bolało bo miałam mała dziurkę 🤣🤣 a urodziłam SN syna 4kg i nie mam koszmarów nocnych po tym wydarzeniu 😄
Felinka94, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
Były pytania o detektor, ja mam ten:
https://apteczka24.pl/medyczny-detektor-tetna-plodu-jpd-100s-angelsounds,id11725.html?gclid=Cj0KCQiAieWOBhCYARIsANcOw0zrcutmme2L55r18f7o5CXdRmWHqhsgLIKowbQHgAQJyF2UIVyoijwaAmLTEALw_wcB
Kupiłam trzy lata temu na olx używany za 50zl mój maluch siedział dzisiaj dokładnie na środku na linii włosów bardzo niskoCzarna32 lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Mój dzisiaj powiedział że dziewczynka to będzie Ania albo Aneta, no nieeeeeee ma mowy! Przeczytałam mu całą listę imion damskich na A i nie znaleźliśmy ani jednego które nam się wstępnie razem podoba więc będzie dylemat 🙈Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
loveforever1 wrote:Też myslalam nad detektorem. Polecasz ?
loveforever1 lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙