X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne strach przed utratą
Odpowiedz

strach przed utratą

Oceń ten wątek:
  • KlaudiaRbn Ekspertka

Wysłany: 17 października 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys uslyszalam zdanie „kobiecie ktora choc raz stracila dziecko nigdy nie bedzie dane cieszyc sie ciaza...” - zgadzam sie, jestem po dwoch poronieniach, najpierw czekalam na koniec I trymestru myslalam, ze sie troche uspokoje - nic z tych rzeczy, cala ciaza to jeden wielki strach co bedzie jutro. Zaczelam juz 37 tydzien takze odluczam juz dni do chwili kiedy wezme mojego synka w ramiona! Musi byc dobrze! Choc bywaja takie dni, ze rusza sie mniej a ja wariuje ale staram sie wtedy pozaczepiac go, maz przyklada glowe do brzucha mowi do malego i nagle wypina pupe czy to inna czesc ciala :) jak sobie pomysle ile mnie to wszystko kosztuje strachu i nerwow to sama nie wiem czy kiedys jeszcze zdecyduje sie na kolejne dziecko choc bardzo bysmy z mezem chcieli miec 2 a moze nawet 3. Zobaczymy co los przyniesie, poki co trzeba wierzyc ze wszystko bedzie dobrze! Zly los musi sie kiedys skonczyc!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 16:02

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
    f2wli09kpm9cd0gs.png
    bfaregz2zjq7cybd.png

* mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t
    * mutacja MTHFR i PAI1
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ