💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzisiaj byłam u ginekologa gdzie w gabinecie nie było USG 🤣 żenada. Także aktualnie siedzę w gabinecie prywatnym i czekam na USG, krążę po mieście od godziny 7ej i już mam dosyć. Pochwaliłam się wczoraj za wczasu bo dzisiaj straszne mdłości miałam i jeszcze chwila i bym wymiotowała 🤢
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajorka wrote:
Współczuję.. Oby było za wcześnie.. oa czemu mas wpisany 6 tydz ty masz termin po mnie chyba. A ja mam mniejszy tydzień ciąży. Może jeszcze za wcześnie i nic nie widać.. Co dokładnie powiedział lekarz. Jakieś zalecenia,? -
nick nieaktualnyEwelka85 wrote:Współczuję.. Oby było za wcześnie.. oa czemu mas wpisany 6 tydz ty masz termin po mnie chyba. A ja mam mniejszy tydzień ciąży. Może jeszcze za wcześnie i nic nie widać.. Co dokładnie powiedział lekarz. Jakieś zalecenia,?
Edit: Faktycznie widzę teraz Twój termin i suwaczek. Nie wiem o co chodzi? Kiedy miałaś 1 dzień @??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 14:49
-
nick nieaktualny
-
Majorka wrote:
A robilas w ogole betę? Ile razy? Jakie byly wyniki?
Jesli podejrzewają pozamaciczną oznacz 2x beta hcg w odstepie 48h. W CP zwykle beta hcg przyrasta wolniej.
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
nick nieaktualny_lucky_ wrote:A robilas w ogole betę? Ile razy? Jakie byly wyniki?
Jesli podejrzewają pozamaciczną oznacz 2x beta hcg w odstepie 48h. W CP zwykle beta hcg przyrasta wolniej.
19ego robiłam i była 32 -
Majorka wrote:
A na zdjęciu to nie jest w macicy ten punkcik?Majorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majorka wrote:Też według mnie to jest pęcherzyk, ale ginekolog stwierdził, że jak na pęcherzyk to za małe i stwierdził, że narazie go brak.
A zmierzył? Jak pamiętam ja miałam pęcherzyk 7,5mm w 5t1d. -
Majorka wrote:Też według mnie to jest pęcherzyk, ale ginekolog stwierdził, że jak na pęcherzyk to za małe i stwierdził, że narazie go brak.
-
nick nieaktualnynesairah wrote:A zmierzył? Jak pamiętam ja miałam pęcherzyk 7,5mm w 5t1d.
Angelika super!! Cudownie 😊
Mamba no wydaje mi się, że jest za wcześnie. Mam pecha może dzisiaj. Najpierw trafiłam do gabinetu bez USG a później na takiego co wziął kasę i nastraszył 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 14:38
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Masakra z tymi lekarzami... Kupę kasy biorą, a wizyty od czapy 😬
Staraj się nie martwić i umów wizytę do kogos innego w następnym tygodniu.
Na tym etapie bardzo dużo zależy od jakości sprzętu jakim jest robione usg, a niestety nie jest tak, że w prywatnych gabinetach jest lepszyMajorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też myślę, że ciąża pewnie mlodsza, a jeśli ten pęcherzyk że zdjęcia jest w macicy to nie wiem czemu podejrzewa pozamaciczna. Jeszcze tydzień - dwa i będzie wiadomo nie martw sie!
Majorka, Edyciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajorka wrote:U mnie pęcherzyka brak. Albo za wcześnie albo wolę nie myśleć nawet 😞
Edit: nastraszył mnie ciąża pozamaciczną ten drugi lekarz
Zdjęcie się odwróciło. Spodziewa się, że to jest to miejsce ale niewiadomo. -
nick nieaktualnyMajorka wrote:Nie zmierzył bo stwierdził, że za małe 🙄 ja w poprzedniej ciąży 5+3 miałam pęcherzyk ale wielkości nie wiem patrzę na zdjęcie i nie wiem 🤷
Angelika super!! Cudownie 😊
Mamba no wydaje mi się, że jest za wcześnie. Mam pecha może dzisiaj. Najpierw trafiłam do gabinetu bez USG a później na takiego co wziął kasę i nastraszył 😞