💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa miałam prenatalne i przez brzuch i dopochwowo, żeby móc dokładnie obejrzeć 😉 mąż był, nie przestraszył się, patrzał w ekran 🤷 lekarz ostrzegł go, że teraz wykona badanie w ten sposób i tyle 😊 ale mój był na to przygotowany, poza tym on się nie boi żadnego widoku, no chyba, że krwi czasem o dziwo bo jest honorowym dawcą krwi 🤣 jak mu krew pobierają to lubi patrzeć ale jak po porodzie pomagał mi się myć o chlusnęło pod prysznicem to trochę mu się słabo zrobiło bo nie wiedział, że to normalne aż tyle krwi 😉
-
Mnie gin uprzedził że prenatalne zrobimy przez brzuch ale to chyba zależy od lekarza tak jak Enigvaa mówi, i może poniekąd od sprzętu jakim dysponuje gabinet. Może to głupie pytanie ale na takie USG przez brzuch to lepiej się ubrac powiedzmy "dwuczęściowo" czyli spódnica plus bluzka czy sukienka też będzie ok? Nigdy nie miałam przez brzuch i chciałabym się w miarę możliwości komfortowo czuć 🙈Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Mnie gin uprzedził że prenatalne zrobimy przez brzuch ale to chyba zależy od lekarza tak jak Enigvaa mówi, i może poniekąd od sprzętu jakim dysponuje gabinet. Może to głupie pytanie ale na takie USG przez brzuch to lepiej się ubrac powiedzmy "dwuczęściowo" czyli spódnica plus bluzka czy sukienka też będzie ok? Nigdy nie miałam przez brzuch i chciałabym się w miarę możliwości komfortowo czuć 🙈
Suszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka jak masz przez brzuch to spodnie trochę w dół trzeba ściągnąć do wzgórka łonowego. Sprzęt lekarz miał dobry tylko powiedział, że chce jeszcze sprawdzić dopochwowym i się upewnić 🤷 badanie głównie było przez brzuch
Suszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje prenatalne w pierwszej ciąży odbywały się przez brzuch, ale podobno różnie bywa. Zależy jak się ułoży dzidziuś podczas badania, który to tydzień itp.
Moje prenatalne będą w przyszłym tygodniu. Wydaje mi się, że zostały ustalone dość wcześnie, więc nie nastawiam się, że lekarz dojrzy płeć. W pierwszej ciąży były pod koniec widełek i było widać co dzieć ma między nóżkami. W sumie wszystko mi jedno co mi tam w brzuszku pływa - byle zdrowe było!Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
Ile to się człowiek może dowiedzieć 🤪 no nic zostaje mi czekać do 24 i się przekonać jak będą wyglądały prenatalne 😉
-
Ja miałam dzisiaj prenatalne, prawie całe przez brzuch. Pan doktor nie mógł jednak uwidocznić jednej struktuktury, mimo dokładnego poszukiwania. Po użyciu głowicy dopochwowej znalazł od razu no i też cały obraz był bardziej wyraźny i z tego drugiego badania mam o wiele ładniejsze zdjęcie na pamiątkę.
Mamba91 lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
alicante wrote:To było w odniesieniu o odczucia mężów 🤣
Dlatego się cieszę,że do tego daleko. Mój wytrwale twierdzi,że chce być. Ja bym chciała,żeby był no ale nie będę naciskać. Więc mam nadzieję,że nie ucieknie 😂alicante lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Widział więcej niż chciał ale dzięki temu też myślę że przynajmniej rozumiał dlaczego byłam po porodzie taka słaba i wiedział że to nie jest bułka z masłem 🙈 -
nick nieaktualny