💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
suzi1994 wrote:A z terminu miesiączki starsze czy młodsze ? Super zdjęcie :d widać dzidzie
Z om wychodzi tydzień starsza - 9t1d powinno być. Ale u mnie to przez długie cykle. więc wszystko jest dobrze.🔸28 lat
Ja dzis bylam na wizycie u enodkrynologa.
Dostalam skierowanie na przeciwciala tarczycowe i mam utrzymać dawkę 25mg euthyroxu i za tydzien podjechac. A na 18 dziś jeszcze jadę na usg tarczycy.
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
Enigvaa wrote:Wiecie,że u mnie lekarz normalnie przyjmuje pary?
U mnie niestety jeszcze nie, a szkoda bo miałam dzisiaj prenatalne i fajnie byłoby razem oglądać jak dzidzia skaczeMamba91 lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Suszarka wrote:Ale super! Co tydzień sprawdzam czy mój lekarz zmienił wytyczne ale nic z tego...chociaż może go poproszę żeby mi nagrał USG genetyczne na pendrive to sobie mąż obejrzy
Ja byłam tak przejęta tym badaniem, że nawet o tym nie pomyślałam, że można nagrać.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Enigvaa wrote:Wiecie,że u mnie lekarz normalnie przyjmuje pary?
-
U mnie też brzuch się pokazał. Tym bardziej go widać, bo zaczęłam nosić ciuchy, które go nie uciskają. Ucisk na brzuch powoduje u mnie ogromny dyskomfort.
Jutro wizyta. Jak zawsze zaczynam się denerwować. Ganię sama siebie za czarne myśli, ale co chwila przychodzi mi do głowy jakiś nowy czarny scenariusz.
Najchętniej założyłabym sobie jakieś magiczne urządzonko na brzuch, które by mi na bieżąco podawało parametry życiowe dziecka, najlepiej z podglądem na żywo co ten gagat tam w środku wyprawia.Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
Mamba91 wrote:O to może i u mnie w przyszłym tygodniu się uda pójść z mężem, akurat prenatalne, fajnie by było 🙄
Ja się dzisiaj właśnie pytałam, a przede mną wchodziła już para razem. Na prenatalne jeszcze męża nie zabieram bo są dopochwowo ale potem już będzie ze mną chodził🔸28 lat