💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKalina555 wrote:Ja dzis po prenatalnych😊 maluszek ma 5,4 cm, wszystkie pomiary dobre, nie widzi nic niepokojącego. Co do płci nic nie powiedział. Wyniki krwi dobre. Nastepna wizyta 15 lipiec
-
Ja dzisiaj dawałam do wpisania w kartę ciąży wirusówkę. Pielęgniarka ogląda, doszła do różyczki, patrzy a tam IGG dodatnie - myślałam że zaraz wciśnie jakiś ukryty alarm przeciwwirusowy i każe mi opuścić budynek taką miała minę 😂 pyta mnie czy to na dwa sposoby miałam robiony test na różyczkę. Musiałam jej tłumaczyć że to są przeciwciała po przebytej różyczce a pod spodem jest IGM ujemne że obecnie nic nie ma. Ale minę miała godną zapamiętania 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 16:58
-
nick nieaktualnyKateHawke, a chorowałaś na różyczkę? Bo IgG dodatnie będzie też po szczepieniu..
Z takich ciekawostek podobno od 1 lipca wchodzi program Ciąża Plus, ale jak czytam lista leków refundowanych wyjdzie z opóźnieniem, czyli tak jakby w praktyce program ten wyjdzie też z opóźnieniem.. -
Edyciak wrote:To taki maluszek 😊 ale super, że wszystko dobrze. Termin masz skorygowany na kiedy?
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Edyciak tak, jako dziecko przechodziłam. Choć mój lekarz określił ją jako różyczkopodobne. Ale ospę miałam niewielką i też ją określał jako ospopodobne także zakładem że to było to.
Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majorka wrote:Helena ja mam 9+5 a termin mam na 28 stycznia a ty 9+4 a termin na 19 stycznia? Krótkie cykle masz?
Majorka mamy prawie identiko termin ja 27.01☺️
U mnie to samo, nic mi się nie chce wszystko po kolei zaniedbałam, pranie, sprzątanie, prasowanie. Mąż ostatnio stwierdził , że mnie nie poznaje, i tak sobie nawet wieczorem wczoraj myślałam czy to jest normalne. Ale poczytałam dziś Was i już mi troszkę lepiej ☺️Ewelka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżejzi 32 wrote:Majorka mamy prawie identiko termin ja 27.01☺️
U mnie to samo, nic mi się nie chce wszystko po kolei zaniedbałam, pranie, sprzątanie, prasowanie. Mąż ostatnio stwierdził , że mnie nie poznaje, i tak sobie nawet wieczorem wczoraj myślałam czy to jest normalne. Ale poczytałam dziś Was i już mi troszkę lepiej ☺️ -
nick nieaktualny
-
Gratuluję wszystkich wizyt
Potwierdzam drugi trymestr w porównaniu do pierwszego jest lux dzisiaj umyłam całą lodówkę, wczoraj posprzątałam mieszkanie jutro planuje ogarnąć szafęBrunetka, Ewelka85, KateHawke, Mamba91, Gaja88, juudi, Majorka, Helena93 lubią tę wiadomość
-
Kinaa wrote:Gratuluję wszystkich wizyt
Potwierdzam drugi trymestr w porównaniu do pierwszego jest lux dzisiaj umyłam całą lodówkę, wczoraj posprzątałam mieszkanie jutro planuje ogarnąć szafę
Bleh .. ja lodówki nie mogę nawet otworzyć bo tak śmierdzi .. ciagle niedobrze .. tata dziś zrobił domowego kebaba .. mam na niego ochotę a jednocześnie nie mogę na niego nawet patrzeć wiec .. zamiast kebaba żuje gumę miętowa z nadzieja ustąpienia mdłości choć trochę .. a rano szlam w domu po schodach zadowolona ze się Ok czuje .. i nagle rzyg ...DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Kinaa wrote:Gratuluję wszystkich wizyt
Potwierdzam drugi trymestr w porównaniu do pierwszego jest lux dzisiaj umyłam całą lodówkę, wczoraj posprzątałam mieszkanie jutro planuje ogarnąć szafę
Dajesz nadzieję, u mnie to jeszcze z tydzień.. A szafa czeka na generalne porządki 🤪 -
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Bleh .. ja lodówki nie mogę nawet otworzyć bo tak śmierdzi .. ciagle niedobrze .. tata dziś zrobił domowego kebaba .. mam na niego ochotę a jednocześnie nie mogę na niego nawet patrzeć wiec .. zamiast kebaba żuje gumę miętowa z nadzieja ustąpienia mdłości choć trochę .. a rano szlam w domu po schodach zadowolona ze się Ok czuje .. i nagle rzyg ...
Z lodówką miałam na początku katastrofę i dwie poprzednie ciąże. Teraz ujdzie . Jakos